Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Może powinnaś się zmusić. Chociaż przez chwilę nie będziesz myślała o problemach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
STO lat ślicznotkiWszystkiego najepszego dla naszych forumowych aniołeczków Maji,Victorii oraz Zuzi które kończą dziś roczek
Z okazji Pierwszych Urodzin Waszych perełek
życzymy im , aby dorastały otoczone miłością
i ciepłem rodzinnym.
Niech dumnie kroczą przez życie i zawsze dążą
do spełnienia marzeń ,
bo to one wnoszą radość w życie .
Wam rodzicom życzymy miłych chwil
wspólnie spędzonych z waszymi córeczkami
oraz dużo radości i szczęscia;-)
I ja też trzymam kciuki, zeby się Edytce poukładało.Dobrze,ze szukacie plaszczyzny porozumienia...Trzymam kciuki;-)
U nas zostawia sie po poduszką, ale ja zawsze zostawiam dzieciakom koło łóżka.Jak tam mijaja dzieciaczkom mikołajki? Gdzie Mikołaj zostawił prezencik? Wiem ze co region to inna tradycja. U nas zostawia w bucie. Wlasnorecznie wymyte buty stawiamy na parapet i rano znajdujemy prezenciki w bucie A jak u Was?
I ja zazdroszczę, bo wszystkie mieszkają daleko, ale mam nadzieję, ze latem jak zaczną przyjeżdzac nad morze, to nie zapomna o mnie i jakoś uda sie, spotkać.Zazdroszczę wam dziewczyny, że macie do siebie niedaleko i możecie się odwiedzać.
Może powinnaś się zmusić. Chociaż przez chwilę nie będziesz myślała o problemach...
Widzę rozmówki o rzuceniu karmienia.
Ja nie potrafię:-( żal mi tak strasznie... ogólnie i tak dostaje przewaznie 2 razy dziennie, czasem 3, jest to bardziej pocyckanie niz jedzenie. Odmawiam i tak Lutusiowi duzo bo on co sie do mnie zblizy to reka w dekolg i mientoli cycka ale jak pomysle ze mialabym mu calkiem zabrac:-( Jescze do tego pracuje i to taka nasza bliskosc po godzinach nie widzenia się... ehh nie wiem co robic
Edee kochana....trzymam mocko kciukasy..... niech tatusiek przejrzy na oczęta swe i zobaczy jaką piękną kobietę i cudownego synka traci....... mam nadzieję, że się pogodzicie i zmądrzeje!!!!! buziaczki:*Witajcie
Wczorajszy wieczór, nie należał do udanych :-(, oczywiście nie obyło się bez wypominania (z jego strony) i powiedzeniu kilku niemiłych zdań jaka ja to nie jestem ...:-( potem już rozmowa była "bardziej normalna", ale jak narazie jeszcze trzeba trochę czasu, nie ustaliliśmy nic konkretnie, żadna decyzja jeszcze nie padła ...
u nas tak samo.....zawsze wieczorkiem czyściło się butki, kładło na parapecie i rano szukało podarunków.....jejku za dzieciaka to budziłam sie z bratem o 5-6 rano, i budzilismy albo on mnie,albo ja jego i do prezentów.....to była frajdaDzien dobry.
Jak tam mijaja dzieciaczkom mikołajki? Gdzie Mikołaj zostawił prezencik? Wiem ze co region to inna tradycja. U nas zostawia w bucie. Wlasnorecznie wymyte buty stawiamy na parapet i rano znajdujemy prezenciki w bucie A jak u Was?
witam pierwsza
Wszystkiego najepszego dla naszych forumowych aniołeczków Maji,Victorii oraz Zuzi które kończą dziś roczek
Z okazji Pierwszych Urodzin Waszych perełek
życzymy im , aby dorastały otoczone miłością
i ciepłem rodzinnym.
Niech dumnie kroczą przez życie i zawsze dążą
do spełnienia marzeń ,
bo to one wnoszą radość w życie .
Wam rodzicom życzymy miłych chwil
wspólnie spędzonych z waszymi córeczkami
oraz dużo radości i szczęscia;-)
noi oczywiscie wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek dla wszystkich forumowych dzieciaczków , dla was dziewczynki i dla reszty waszej rodzinki
nocka u nas super dwie pobudki ale obylo sie bez cycka o 19 co prawda chcialam karmic jezcze w nocy ale to bylo by raczej niezbyt wychowawcze jakbym mu raz dawala a potem znowu zabierała zobaczymy jak nam pojdzie;-) ide robicz malemu kaszke i sobie kawke a potem wracam was nadrobic
Podepniemy sie dzisiaj,majac nadzieje ze dagula sie nie obrazi;-)
Witamy mamusie niedzielnie!
Podpisuję się pod życzeniami.
Oczywiście podpinamy się pod śliczne życzonka
i my się podepniemy pod te wspaniałe życzonka
100 LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZATÓW!!!!!!!:-):-):-):-):-)
i my sie podpinamy
Witam niedzielnie
STO lat ślicznotki
Edee kochana....trzymam mocko kciukasy..... niech tatusiek przejrzy na oczęta swe i zobaczy jaką piękną kobietę i cudownego synka traci....... mam nadzieję, że się pogodzicie i zmądrzeje!!!!! buziaczki:*
u nas tak samo.....zawsze wieczorkiem czyściło się butki, kładło na parapecie i rano szukało podarunków.....jejku za dzieciaka to budziłam sie z bratem o 5-6 rano, i budzilismy albo on mnie,albo ja jego i do prezentów.....to była frajda
I ja sie witam niedzielnie Mikołajkowo
No u nas oczywiście Mikołaj tez był....ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu,bo przecież Mari to brój jakich mało...a jednak prezenty sie posypały.... od babci Wiesi i cioteczki chrzestnej.....zaraz pewnie dotrze tez od babci Danusi i Heryczka.....a potem jeszcze idziemy do dziadzi Wojtka......tak więc dzien prezentów....a nio i od nas też dostała....w sensie od Mikołaja ;-)
Kochane bobaski nasze forumowe
oraz najwspanialsze mamuśki pod słońcem....
masę uścisków i całusków,
życzenia miłości i uśmiechu na twarzy
z okazji Mikołajek przesyłamy Wam:
Kanusia z Mariczką
No i oczywiście naszym uroczym solenizantom:
Kochane nasze: Majko, Victorko i Zuzieńko
Z okazji Waszego święta, życzymy Wam,
kolejnych dni, miesięcy i lat,
pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego, żebyście
potrafili cieszyć się z życia