a ja walcze z moim łobuziakiem od godziny 7 na nogach i jakos nie wygląda na takiego co by mu sie na drzemkę miało zbierać...później podczytam was jeszcze bo póki co mały mi wskakuje na łóżko do lapka a ja go zdejmuje
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Płakałam, bo się o Igunia martwię.
Kana nie dołuj się, wszystkie czasem mamy dosć.
Kaja jak ja wam zazdroszczę takiej służby zdrowia...
Kana nie dołuj się, wszystkie czasem mamy dosć.
Kaja jak ja wam zazdroszczę takiej służby zdrowia...
Zapominajko a co się dzieje z iggim że aż płakałas kochana?
hahaha a maly właśnie do mnie podszedł i mnie w piętę ugryzł haha a jak się zapytałam co on zrobił to wielki uśmiech łoo matko )
mojmnie ostatniow kolana gryzie
Agacia82
Mami :)
Czesc
Bylismy na spacerku, ale zimno jest brrrr ... zmarzły mi ręce w rękawiczkach
Wypije któraś ze mną kawę ?
Zapominajko nie martw się na pewno wszystko jest dobrze ... idź jeszcze do prywatnego pediatry i niech zbada małego, może wyjaśni to wszystko bardziej dokładnie i Cię uspokoi.
Bylismy na spacerku, ale zimno jest brrrr ... zmarzły mi ręce w rękawiczkach
Wypije któraś ze mną kawę ?
Zapominajko nie martw się na pewno wszystko jest dobrze ... idź jeszcze do prywatnego pediatry i niech zbada małego, może wyjaśni to wszystko bardziej dokładnie i Cię uspokoi.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia właśnie numer dostałam i zaraz będę dzwoniła.
Mój gryzie duży palec u nogi jeśli skarpetek nie mam;-).
Mój gryzie duży palec u nogi jeśli skarpetek nie mam;-).
Agacia82
Mami :)
To superAgacia właśnie numer dostałam i zaraz będę dzwoniła.
.
Kurde ja wiem, że dzieci do pewnego wieku w czasie płaczu się zanoszą, Mati tez tam ma, ale zawsze dmuchniecie pomaga i całe szczęście nie traci powietrza na dłużej, ale skąd to się bierze ?
Zapominajko mam nadziję, że pediatra Cię uspokoi i da jakieś rady, żeby zapobiec temu.
pyciolek87
Mama Alexa:*
Wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla JARUSIA, NIKODEMKA, JULECZKI i LENKI
A dla NATALII z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich Twoich marzeń
Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów.....tych malutkich i tych wiekszych rowniez:-):-):-):-):-):-)
reklama
edee24
Mama Alanka :-)
a co to są te cylindry???/
Ja sama dobrze nie wiem, ale okulistka mi tłumaczyła, że "normalne" oko powinno być okrągłe (jak kulka) a ja przez te soczewki szajsy, miałam w dwóch miejscach taki ucisk na gałkę oczną, że moje oko miało kształt jajka, pisząc ogólnie, gałka miała, strasznie zmieniony kształt (owal) no i przez te cylindry miałam baaardzo słaby i rozmazany wzrok :-(, ale już jest poprawa dzięki soczewkom, takim leczniczym, które odkształciły tą wcześniejszą "krzywiznę" ale zagmatwałam chiba
Podziel się: