reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam pierwsza:tak:

Wszystkiego najepszego dla naszych forumowych aniołeczków Maji,Victorii oraz Zuzi które kończą dziś roczek

Z okazji Pierwszych Urodzin Waszych perełek
życzymy im , aby dorastały otoczone miłością
i ciepłem rodzinnym.
Niech dumnie kroczą przez życie i zawsze dążą
do spełnienia marzeń ,
bo to one wnoszą radość w życie .

Wam rodzicom życzymy miłych chwil
wspólnie spędzonych z waszymi córeczkami
oraz dużo radości i szczęscia;-)

noi oczywiscie wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek dla wszystkich forumowych dzieciaczków , dla was dziewczynki i dla reszty waszej rodzinki:tak:

i my sie podpinamy:tak::tak::tak::tak:

reklama
No i GRATULACJE!!!!!:-):-):-)
A dzisiaj Pysie odwiedziło kilka Mikołajów i nwet mnie i M.
Fajne , czarne satynowe rajstopki przyniósł:-)
Teraz Młoda się kąpie a ja zaraz wsakuje do łóżeczka poczytać. Buziaczki

Miły ten Mikołaj :)

G. dziś do mnie przyjdzie :tak::-), zobaczymy, może się coś uda uratować :-)
Witajcie
Wczorajszy wieczór, nie należał do udanych :zawstydzona/y::-(, oczywiście nie obyło się bez wypominania (z jego strony) i powiedzeniu kilku niemiłych zdań jaka ja to nie jestem ...:-( potem już rozmowa była "bardziej normalna", ale jak narazie jeszcze trzeba trochę czasu, nie ustaliliśmy nic konkretnie, żadna decyzja jeszcze nie padła ...

Kochana, to, że rozmawialiście to juz milowy krok naprzód. I dobrze, że żadna decyzja nie zapadła, bo lepiej tak, niż pochopnie decydować się na coś, czego można do końca życia żałować. Im więcej takich rozmów, tym większa szansa, że jednak się w którymś momencie dogadacie.

dagulla - ja też najpierw myślałam, żeby jeszcze wieczorem karmić, ale też doszłam do wniosku, że to byłoby dość okrutne, raz cycusia dać, a raz nie. Jestem w szoku, jak szybko Hania o cycysiu zapomniała :-pA ja myślałam, że będzie tydzień wojny :laugh2:Nie docenia chyba mojego dziecka :laugh2:;-)

Witajcie

Wczorajszy wieczór, nie należał do udanych :zawstydzona/y::-(, oczywiście nie obyło się bez wypominania (z jego strony) i powiedzeniu kilku niemiłych zdań jaka ja to nie jestem ...:-( potem już rozmowa była "bardziej normalna", ale jak narazie jeszcze trzeba trochę czasu, nie ustaliliśmy nic konkretnie, żadna decyzja jeszcze nie padła ...

Edee trzymam za was kciuki.

Witajcie

ja też trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło

Dzien dobry.

Jak tam mijaja dzieciaczkom mikołajki?:tak: Gdzie Mikołaj zostawił prezencik? Wiem ze co region to inna tradycja. U nas zostawia w bucie. Wlasnorecznie wymyte buty stawiamy na parapet i rano znajdujemy prezenciki w bucie:-D A jak u Was?

Ja to już chyba w wariatkowie powinam być :zawstydzona/y::-(

G. dziś do mnie przyjdzie :tak::-), zobaczymy, może się coś uda uratować :-)

Edeee mam nadzieję ze to była pierwszy krok do tego zeby było dobrze!!!
Słuchaj...Jastrzębie bardzo niedaleko, autobusy kursują co chwilę...wpadaj do mnie! Zawsze to jakaś zmiana otoczenia!!! Naprawdę z całego serca zapraszam!!!!

Cześć Mamuśki :)

Zuzieńko - najlepsze życzonka!!!

Za nami druga nocka bez cycusia. I o dziwno - Hania zasnęła o 18.00 i z małym przebudzeniem o 22.00, spała do 5.00 rano:szok::laugh2: W szoku jestem, rzecz jasna wcale by mnie nie zmartwiło, gdyby już tak zostało :-D

Byliśmy dzisiaj z mężowym i Hanią na zakupach i kogo spotkaliśmy? Agatkas :-):-):-) Umawiamy się i umówić nie możemy, a tu proszę, wpadłyśmy na siebie w sklepie :-D

No właśnie zapomniałam napisać:) Ide sobie idę a tu patrzę znajoma buźka:) Hania slicznota na zywo jeszcze większa niż na zdjeciach! Nawet sie do ciotki z forum uśmiechnęła:) ale na rączkach u taty wolala siedziec:)

Dzien dobry.

Jak tam mijaja dzieciaczkom mikołajki?:tak: Gdzie Mikołaj zostawił prezencik? Wiem ze co region to inna tradycja. U nas zostawia w bucie. Wlasnorecznie wymyte buty stawiamy na parapet i rano znajdujemy prezenciki w bucie:-D A jak u Was?

U nas zostawia się gdziekolwiek byle by trzeba było troszkę poszukac:) Jak dzis pamiętam jak szukalam prezentu w domku...patrzę pod stół a tam piękne czerwone sanki i...posrebrzana rózga!:):-D

Witam
Rany, ale naprodukowałyście przez te 3 dni. Jestem jeszcze u rodziców, a Majka zadowolona bo wszyscy koło niej skaczą. Mikołaj przyjechał i przyniósł mnóstwo prezentów. Chyba nadrobię Was dopiero jutro bo już się obiadek szykuje więc zmykam ponieważ zapachy kuszą. Miłej niedzieli.

Dzięki laseczki za wszystkie miłe słowa :-) jesteście kochane, zawsze umiecie podnieść człowieka na duchu :tak::tak:

Ale tak szczerze to liczyłam, że jak G. został na noc to zostanie cały dzień z nami, zaliczymy spacerek itp. a on o 9 poszedł do domu ... czyżby zdać relację mamusi :eek::eek::crazy::no:, a może poradzić co ON ma robić ???:wściekła/y::wściekła/y:

Agatkas, ja mam własny samochód, jak już będę mieć nowy fotelik do autka, to napewno się zmobilizować, żeby Cię odwiedzić :tak:zresztą Pytia też jeszcze czeka na zaległą kawę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale ostatnio przez to wszystko nawet nosa z domu nie chciało mi się wychylać :zawstydzona/y::-(

U nas Mikołaj zostawia prezenty w bucie lub w skarpetce wywieszonej:-D. A młodu już od rana buszował z prezentami:-D.

Zazdroszczę wam dziewczyny, że macie do siebie niedaleko i możecie się odwiedzać.

reklama
U nas Mikołaj zostawia prezenty w bucie lub w skarpetce wywieszonej:-D. A młodu już od rana buszował z prezentami:-D.

Zazdroszczę wam dziewczyny, że macie do siebie niedaleko i możecie się odwiedzać.

Tak, to jest super, ale najgorsze, jak się nie ma chęci, przez jakieś dołki, tak jak ja :zawstydzona/y::no:

Do góry