reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Dobry wieczór :-)
Śliczne te życzonka, więc my tez sie podepniemy. Sto latek dziewczynki :-)
Wszystkiego najlepszego Olu i miłego wieczorku
A my dzisiaj wyprawialiśmy roczek Olkowi. Dostał misiacza przytuaczka (jest nim zachwycony) i fontannę z piłkami z Playskoola. A torcik miał w kształcie motylka-dzieło mojej teściowej. Normalnie jestem padnięta, a jutro czeka mnie jeszcze wyprawa do Kalisza....
Edee kochana....trzymam mocko kciukasy..... niech tatusiek przejrzy na oczęta swe i zobaczy jaką piękną kobietę i cudownego synka traci....... mam nadzieję, że się pogodzicie i zmądrzeje!!!!! buziaczki:*
u nas tak samo.....zawsze wieczorkiem czyściło się butki, kładło na parapecie i rano szukało podarunków.....jejku za dzieciaka to budziłam sie z bratem o 5-6 rano, i budzilismy albo on mnie,albo ja jego i do prezentów.....to była frajda
I ja sie witam niedzielnie Mikołajkowo
No u nas oczywiście Mikołaj tez był....ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu,bo przecież Mari to brój jakich mało...a jednak prezenty sie posypały.... od babci Wiesi i cioteczki chrzestnej.....zaraz pewnie dotrze tez od babci Danusi i Heryczka.....a potem jeszcze idziemy do dziadzi Wojtka......tak więc dzien prezentów....a nio i od nas też dostała....w sensie od Mikołaja ;-)
Kochane bobaski nasze forumowe
oraz najwspanialsze mamuśki pod słońcem....
masę uścisków i całusków,
życzenia miłości i uśmiechu na twarzy
z okazji Mikołajek przesyłamy Wam:
Kanusia z Mariczką
No i oczywiście naszym uroczym solenizantom:
Kochane nasze: Majko, Victorko i Zuzieńko
Z okazji Waszego święta, życzymy Wam,
kolejnych dni, miesięcy i lat,
pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego, żebyście
potrafili cieszyć się z życia
w każdym jego momencie!!!!
Życza Cioteczka i Mariczka;*
Śliczne te życzonka, więc my tez sie podepniemy. Sto latek dziewczynki :-)
dziewczny ja tylko wpadłam że my dzis świetujemy 3 lata jeezuu jak ja z tym ludziem tyle wytrzymałam hihi uciekam niedługo małego polożyć bo winko już czeka
Wszystkiego najlepszego Olu i miłego wieczorku
A my dzisiaj wyprawialiśmy roczek Olkowi. Dostał misiacza przytuaczka (jest nim zachwycony) i fontannę z piłkami z Playskoola. A torcik miał w kształcie motylka-dzieło mojej teściowej. Normalnie jestem padnięta, a jutro czeka mnie jeszcze wyprawa do Kalisza....
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
U nas Mikołaj prezenty przynosi pod poduszkę i musi wypic kubeczek mleka i zjeśc ciasteczko. A i jeszcze na mikołajki przynosi niespodzianki i raczej drobiazgi bo to wkońcu jego imieniny a dopiero pod choinkę przynosi większe prezenty no i te z listuDzien dobry.
Jak tam mijaja dzieciaczkom mikołajki? Gdzie Mikołaj zostawił prezencik? Wiem ze co region to inna tradycja. U nas zostawia w bucie. Wlasnorecznie wymyte buty stawiamy na parapet i rano znajdujemy prezenciki w bucie A jak u Was?
Natalka też właśnie tak robiła że pchała mi łapy w dekold i kazała się kazrmic i myślałam że będzie gorzej bo często jak nie chciałam jej dawac to był wielki lament i awantura a teraz przyjęła to ze stoickim spokojem więc w pewnym sensie obie podjęłyśmy tą decyzję. Teraz czasem przyjdzie sobie pogłaskac jak się położę i mówi "daj" ale ja je wtedy że nie ma i że już jest duża dziewczynka to się przytuli i idzie dalej.Widzę rozmówki o rzuceniu karmienia.
Ja nie potrafię:-( żal mi tak strasznie... ogólnie i tak dostaje przewaznie 2 razy dziennie, czasem 3, jest to bardziej pocyckanie niz jedzenie. Odmawiam i tak Lutusiowi duzo bo on co sie do mnie zblizy to reka w dekolg i mientoli cycka ale jak pomysle ze mialabym mu calkiem zabrac:-( Jescze do tego pracuje i to taka nasza bliskosc po godzinach nie widzenia się... ehh nie wiem co robic
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicydziewczny ja tylko wpadłam że my dzis świetujemy 3 lata jeezuu jak ja z tym ludziem tyle wytrzymałam hihi uciekam niedługo małego polożyć bo winko już czeka
W końcu nadrobiłam wszystko. Ten dzisiejszy dzień jakoś źle na mnie wpływa, cały czas mąż mnie denerwuje, albo ja mam jakieś drażliwe chwile . Maja dostała tyle prezentów, że nie wie czym ma się bawić. Pochowam i będę wyciągała co chwilę coś innego żeby jej się nie nudziło :-). Kurcze zostawiłam na weekend worek ze zużytymi pieluchami Majki, zapomniałam wyrzucić i jak wróciliśmy do domu to śmierdziało jak na śmietniku, musiałam wszystko wietrzyć .
Hej babeczki,
Wszystkiego dobrego dla jubiklatów i solenizantów, w tym eeee..mojego łobuziaka Mikiego
Pozdrawiam Ola2w1 i gratulacje z okazji rocznicy, teraz to już górki będzie reh reh
My byliśmy wczoraj na festynie mikołajkowym na Sołaczu a potem qzynka wzięła dzieci na Renifera Niko do kina. Wieczorem mąż wrócił z Wronek z meczu a ja buch z kumpelą, która przyjechała z Niemiec w miasto.... Oj wesoło było, wróciłam o 4tej i mąż miał focha, chyba trochę słusznego. Normalnie ze smyczy się zerwałam, Mochito i tequila zrobiły ze mnie wariatkę
A dziś były Mikołajki takiego Koła Gospodarczego Polsko-Niemieckiego, które współprowadzi nasza sąsiadka - więc naszą rodzinkę zaprosiła. Był Mikołaj, konkursy, zabawy, prezenty, mnóstwo pysznego jedzonka - dzieciaczki zachwycone. A potem odwiedziliśmy teściową w szpitalu i aż się popłakałam, bo patrzyła na mnie jakby chciała coś powiedzieć i schwyciła za rękę. Podobno stan się polepsza, jest w nas optymizm!
No to widze,ze nie tylko my bylismy dzis na dzampie..
Sluchajcie,MArian po raz pierwszy spotkal Mikolaja...ktorym byl zreszta moj tata,a jej dziadek....ale nie wnikajmy w szczegoly...
Tak jak Wam pisalam,bylismy na Mikolajkach w polskim klubie,relacjatu,objadlam sie bigosu,ze mam ochote peknac...Marianka z ogromu wrazen padla jak mops...taaak fajnie bylo;-)
witamy poniedziałkowo:-)
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
dziewczyny super ze imprezki wam sie udaly
no i jestem w wielkim moje dziecko wczoraj wieczorem dostało butle zasnał o 19 i obudzil sie dopiero o 7.30
dziewczny ja tylko wpadłam że my dzis świetujemy 3 lata jeezuu jak ja z tym ludziem tyle wytrzymałam hihi uciekam niedługo małego polożyć bo winko już czeka
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
dziewczyny super ze imprezki wam sie udaly
no i jestem w wielkim moje dziecko wczoraj wieczorem dostało butle zasnał o 19 i obudzil sie dopiero o 7.30
reklama
Podziel się: