reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

My już po spacerku:tak: tort zamówiony , sklepy obleciane a mały komarzy sobie:-D usnął cwaniak na dworze :-D

dziewczyny a jak się kupuje żywa choinkę taką ciętą bez doniczki to w czym ją trzymać???? :sorry::-p

reklama
Dziewczyny padam na twarz. Moje dziecko postanowiło zwariować. Albo korzysta z młodości przed 1 urodzinami. Plecami się nie mogę do niego odwrócić bo drze się jakby go ze skóry obdzierali. Jak go postawie nie ziemię - wrzask,płacz. Jak mu zabrałam pilota - bo mu nie wolno - darł się 20 minut.
Jak go odłożyłam spać do łóżka - wył w niebogłosy z pół godziny. Normalnie nie wiem. Staram się ignorowac te jego wrzaski ale już trzeci dzien tak szaleje.
Wczoraj ledwo obiad ugotowałam bo mi wisiał u nogi i ryczał. Dziś obiadu nie było:sorry:

Myszqa skąd ja to znam...u nas teraz etap mama, mama, mama i non stop kolo moich nog:sorry::sorry::sorry::sorry:

jakie choinki będziecie mieć ?? sztuczne czy żywe??? jeśli żywe to w czym trzeba taką choinkę trzymać żeby dłużej postała??

My już po spacerku:tak: tort zamówiony , sklepy obleciane a mały komarzy sobie:-D usnął cwaniak na dworze :-D

dziewczyny a jak się kupuje żywa choinkę taką ciętą bez doniczki to w czym ją trzymać???? :sorry::-p

Tygrysku my będziemy mieli żywą, trzymamy ja w wodzie, w takim specjalnym stojaku, ale podobno!!!zeby dluzej stala najlepiej wsypac do wody popiol taki z pieca...tylko skad ja mam go wziąć:sorry::sorry::sorry::sorry:
ech a ja się załamałam:-:)-(muszę jutro jechać do mamy, ne wiem jak to zrobie bo jutro czekają nas zakupy , torta trzeba odebrać , przygotować coś do jedzenia na niedzielna imprezkę :-:)-( ech...............

A jaki torcik zamowilas...wy tez w niedziele imprezujecie??my tez...u nas torcik smietanowo-jagodowy:tak::tak::tak:

a ja się chyba zaraziłam od Bartka :confused2: obudziłam się w nocy ze strasznym bólem gardła, no i nie czuję się najlepiej :-(

Zdroweczka;-)

Madzieńko masz linka do kierownicy w zakupach :tak:
a ja przeklinam nasze cholerne 3 pietro :no:bo jesteśmy uziemieni praktycznie,bo jak zejdę z tą landarą to już nie wejde,i zawsze tak starałam sie wychodzić ok 14-15 że jak mężowy wracał ok 16 30-17 to nam go wnosił,a teraz mały zaczął spać właśnie w tych godzinach i jest klops,bo on na dworzu zanim zasnie to pół godziny ryku i zaśnie góra na godzinke a w domku rzadko się zdarza ze spi krócej niż 2 czasami do niecałych 3 dochodzi

Dziekuję...

Olcia
a nie masz do czego przypiąć na dole wózka...ja przypinałam do kaloryfera za pomocą linki do roweru:laugh2:

A w ogole witajcie, u nas nocka taka sobie.. zasnac nie moglam Jula dzisiaj w nocy nie chciala spac:sorry2::sorry2::sorry2:od 24.15 do 2.30 marudzila az padla w naszych nogach:-D:-D:-D:-Dwiec przelozylam ja na podusie i pospala do 9 z jedna przerwa na mleczko:tak::tak::tak:

Poza tym musze sprzatac i prasowac koszule a nie chce mi sie jak cholera:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:zimno na dworze a ja jeszcze musze zakupy zrobic..oj cos narzekam:eek::eek::eek:

oj Natalko dziekuję!!!!:-D:-D:-D ty to zawsze doradzisz fachowo:tak::tak::-D:-D

Tygrysku my będziemy mieli żywą, trzymamy ja w wodzie, w takim specjalnym stojaku, ale podobno!!!zeby dluzej stala najlepiej wsypac do wody popiol taki z pieca...tylko skad ja mam go wziąć:sorry::sorry::sorry::sorry:

A jaki torcik zamowilas...wy tez w niedziele imprezujecie??my tez...u nas torcik smietanowo-jagodowy:tak::tak::tak:

hehhe dokładnie gdzie ja popiół znajdę!!!!!!:szok::szok::szok:

Madziu My tez będziemy mieć jagodowy z bitej śmietany :tak::tak: taki moja mama zamówiła na chrzciny Fiilipka i był przepyszny:-p:-p:-p oj to na sie imprezki szykują:-D:-D

mały zasnąl..może i ja sie przespie...
Madziu no właśnie nie mam :/ klatka jest bardzo mała a tak wózek zostawić na klatce to juz wo gule ooo nie bo by zniknął chwila moment.My torta zamówilismy kilka dni temu :)

oj Natalko dziekuję!!!!:-D:-D:-D ty to zawsze doradzisz fachowo:tak::tak::-D:-D

hehhe dokładnie gdzie ja popiół znajdę!!!!!!:szok::szok::szok:

Madziu My tez będziemy mieć jagodowy z bitej śmietany :tak::tak: taki moja mama zamówiła na chrzciny Fiilipka i był przepyszny:-p:-p:-p oj to na sie imprezki szykują:-D:-D

A jeszcze slyszalam ze mozna wegiel wlozyc, tylko nie wiem czy drzewny czy kamienny:-D:-D:-Dbo z tym drugim to moze byc problem:sorry:

reklama
Do góry