reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

mały zasnął z wielkim płaczem,ja musze siąśc i rzerobic prace,bo mam gotowca ale ściagniętego z neta którego dac nie moge i wstyd sie przyznac ale nie chce mi sie i nawet nie wiem jak sie za to zabbrac :wściekła/y:bo to tak ładnie napisane jest:-D
a ja tez czekma na tą walkę :tak:

reklama
gdzieś ty była cały dzień:crazy::-D

ja dziś chętna do konwersaji bo siedze w pokoju mezowy z kolegami oglądaja raport na turbo a czekaja na wlke majdan&pudzian i jakos ni chce mi sie z nimi gadac:-D
No szlajałam się :-D
A tak poważnie to u siostry byłam

Super, że zawsze znajdzie się jakaś kompanka do konwersacji wieczornej :-D

mały zasnął z wielkim płaczem,ja musze siąśc i rzerobic prace,bo mam gotowca ale ściagniętego z neta którego dac nie moge i wstyd sie przyznac ale nie chce mi sie i nawet nie wiem jak sie za to zabbrac :wściekła/y:bo to tak ładnie napisane jest:-D
a ja tez czekma na tą walkę :tak:

ja tez bym sobie obejrzała ale jakos perspektywa czekania gdzies powiedzmy do 24 niezbyt mi sie chce :sorry:

kawe :szok::szok: na mnie wlasciwie kawa nie dziala nawet czesto po kawie ide spac:-D ale ja ide sobie zrobic herbate ;-)

ola no niestety:-( o 2.40 sie zaczyna ale nim bedzie ich walka to kilka jak nie kilkanascie innych :sorry:

reklama
Do góry