woow ja się zastanawiałam nad soczewkami i kieedyś nawet patrzyłam i sie smiałam że po co przepłacać skoro są w takiej cenie....dobrze ze z twoimi oczyskami już lepiej,Maks zasnął przed 16 i tak sobie kima..a ja sie zastanawiam o której go obudzić...
reklama
pytia
Fanka BB :)
Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów.....tych malutkich i tych wiekszych rowniez:-):-):-):-):-):-)
Podpinam się pod te życzonka :-)
kaja - super, że jedziecie! Ja tez lubię takie wariackie wyjazdy na szybko
edee - dobrze, że z oczkami już lepiej
Zapominajko - współczuję stresu! Ciekawa jestem, co Wam powie pediatra na to zanoszenie.
Witam wszystkie mamuśki, u mnie urwanie głowy,, monż założył sobie sklep internetowy i chodzi do pracy , a ja obsługuję klientów , kuriera i stale na kogoś czekam. Ale naszczęście mogę czasami was poczytać (mała wazelinka):-):-).
To podeślij nam stronkę. Może coś kupimy :-)
Sto lat dla dzisiejszych solenizantów małych i tych dużych;-)!!!
Witam wszystkie mamuśki, u mnie urwanie głowy,, monż założył sobie sklep internetowy i chodzi do pracy , a ja obsługuję klientów , kuriera i stale na kogoś czekam. Ale naszczęście mogę czasami was poczytać (mała wazelinka):-):-).
Dużo zdrówka dla chorowitków.
Kinga pochwal sie co to za interes
Na początek:
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Nasi kochani solenizanci: Juleczko najsłodsza pod słońcem,
Lenko maluszku nasz, Jareczku i Nikodemku :-)
W dniu Waszego święta
chcę Wam podarować
kawałeczek ziemi,
byście mogli wyhodować,
słodyczowe drzewko,
pełne cukiereczków,
tych małych i dużych
i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim
lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dać Wam tego,
lecz mogę Wam życzyć wszystkiego dobrego!
Najserdeczniejsze życzonka przesyłają Mariczka z Cioteczką:*
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Sto lat dla dzisiejszych solenizantów małych i dużych :-):-) uśmiechu na co dzień :-):-)
Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów.....tych malutkich i tych wiekszych rowniez:-):-):-):-):-):-)
Podpinam się pod te życzonka :-)
Dziekujemy wszystkim cioteczkom za zyczonka
Nio a teraz troszku o nas.....u nas masakra.....
Mari poszła wczoraj spać o 21:00 standardowo.....obudziła się o 22:30 z wrzaskiem- dosłownie! No i myślałam,ze ją coś boli już miała dostac czopka jak Kmail ja posadził na łóżku u nas i ona banan od ucha do ucha....słuchajcie wariowała, szalała do 2:30...jakby jej cos dosypali do mleka na sen.....o tej 2:30 padała.....obudizła sie o 4:30 i przez pół godzinki z nia walczyłam, zeby zasnęła....potem o 6 mleczko i spała do 10.....
Kamil mój to spał 2 godzinki,bo o 4:30 pobudka do pracy.....nie wziął śniadania z tego wszystkiego...ja nie wiem jak on w ogóle żyje dzisiaj.
Do tego sie pokłóciliśmy z tego niewyspania i nerwów, i rano i w nocy.....katastrofa......ja tez głupoty wygadywałam,ze nawet wstyd napisac....coś w stylu,ze nie chce już tego dziecka i takie tam..... mam mega dola i wyrzuty sumienia jak cholera......:-zawstydzona/y:
Karolinko nie martw się, uwierz że każda z nas ma chwile słabości
Ja dzisiaj walczylam caly dzien z odzyskaniem poczty, bo mi outlook zjadlcos kombinowalam, ale to wyzsza szkola jazdy wiec zostawilam to mężusiowi...
My dzisiaj z jula poswietowalysmy, pozniej zostala z babcia a my pojechalismy na zakupy imprezkowe...bo juz w niedziele urodzinki robimy...
Agacia82
Mami :)
http://www.pamperspremium.pl/konkurs/web/evUserImage/usergallery/image/11986
Bardzo bardzo prosimy o głosy ;-)
http://www.pamperspremium.pl/konkurs/web/evUserImage/usergallery/image/11986
Agacia ale zeby glosowac trzeba byc zarejestrowanym???bo mi wpadlo okienko do logowania
Agacia82
O kurcze ... nie wiedziałam :-(... no trudnoAgacia ale zeby glosowac trzeba byc zarejestrowanym???bo mi wpadlo okienko do logowania
Madziu a dostałas moja wiadomość ?
O kurcze ... nie wiedziałam :-(... no trudno
Jaka wiadomosc???nie...
ja zaglosuje jutro, jak sie juz zarejestruje
O kurcze ... nie wiedziałam :-(... no trudno
Agaciu dostalam sorki jakos mi dzisiaj umknela...tak dostalawalm powiadomienie na poczte a teraz nie dziala...juz odpisuje
reklama
Agacia82
ojej wysłałam ci wiadomość prywatnąJaka wiadomosc???nie...
ja zaglosuje jutro, jak sie juz zarejestruje
Pytałam się czy te rajsopki pomarańczowe co ma Julka, wypadają większe ?
Podziel się: