reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

My już po spacerku:tak: tort zamówiony , sklepy obleciane a mały komarzy sobie:-D usnął cwaniak na dworze :-D

dziewczyny a jak się kupuje żywa choinkę taką ciętą bez doniczki to w czym ją trzymać???? :sorry::-p

reklama
Dziewczyny padam na twarz. Moje dziecko postanowiło zwariować. Albo korzysta z młodości przed 1 urodzinami. Plecami się nie mogę do niego odwrócić bo drze się jakby go ze skóry obdzierali. Jak go postawie nie ziemię - wrzask,płacz. Jak mu zabrałam pilota - bo mu nie wolno - darł się 20 minut.
Jak go odłożyłam spać do łóżka - wył w niebogłosy z pół godziny. Normalnie nie wiem. Staram się ignorowac te jego wrzaski ale już trzeci dzien tak szaleje.
Wczoraj ledwo obiad ugotowałam bo mi wisiał u nogi i ryczał. Dziś obiadu nie było:sorry:

Myszqa skąd ja to znam...u nas teraz etap mama, mama, mama i non stop kolo moich nog:sorry::sorry::sorry::sorry:

jakie choinki będziecie mieć ?? sztuczne czy żywe??? jeśli żywe to w czym trzeba taką choinkę trzymać żeby dłużej postała??

My już po spacerku:tak: tort zamówiony , sklepy obleciane a mały komarzy sobie:-D usnął cwaniak na dworze :-D

dziewczyny a jak się kupuje żywa choinkę taką ciętą bez doniczki to w czym ją trzymać???? :sorry::-p

Tygrysku my będziemy mieli żywą, trzymamy ja w wodzie, w takim specjalnym stojaku, ale podobno!!!zeby dluzej stala najlepiej wsypac do wody popiol taki z pieca...tylko skad ja mam go wziąć:sorry::sorry::sorry::sorry:
ech a ja się załamałam:-:)-(muszę jutro jechać do mamy, ne wiem jak to zrobie bo jutro czekają nas zakupy , torta trzeba odebrać , przygotować coś do jedzenia na niedzielna imprezkę :-:)-( ech...............

A jaki torcik zamowilas...wy tez w niedziele imprezujecie??my tez...u nas torcik smietanowo-jagodowy:tak::tak::tak:

a ja się chyba zaraziłam od Bartka :confused2: obudziłam się w nocy ze strasznym bólem gardła, no i nie czuję się najlepiej :-(

Zdroweczka;-)

Madzieńko masz linka do kierownicy w zakupach :tak:
a ja przeklinam nasze cholerne 3 pietro :no:bo jesteśmy uziemieni praktycznie,bo jak zejdę z tą landarą to już nie wejde,i zawsze tak starałam sie wychodzić ok 14-15 że jak mężowy wracał ok 16 30-17 to nam go wnosił,a teraz mały zaczął spać właśnie w tych godzinach i jest klops,bo on na dworzu zanim zasnie to pół godziny ryku i zaśnie góra na godzinke a w domku rzadko się zdarza ze spi krócej niż 2 czasami do niecałych 3 dochodzi

Dziekuję...

Olcia
a nie masz do czego przypiąć na dole wózka...ja przypinałam do kaloryfera za pomocą linki do roweru:laugh2:

A w ogole witajcie, u nas nocka taka sobie.. zasnac nie moglam Jula dzisiaj w nocy nie chciala spac:sorry2::sorry2::sorry2:od 24.15 do 2.30 marudzila az padla w naszych nogach:-D:-D:-D:-Dwiec przelozylam ja na podusie i pospala do 9 z jedna przerwa na mleczko:tak::tak::tak:

Poza tym musze sprzatac i prasowac koszule a nie chce mi sie jak cholera:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:zimno na dworze a ja jeszcze musze zakupy zrobic..oj cos narzekam:eek::eek::eek:

oj Natalko dziekuję!!!!:-D:-D:-D ty to zawsze doradzisz fachowo:tak::tak::-D:-D

Tygrysku my będziemy mieli żywą, trzymamy ja w wodzie, w takim specjalnym stojaku, ale podobno!!!zeby dluzej stala najlepiej wsypac do wody popiol taki z pieca...tylko skad ja mam go wziąć:sorry::sorry::sorry::sorry:

A jaki torcik zamowilas...wy tez w niedziele imprezujecie??my tez...u nas torcik smietanowo-jagodowy:tak::tak::tak:

hehhe dokładnie gdzie ja popiół znajdę!!!!!!:szok::szok::szok:

Madziu My tez będziemy mieć jagodowy z bitej śmietany :tak::tak: taki moja mama zamówiła na chrzciny Fiilipka i był przepyszny:-p:-p:-p oj to na sie imprezki szykują:-D:-D

mały zasnąl..może i ja sie przespie...
Madziu no właśnie nie mam :/ klatka jest bardzo mała a tak wózek zostawić na klatce to juz wo gule ooo nie bo by zniknął chwila moment.My torta zamówilismy kilka dni temu :)

oj Natalko dziekuję!!!!:-D:-D:-D ty to zawsze doradzisz fachowo:tak::tak::-D:-D

hehhe dokładnie gdzie ja popiół znajdę!!!!!!:szok::szok::szok:

Madziu My tez będziemy mieć jagodowy z bitej śmietany :tak::tak: taki moja mama zamówiła na chrzciny Fiilipka i był przepyszny:-p:-p:-p oj to na sie imprezki szykują:-D:-D

A jeszcze slyszalam ze mozna wegiel wlozyc, tylko nie wiem czy drzewny czy kamienny:-D:-D:-Dbo z tym drugim to moze byc problem:sorry:

reklama
Do góry