reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

woow ja się zastanawiałam nad soczewkami i kieedyś nawet patrzyłam i sie smiałam że po co przepłacać skoro są w takiej cenie....dobrze ze z twoimi oczyskami już lepiej,Maks zasnął przed 16 i tak sobie kima..a ja sie zastanawiam o której go obudzić...

reklama
Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów.....tych malutkich i tych wiekszych rowniez:-):-):-):-):-):-)

Podpinam się pod te życzonka :-)

kaja - super, że jedziecie! Ja tez lubię takie wariackie wyjazdy na szybko :tak:
edee - dobrze, że z oczkami już lepiej:tak:
Zapominajko - współczuję stresu! Ciekawa jestem, co Wam powie pediatra na to zanoszenie.

Witam wszystkie mamuśki, u mnie urwanie głowy,:szok:, monż założył sobie sklep internetowy i chodzi do pracy , a ja obsługuję klientów , kuriera i stale na kogoś czekam:szok:. Ale naszczęście mogę czasami was poczytać (mała wazelinka):-):-).

To podeślij nam stronkę. Może coś kupimy :tak::-)

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów małych i tych dużych;-):-D:-D!!!

Witam wszystkie mamuśki, u mnie urwanie głowy,:szok:, monż założył sobie sklep internetowy i chodzi do pracy , a ja obsługuję klientów , kuriera i stale na kogoś czekam:szok:. Ale naszczęście mogę czasami was poczytać (mała wazelinka):-):-).

Dużo zdrówka dla chorowitków:tak::tak:.

Kinga pochwal sie co to za interes

Na początek:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Nasi kochani solenizanci: Juleczko najsłodsza pod słońcem,
Lenko
maluszku nasz, Jareczku i Nikodemku :-)

W dniu Waszego święta
chcę Wam podarować
kawałeczek ziemi,
byście mogli wyhodować,
słodyczowe drzewko,
pełne cukiereczków,
tych małych i dużych
i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim
lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dać Wam tego,
lecz mogę Wam życzyć wszystkiego dobrego!

Pooh-Lumpy-Tigger-Piglet-Roo-Birthday-Party.jpg

Najserdeczniejsze życzonka przesyłają Mariczka z Cioteczką:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów małych i dużych :tak::tak::-):-) uśmiechu na co dzień :tak::-):-)

Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów.....tych malutkich i tych wiekszych rowniez:-):-):-):-):-):-)

Podpinam się pod te życzonka :-)

Dziekujemy wszystkim cioteczkom za zyczonka:tak::tak::tak:

Nio a teraz troszku o nas.....u nas masakra.....

Mari poszła wczoraj spać o 21:00 standardowo.....obudziła się o 22:30 z wrzaskiem- dosłownie! No i myślałam,ze ją coś boli już miała dostac czopka jak Kmail ja posadził na łóżku u nas i ona banan od ucha do ucha....słuchajcie wariowała, szalała do 2:30...jakby jej cos dosypali do mleka na sen.....o tej 2:30 padała.....obudizła sie o 4:30 i przez pół godzinki z nia walczyłam, zeby zasnęła....potem o 6 mleczko i spała do 10.....

Kamil mój to spał 2 godzinki,bo o 4:30 pobudka do pracy.....nie wziął śniadania z tego wszystkiego...ja nie wiem jak on w ogóle żyje dzisiaj.:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Do tego sie pokłóciliśmy z tego niewyspania i nerwów, i rano i w nocy.....katastrofa......ja tez głupoty wygadywałam,ze nawet wstyd napisac....coś w stylu,ze nie chce już tego dziecka i takie tam..... mam mega dola i wyrzuty sumienia jak cholera......:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karolinko nie martw się, uwierz że każda z nas ma chwile słabości:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja dzisiaj walczylam caly dzien z odzyskaniem poczty, bo mi outlook zjadl:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:cos kombinowalam, ale to wyzsza szkola jazdy wiec zostawilam to mężusiowi...
My dzisiaj z jula poswietowalysmy, pozniej zostala z babcia a my pojechalismy na zakupy imprezkowe...bo juz w niedziele urodzinki robimy...

reklama
Do góry