reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Dziewczyny padam na twarz. Moje dziecko postanowiło zwariować. Albo korzysta z młodości przed 1 urodzinami. Plecami się nie mogę do niego odwrócić bo drze się jakby go ze skóry obdzierali. Jak go postawie nie ziemię - wrzask,płacz. Jak mu zabrałam pilota - bo mu nie wolno - darł się 20 minut.
Jak go odłożyłam spać do łóżka - wył w niebogłosy z pół godziny. Normalnie nie wiem. Staram się ignorowac te jego wrzaski ale już trzeci dzien tak szaleje.
Wczoraj ledwo obiad ugotowałam bo mi wisiał u nogi i ryczał. Dziś obiadu nie było
Jak go odłożyłam spać do łóżka - wył w niebogłosy z pół godziny. Normalnie nie wiem. Staram się ignorowac te jego wrzaski ale już trzeci dzien tak szaleje.
Wczoraj ledwo obiad ugotowałam bo mi wisiał u nogi i ryczał. Dziś obiadu nie było
Agacia82
Mami :)
dziekujęAgacia napisalam....
zmykam spać, dobranoc!!!!!!
Dobranoc
Agacia82
U nas to samo .. maruda na całegoDziewczyny padam na twarz. Moje dziecko postanowiło zwariować. Albo korzysta z młodości przed 1 urodzinami. Plecami się nie mogę do niego odwrócić bo drze się jakby go ze skóry obdzierali. Jak go postawie nie ziemię - wrzask,płacz. Jak mu zabrałam pilota - bo mu nie wolno - darł się 20 minut.
I jak go kłade spać na noc to strasznie placze, nigdy tego nie robił. Chce zebym siedziała przy nim nim zaśnie, trzyma mnie za rękę i jak chce odejśc zaraz płacz. Stałam przy łóżeczku a on trzymał mnie za rękę, i co chwilę otwierał szpareczki i sprawdzał czy jestem.
Może to kolejny skok rozwojowy
No tak sobie to tłumacze
Agacia82
a jak myslisz ?Agaciaaaa.....Słoneczko a co Ty tu jeszcze robisz;-)
Czekam na męża
a jak myslisz ?
Czekam na męża
To się nazywa mieć dobrą żonę;-)a o której M wychodzi z domu do pracy?
Agacia82
przewaznie około 9:00. ale często jak się udaTo się nazywa mieć dobrą żonę;-)a o której M wychodzi z domu do pracy?
Ma swoją firmę, więc wiesz jak to jest
przewaznie około 9:00. ale często jak się uda
Ma swoją firmę, więc wiesz jak to jest
Podziwiam - tyle godzin na nogach
Agaciu mogłabyś normalnie mieć drugiego chłopa, a on by się nie kapnął-jak go cały dzień nie ma
reklama
Agacia82
hihiPodziwiam - tyle godzin na nogach
Agaciu mogłabyś normalnie mieć drugiego chłopa, a on by się nie kapnął-jak go cały dzień nie ma
Dobry pomysł- pomyśle
A Ty dlaczego jeszcze nie spisz?
Podziel się: