reklama
A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam
w domu
Zapomniałam sie pochwalić: mamy dolną lewą dwójeczkę
Gratulacje!!!!!
Witajcie kochane :-)
Przede wszystkim moc najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich - małych i dużych - Jubilatów i Solenizantów :-) Madzienko kochana jak znam życie jutro nie będę miała czasu by zajrzeć na BB, więc dużo dużo zdrówka, miłości, cierpliwości i tego, by każdy dzionek był jedną wielką niespodzianką (MIŁĄ OCZYWIŚCIE :-))
Dzięki Asieńko, bo to dzisiaj
A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam
My podobnie jak w ubieglym roku planujemy spedzic ten dzien w trojkę
Ja Natalka była mała to bawiła się moim zepsutym telefonem ale potem się połapała że coś jest nie tak i już go nie chciała
Ja tez podrzucam julci atrapy, ale to nie przechodzi nasze są fajniejsze...
My dzisiaj nie poszlismy na basen bo mezowy mial spotkanie z prezesem i za nic nie zdazylibysmy...zrobilismy zakupy i zlapalismy kapciai tyle u nas...powoli zbieramy sie do kąpania małejbo cos dzisiaj ma powera i spac jej sie nie chce
u nas tak samo jak u Dagulli w domu jakos nie wyborażam sobie zostawić małego z mamą sylwestra,nie wiem jak zareaguje,czy sie nie przestraszy,poza tym ja sie jakaś udomowiona zrobiłam
ja tez w ciagu dnia luzik ale wieczorem z domu sie nie ruszam jeszcze zeby maly przesypila cale noce to inaczej ale on sie budzi i po co ja mam gdzies isc i rozmyslac co u malego poczekam sobie az malybedzie przesypial cale noce tylko kiedy ta chwila nastanie to ja nie mam pojecia
blizniaki2000
Fanka BB :)
My w domku, jak zwykle, ale może zaprosimy jakis znajomych i zrobimy imprezkę w domku, jeszcze pomyślimyA wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam
Gratulacje!!!!!
No to się Madzi wszystko naraz skumulowało i dlatego tak ją męczyło. Gratulujemy ząbka
Dziekujemy bardzo za gratulacjeblizniaki gratulujemy zabka maze stad az tak wysoka temperatura ale najwazniejsze ze macie juz to za soba
U Was to dopiero jest ząbków, ohoho, jak tak szybko będzie szło to niedługo będzie komplet
U nas trochę nierówna walka z ząbkami, ale od dzisiaj mamy 9,5 ząbka :-) Jedynki i dwójki na dole i u góry oraz półtorej czwórki z dole. Z doświadczenia wiem, że jutro może być już 10 ząbków
blizniaki2000
Fanka BB :)
I tak trzymać, madre dziecko, nie daje sie robic w balonaJa Natalka była mała to bawiła się moim zepsutym telefonem ale potem się połapała że coś jest nie tak i już go nie chciała
Okropne, jak to niewiele trzeba i nieszczęście gotowe, szkoda dzieciaczka i mamusi też, bo pewnie sie strasznie zadręczaja juz od godziny wolna jestem dzis sie dowiedzialam ze kolezanka mojej kolezanki lezy w szpitalu z synkim bo maly 1,5 roku sie popazyl kawa i ma popazenie 2 stopnia mowili jej ze prawdopodobnie beda przeszczepiac skore ale narazie dali jakies krem i chyba obedzie sie bez przeszczepu ale kurcze jak to trzeba uwazac z takim smykiem niby to oczywiste a jak niewiele potrzeba i takie nieszczescie:-(
Dzień niespodzianek i to w urodzinki, ale ważne ze kapeć naprawiony, a basen nie ucieknie, aczkolwiek szkoda, że Wam zajecia przepadłyMy dzisiaj nie poszlismy na basen bo mezowy mial spotkanie z prezesem i za nic nie zdazylibysmy...zrobilismy zakupy i zlapalismy kapciai tyle u nas...powoli zbieramy sie do kąpania małejbo cos dzisiaj ma powera i spac jej sie nie chce
reklama
M
marzycielka
Gość
Ja już po kąpieli i zaraz kładę się z książeczką i M. do łóżka;-)
Miłej Nocy Piękne Moje:-)
Miłej Nocy Piękne Moje:-)
Podziel się: