reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ja walcze z moim łobuziakiem od godziny 7 na nogach i jakos nie wygląda na takiego co by mu sie na drzemkę miało zbierać...później podczytam was jeszcze bo póki co mały mi wskakuje na łóżko do lapka a ja go zdejmuje :)

reklama
Płakałam, bo się o Igunia martwię.

Kana nie dołuj się, wszystkie czasem mamy dosć.

Kaja jak ja wam zazdroszczę takiej służby zdrowia...

Zapominajko a co się dzieje z iggim że aż płakałas kochana?
hahaha a maly właśnie do mnie podszedł i mnie w piętę ugryzł haha a jak się zapytałam co on zrobił to wielki uśmiech łoo matko :))

Czesc

Bylismy na spacerku, ale zimno jest brrrr ... zmarzły mi ręce w rękawiczkach :-D

Wypije któraś ze mną kawę ?

Zapominajko nie martw się na pewno wszystko jest dobrze ... idź jeszcze do prywatnego pediatry i niech zbada małego, może wyjaśni to wszystko bardziej dokładnie i Cię uspokoi.

Agacia właśnie numer dostałam i zaraz będę dzwoniła.

.
To super :happy:

Kurde ja wiem, że dzieci do pewnego wieku w czasie płaczu się zanoszą, Mati tez tam ma, ale zawsze dmuchniecie pomaga i całe szczęście nie traci powietrza na dłużej, ale skąd to się bierze ?
Zapominajko mam nadziję, że pediatra Cię uspokoi i da jakieś rady, żeby zapobiec temu.

ja też mam nadzieję zapominajko że wszystko będzie Ok i ze naprawdę to szybko minie.jejku do tej pory nawet nie wiedziałam że dzieciaczki aż tak się zanosza że aż sine sie robią

Wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla JARUSIA, NIKODEMKA, JULECZKI i LENKI

A dla NATALII z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich Twoich marzeń

Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów.....tych malutkich i tych wiekszych rowniez:-):-):-):-):-):-)

reklama
a co to są te cylindry???/

Ja sama dobrze nie wiem, ale okulistka mi tłumaczyła, że "normalne" oko powinno być okrągłe (jak kulka) a ja przez te soczewki szajsy, miałam w dwóch miejscach taki ucisk na gałkę oczną, że moje oko miało kształt jajka, pisząc ogólnie, gałka miała, strasznie zmieniony kształt (owal) no i przez te cylindry miałam baaardzo słaby i rozmazany wzrok :zawstydzona/y::-(, ale już jest poprawa dzięki soczewkom, takim leczniczym, które odkształciły tą wcześniejszą "krzywiznę" :sorry: ale zagmatwałam chiba :zawstydzona/y::sorry:

Do góry