reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam niedzielnie
Wszystkiego najepszego dla naszych forumowych aniołeczków Maji,Victorii oraz Zuzi które kończą dziś roczek

Z okazji Pierwszych Urodzin Waszych perełek
życzymy im , aby dorastały otoczone miłością
i ciepłem rodzinnym.
Niech dumnie kroczą przez życie i zawsze dążą
do spełnienia marzeń ,
bo to one wnoszą radość w życie .

Wam rodzicom życzymy miłych chwil
wspólnie spędzonych z waszymi córeczkami
oraz dużo radości i szczęscia;-)
STO lat ślicznotki

Dobrze,ze szukacie plaszczyzny porozumienia...Trzymam kciuki;-)
I ja też trzymam kciuki, zeby się Edytce poukładało.
Edee, a może warto wysłać go do jakiejś poradni malżeńskiej, może jak ktoś obcy mu powie, ze czas odciąć pępowinię, to bardziej weźmie to do siebie

Jak tam mijaja dzieciaczkom mikołajki?:tak: Gdzie Mikołaj zostawił prezencik? Wiem ze co region to inna tradycja. U nas zostawia w bucie. Wlasnorecznie wymyte buty stawiamy na parapet i rano znajdujemy prezenciki w bucie:-D A jak u Was?
U nas zostawia sie po poduszką, ale ja zawsze zostawiam dzieciakom koło łóżka.

Zazdroszczę wam dziewczyny, że macie do siebie niedaleko i możecie się odwiedzać.
I ja zazdroszczę, bo wszystkie mieszkają daleko, ale mam nadzieję, ze latem jak zaczną przyjeżdzac nad morze, to nie zapomna o mnie i jakoś uda sie, spotkać.

Chłopcy tak jak chcieli podostawali gry i teraz męczą mnie zeby z nimi grać, a Mloda chodzi i jęczy, co sie z nią ostatnio dzieje:crazy:

Widzę rozmówki o rzuceniu karmienia.
Ja nie potrafię:-( żal mi tak strasznie... ogólnie i tak dostaje przewaznie 2 razy dziennie, czasem 3, jest to bardziej pocyckanie niz jedzenie. Odmawiam i tak Lutusiowi duzo bo on co sie do mnie zblizy to reka w dekolg i mientoli cycka ale jak pomysle ze mialabym mu calkiem zabrac:-( Jescze do tego pracuje i to taka nasza bliskosc po godzinach nie widzenia się... ehh nie wiem co robic

Widzę rozmówki o rzuceniu karmienia.
Ja nie potrafię:-( żal mi tak strasznie... ogólnie i tak dostaje przewaznie 2 razy dziennie, czasem 3, jest to bardziej pocyckanie niz jedzenie. Odmawiam i tak Lutusiowi duzo bo on co sie do mnie zblizy to reka w dekolg i mientoli cycka ale jak pomysle ze mialabym mu calkiem zabrac:-( Jescze do tego pracuje i to taka nasza bliskosc po godzinach nie widzenia się... ehh nie wiem co robic

no mi tez tak jakos przykro bo sie przywiazalam straszie:zawstydzona/y: ale wkoncu kiedys trzeba ale ja jeszcze tak definitywnie nie skonczylam bo u nas to wyglada tak ze maly zasypia przy cycku i popolodniu chcialam go polozyc bez cycka no i sie nie udalo:zawstydzona/y: wieczorem tez zasypia przy cycku ale sprobuje z butla no i w nocy juz nie bede dawala zobaczymy jak nam pojdzie:sorry:

tak a propo tematu spotkan Cyprysiowa:crazy::-D doczekam sie was wkoncu:eek:

Blizniaczki, tylko, że on twierdzi, że to ze mną jest problem, a nie z nim :no::crazy::wściekła/y::wściekła/y:, i chyba by mnie wyśmiał jak bym mu tak powiedziała :crazy:

Witajcie

Wczorajszy wieczór, nie należał do udanych :zawstydzona/y::-(, oczywiście nie obyło się bez wypominania (z jego strony) i powiedzeniu kilku niemiłych zdań jaka ja to nie jestem ...:-( potem już rozmowa była "bardziej normalna", ale jak narazie jeszcze trzeba trochę czasu, nie ustaliliśmy nic konkretnie, żadna decyzja jeszcze nie padła ...
Edee kochana....trzymam mocko kciukasy..... niech tatusiek przejrzy na oczęta swe i zobaczy jaką piękną kobietę i cudownego synka traci....... mam nadzieję, że się pogodzicie i zmądrzeje!!!!! buziaczki:*
Dzien dobry.

Jak tam mijaja dzieciaczkom mikołajki?:tak: Gdzie Mikołaj zostawił prezencik? Wiem ze co region to inna tradycja. U nas zostawia w bucie. Wlasnorecznie wymyte buty stawiamy na parapet i rano znajdujemy prezenciki w bucie:-D A jak u Was?
u nas tak samo.....zawsze wieczorkiem czyściło się butki, kładło na parapecie i rano szukało podarunków.....jejku za dzieciaka to budziłam sie z bratem o 5-6 rano, i budzilismy albo on mnie,albo ja jego i do prezentów.....to była frajda :-D:tak::tak::tak:

I ja sie witam niedzielnie Mikołajkowo :)

No u nas oczywiście Mikołaj tez był....ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu,bo przecież Mari to brój jakich mało...a jednak :-p:-p:-pprezenty sie posypały.... od babci Wiesi i cioteczki chrzestnej.....zaraz pewnie dotrze tez od babci Danusi i Heryczka.....a potem jeszcze idziemy do dziadzi Wojtka......tak więc dzien prezentów....a nio i od nas też dostała....w sensie od Mikołaja ;-):tak:
Kochane bobaski nasze forumowe
oraz najwspanialsze mamuśki pod słońcem....
masę uścisków i całusków,
życzenia miłości i uśmiechu na twarzy
z okazji Mikołajek przesyłamy Wam:

Kanusia z Mariczką:)

su01101720102xe4.gif
su01101730105ws5.gif

No i oczywiście naszym uroczym solenizantom:

Kochane nasze: Majko, Victorko i Zuzieńko

Z okazji Waszego święta, życzymy Wam,
kolejnych dni, miesięcy i lat,
pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego, żebyście
potrafili cieszyć się z życia
w każdym jego momencie!!!!

Życza Cioteczka i Mariczka;*

bella9pdxb0.gif
kopciuszek13cfwn3.gif
spiacakrolewna1fpzc9.gif

dagulla U nas wieczorem nie ma problemu bo maly zaspia przy inhalacjach ale on sie non stop do cycka lepi i zal mi bedzie mu odmowic w ogole:zawstydzona/y:
Co do spotkania to ostatnio wlasnie o tym myslalam i ogolnie od kiedy pracuje to w gre wchodzi tylko weekend, obiecuje ze w koncu sie wybierzemy:tak:

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj:;-)mam nadzieje że MIKO o Was nie zapomniał:tak::tak::-D znajoma A. już wyjechała hehhe i nawet prezent mi przywiozła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry: takich gości to ja lubię:-D:-D
U nas jest tak że Mikołaj zostawia prezenty pod poduszką ale najczęściej podobnie jak u Bliźniaka zostawia je przy łóżku:tak::tak::tak:
Ja wczoraj zaszalałam na wyprzedaży heheh wzbogaciłam się o spodnie jeansowe przecenione na 69,9:-D:-D i koszule w pasy szare za 89:-D:-D ech i upatrzyłam sobie nową torbę i buty:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p

Aaaaaaaaaaaa Fifi zaczyna spać tylko raz w ciągu dnia:-:)-:)eek: jeny masakra jakaś :szok::szok::eek: ale cóż wszystko co dobre kiedyś się kończy:-(

reklama
Witam
witam pierwsza:tak:

Wszystkiego najepszego dla naszych forumowych aniołeczków Maji,Victorii oraz Zuzi które kończą dziś roczek

Z okazji Pierwszych Urodzin Waszych perełek
życzymy im , aby dorastały otoczone miłością
i ciepłem rodzinnym.
Niech dumnie kroczą przez życie i zawsze dążą
do spełnienia marzeń ,
bo to one wnoszą radość w życie .

Wam rodzicom życzymy miłych chwil
wspólnie spędzonych z waszymi córeczkami
oraz dużo radości i szczęscia;-)

noi oczywiscie wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek dla wszystkich forumowych dzieciaczków , dla was dziewczynki i dla reszty waszej rodzinki:tak:

nocka u nas super dwie pobudki ale obylo sie bez cycka o 19 co prawda chcialam karmic jezcze w nocy ale to bylo by raczej niezbyt wychowawcze jakbym mu raz dawala a potem znowu zabierała zobaczymy jak nam pojdzie;-) ide robicz malemu kaszke i sobie kawke a potem wracam was nadrobic

Podepniemy sie dzisiaj,majac nadzieje ze dagula sie nie obrazi;-)
Witamy mamusie niedzielnie!

Podpisuję się pod życzeniami.

Oczywiście podpinamy się pod śliczne życzonka:tak:

i my się podepniemy pod te wspaniałe życzonka :tak::tak:

100 LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZATÓW!!!!!!!:-):-):-):-):-)

i my sie podpinamy:tak::tak::tak::tak:

Witam niedzielnie

STO lat ślicznotki

Edee kochana....trzymam mocko kciukasy..... niech tatusiek przejrzy na oczęta swe i zobaczy jaką piękną kobietę i cudownego synka traci....... mam nadzieję, że się pogodzicie i zmądrzeje!!!!! buziaczki:*

u nas tak samo.....zawsze wieczorkiem czyściło się butki, kładło na parapecie i rano szukało podarunków.....jejku za dzieciaka to budziłam sie z bratem o 5-6 rano, i budzilismy albo on mnie,albo ja jego i do prezentów.....to była frajda :-D:tak::tak::tak:

I ja sie witam niedzielnie Mikołajkowo :)

No u nas oczywiście Mikołaj tez był....ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu,bo przecież Mari to brój jakich mało...a jednak :-p:-p:-pprezenty sie posypały.... od babci Wiesi i cioteczki chrzestnej.....zaraz pewnie dotrze tez od babci Danusi i Heryczka.....a potem jeszcze idziemy do dziadzi Wojtka......tak więc dzien prezentów....a nio i od nas też dostała....w sensie od Mikołaja ;-):tak:
Kochane bobaski nasze forumowe
oraz najwspanialsze mamuśki pod słońcem....
masę uścisków i całusków,
życzenia miłości i uśmiechu na twarzy
z okazji Mikołajek przesyłamy Wam:

Kanusia z Mariczką:)

su01101720102xe4.gif
su01101730105ws5.gif

No i oczywiście naszym uroczym solenizantom:

Kochane nasze: Majko, Victorko i Zuzieńko

Z okazji Waszego święta, życzymy Wam,
kolejnych dni, miesięcy i lat,
pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy,
jak również tego, żebyście
potrafili cieszyć się z życia
w każdym jego momencie!!!!

Życza Cioteczka i Mariczka;*

bella9pdxb0.gif
kopciuszek13cfwn3.gif
spiacakrolewna1fpzc9.gif

Victoria dziekuje za zyczenia urodzinowe wszystkim cioteczkom:tak:
i my rowniez zyczymy naszym kochanym solenizantkom duzo slonca w zyciu;-)

u nas prezenty mikolajowe zostawia sie pod poduszka;-)

Cyprysiowa ja tez zastanawiam sie jak odstawic mloda i jak patrze na nia to mi jeszcze szkoda, nie mam pojecia kiedy skoncze ja karmic:zawstydzona/y::no:

:tak:

Do góry