reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ja jestem wsciekla dzisiaj caly dzien.Meble kuchenne zamawialismy z 9 tygodni temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!montaz mial byc w przyszlym tygodniu ale debile zadzwonili i powiedzieli ze maja awarie i meble beda dopiero za 3 tygodnie:szok::szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
kawe :szok::szok: na mnie wlasciwie kawa nie dziala nawet czesto po kawie ide spac:-D ale ja ide sobie zrobic herbate ;-)

ola no niestety:-( o 2.40 sie zaczyna ale nim bedzie ich walka to kilka jak nie kilkanascie innych :sorry:

dagulla pewna jesteś? oni walczął bodajrze o 21 45...aż zaraz sprawdzę,bo gala to już się chyba zaczyna

hmm na stronie pudziana to niby pozostało 8 minut do walki łoo matko to ja już nic nie wiem
to chyab za 8 minuyt sie ta cała zaczyna a ich walka o 21 45 z tego wynika:
Konfrontacja Sztuk Walki, dziś, 21.45, Polsat

Nie naskrobalyscie wiele...:-D:-D
No pewnie,ze ta walka bedzie pooozno...walka wieczoru jest zawsze na samym koncu:eek:...Jam wie,bom ja fanka boksu;-):-D..
Ostatnio Valujew walczyl z takim skoczkiem z Uk i tez sie zaczelo o 21,a walka byla kolo 23..
Sluchajcie,myslalam,ze pojedziemy z mala do Pl w przyszlym tyg,ale nam szczepienia baba nie chciala przelozyc no wiec w pt idziemy na szczepienie i w droge po poludniu...:-):-)...
Ja chce Reeeedsa:sorry:....Ale gdzie tu na tym koncu swiata...Nawet piwa w sklepie nie kupie,sa tylko dwa specjalne sklepy z alkoholem,monopolowe znaczy sie,w 50 tysiecznym miescie:oo2:..Dobre,co...??Jak w Pl widze cale stoisko monopolowe na stacji benzynowej to nie wiem o co kaman..:szok::-D:-D:-D

jeszcze mi sie przypomniało :-D przyszła dzis do mnie dziewczyna odkupic ciuszki po Kacprze i tak sobie gadamy a ja do niej czy chłopcyka czy dziewczynke bedzie miala:-D

reklama
Do góry