reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

u nas też mały nie przesypia nocek,było juz ok budził 1-2 razy albo i wcale ale cos się odwidzialo i teraz budzi się po 6 razy min :/ chyba przez te ząbki,bo jakoś innego wytłumaczenia nie mam

reklama
Dzięki Asieńko, bo to dzisiaj:-D:-D:-D:-D

Jejku Magduś, ja znowu zakręcona :zawstydzona/y: Ale powiem Wam dziewczyny, że nie wyrabiam się z tym wszystkim :zawstydzona/y: W domu często dopiero jestem ok. 17, a jak się przytrafi np. wywiadówka w dwóch moich klasach to znacznie później :-( No i do tego zawsze coś i zawsze ten cholerny czas trzeba znaleźć, a skąd go wziąć jak nie zabrać dzieciom? :-( Z wytęsknieniem czekam na weekend.... Wyspać się pewnie nie wyśpię, ale chociaż pobędę z maluchami :-)

U Was to dopiero jest ząbków, ohoho, jak tak szybko będzie szło to niedługo będzie komplet
Pierwszy ząbek Zosia miała mając niecałe 4 miesiące, ale od dosyć dawna był totalny przestój. Tyle że tak jak z pierwszymi ośmioma ząbkami wszystko poszło łatwo, lekko i prawie niezauważalnie, tak czwórki ją męczą i to niemiłosiernie :-( No ale taka kolej rzeczy... Mam nadzieję, że Wasze maluszki lżej to wszystko przechodzą...

A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam:eek:

Specjalnie się nad tym nie zastanawiałam, ale pewnie posiedzimy w domku :-) Trochę wytchnienia się przyda :-D I w końcu troszkę czasu, by wszyscy pobyli razem :-)

Ja Natalka była mała to bawiła się moim zepsutym telefonem ale potem się połapała że coś jest nie tak i już go nie chciała:no::-D

Inteligentna dziewczynka :-D

Ostatnia edycja:
Dobra,przeczytalam Was producentki hurtowniczki i ide nynkac,bo tak mi dzis daly w kosc te dwa broje,ze paaadam na nos:eek:
Jeszcze wieczorem, jak Amo przyjechal,zostal z Denisem,a ja pojechalam do centrum handlowego ,poszukac jakis fajnych ozdob swiatecznych...Nic w sumie nie znalazlam,czego bym juz nie miala...I skonczylam w sklepie spozywczym,gdzie nakupilam slodyczy tyle,ze gdybym nie byla odkurzaczem to by pewnie do przyszlej jesieni starczylo...:szok::-DJestem uzalezniona od czekolady,spojrzmy prawdzie w oczy:rolleyes:...

Co za dzień, padam z nóg. Pisałam ważny dokument, w trakcie wysiadł mi internet i wszystko się skasowało, więc od nowa to samo, później się kabel przypadkiem odłączył i znów mi poznikało, ale już trochę wcześniej zapisałam ehh Majka zasnęła, a przed chwilą obudziła się z wielkim płaczem, ale na szczęście tatuś uśpił córeczkę.
Rosną Wam te ząbki, a u nas jakiś zastój.
My też spędzamy Sylwestra w domu, może za rok uda się gdzieś wyskoczyć, jeszcze nigdy nie byłam na takim balu sylwestrowym :-(.
Dobranoc mamuśki.

Agaciu ale po co Ty patrzysz na ludzi??Fabian potrafił mi urządzać koncert przez 2 kilometry kiedy szłam z nim z miasta do domu.A ja nawet nie zwracałam na to uwagi.I albo przestawał w końcu albo zasypiał.Widziałam,że co nie które panie to chętnie by mi dały kilka cennych rad i wskazówek albo nawet i zajęły się moim biednym,pokrzywdzonym dzieckiem:sorry: Ale gdybym ja mu ulegała za każdym razem to miałabym już ręce do podłogi i misia koala,który wisiał by na mnie całymi dniami:sorry: Jeszcze nie takie ataki histerii przed nami.

u nas też czasami są straszne cyrki i staram się nie reagować, chociaż w środku aż się we mnie gotuje :zawstydzona/y::sorry: tyle że u nas brak reakcji wcale nie działa na małego - uparcie się drze. Ale muszę przyznać, że ostatnio jest jakby lepiej i coraz rzadziej pokazuje różki na spacerkach :tak:

U nas takie słuchawki w ogole nie działają bo i tak telefon mamy i taty jest najlepszy.

u nas to samo :sorry:

Zapomniałam sie pochwalić: mamy dolną lewą dwójeczkę

gratulacje :tak:

U nas trochę nierówna walka z ząbkami, ale od dzisiaj mamy 9,5 ząbka :-) Jedynki i dwójki na dole i u góry oraz półtorej czwórki z dole. Z doświadczenia wiem, że jutro może być już 10 ząbków :-D

niezły wynik ząbeczkowy :tak:

witajcie
najlepsze życzenia dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów!!!!
moja córcia od paru dni zaczęła na mnie podnosić rękę tak jakby chciała mnie uderzyć, nie wiem skąd jej się to wzięło:eek:, nigdy w zyciu jej nie uderzyłam ani nikt nigdy przy niej nikogo nie uderzył a tu proszę, ja do niej że "nie wolno tego Lenuś" a ta podlatuje do mnie i trach:sorry: po prostu masakra jakaś

Bartek też potrafi uderzyć, chociaż u nas w domu przemocy nie ma :sorry:

mi to się śmiać chce ciągle,kroplekowy narkoman..jak to brzmi i dziwie się sama sobie jak mi umknęło te 5 lat :O

że takie rzeczy w ogóle mogą uzależniać... ale to jest chyba bardziej uzależnienie psychiczne?

A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam:eek:

oj, na pewno w domku i mam nadzieję że mężowy nie będzie w tym dniu pracował...
a w zeszłym roku w sylwestra dokładnie o północy miałam małego ssaka przy piersi :-p

reklama
Do góry