reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

tabletki brałam :tak:

łoooo matko to żeś teraz pomysł rzuciła :-D, ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam do jednego :-D
A tak na powaznie to może za 2 latka :tak:

To się pomyliłam-ale pamiętam, ze niedługo po odstawieniu tabletek Mateuszka urodziłaś i to w tempie ekspresowym:-)

No ja to tak za ok.5:sorry:

Ale zobacz teraz - kiedyś jak będziemy w ciąży to już nie będzie tak hallo-bo trzeba będzie się młodszym dziecięm opiekować:szok::szok::szok:Łojoj-to dopiero będzie jazda;-)

reklama
To się pomyliłam-ale pamiętam, ze niedługo po odstawieniu tabletek Mateuszka urodziłaś i to w tempie ekspresowym:-)

No ja to tak za ok.5:sorry:

Ale zobacz teraz - kiedyś jak będziemy w ciąży to już nie będzie tak hallo-bo trzeba będzie się młodszym dziecięm opiekować:szok::szok::szok:Łojoj-to dopiero będzie jazda;-)
W nocy odstawiłam a na drugi dzień urodziłam :-D

No już nie będzie tak lekko :sorry:

Lecę bo mnie mąż nawiedził :-D
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam się piątkowo:tak::tak: wczoraj wieczorkiem wyrwałam się z domku do szwagierki i wróciłam późno hihihihh czułam się jak za dawnych dobrych czasów :-p:-p:sorry: naładowałam akumlator tym spotkaniem;-) u nas pogoda szara i bura :-( kompletnie nie odczuwam zbliżających się świąt :-:)-(

jakie choinki będziecie mieć ?? sztuczne czy żywe??? jeśli żywe to w czym trzeba taką choinkę trzymać żeby dłużej postała??

Witam się piątkowo:tak::tak: wczoraj wieczorkiem wyrwałam się z domku do szwagierki i wróciłam późno hihihihh czułam się jak za dawnych dobrych czasów :-p:-p:sorry: naładowałam akumlator tym spotkaniem;-) u nas pogoda szara i bura :-( kompletnie nie odczuwam zbliżających się świąt :-:)-(

jakie choinki będziecie mieć ?? sztuczne czy żywe??? jeśli żywe to w czym trzeba taką choinkę trzymać żeby dłużej postała??
my sztuczna w domu, a na tarasie zywa:tak::tak::tak:

dziendoberek
szaro buro i ponuro
ale czytam ze ma byc minus 15, mroz, snieg :eek::eek::eek:i juz doczekac sie nie moge, bo mam juz dosc tej depresyjnej pogody:wściekła/y:
milego dzionka
pijemy kawke?

my sztuczna w domu, a na tarasie zywa:tak::tak::tak:

dziendoberek
szaro buro i ponuro
ale czytam ze ma byc minus 15, mroz, snieg :eek::eek::eek:i juz doczekac sie nie moge, bo mam juz dosc tej depresyjnej pogody:wściekła/y:
milego dzionka
pijemy kawke?

Czesc i z bieguna:-)
Jakie minus 15:szok::szok: i snieg i mroz??
To,co ja mam normalnie biegu owe ciucy zabrac zeby nie zamarznac w Pl:szok::szok:??

reklama
ech a ja się załamałam:-:)-(muszę jutro jechać do mamy, ne wiem jak to zrobie bo jutro czekają nas zakupy , torta trzeba odebrać , przygotować coś do jedzenia na niedzielna imprezkę :-:)-( ech...............

Do góry