reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu a Ty czemu wściekła???

Marzycielko ach poczułam się jak mała podusia:-p Dziękuję:*

Paola no waga spora.A ile ma cm???

Agaciu ile Mati ma wzrostu?Fabianek ma 78 cm i waży 9 kg.W ogóle to jakoś Mati wydaje mi się podobny do Fabiana;-)
Że znowu gdzies wyjeżdża. A teraz jeszcze jest w pracy:no:

Mati ma około 75 cm wzrostu.

reklama
Witam się tak po cichu i nieśmiało:zawstydzona/y:

Czy pamiętacie mnie jeszcze:sorry::sorry::sorry:

Dawno się nie odzywałam......co jedynie podczytywałam na bierząco, ale weny było brak i za każdym razem jak już się zbierałam i siadałam do kompa to rezygnowałam:confused2:

U mnie raz lepiej, raz gorzej, najważniejsze, że Mała zdrowo się chowa-waży już ponad 13 kg i raczkuję od paru dni z prędkoscią światła:tak:

Postaram się udzielać i być z Wami częściej:sorry:

Buziaczki...
No w koncu sie pofatygowała:-D Ciebie to po pismie rozpoznaje:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Oliwki:-)
Jestem z Częstochowy, mój profil ubogi jeszcze, ale się poprawię:zawstydzona/y:
Tak jak pisałam zajmuję się Małą, więc jestem na wychowawczym, szczerze powiem, że nie myślałam nigdy, że od razu po studiach i rozpoczęciu pracy zostanę w domu na wychowawczym, ale jak to ostatnio gdzieś przeczytałam " Jestem kurą domową, ale bojową" śmiałam się z tego pół dnia, aż Lenka zaczęła dziwnie na mnie patrzeć:-D
Witamy :tak::tak::tak:

Dobrze poczytać o wagach i umiejętnościach Waszych Dzieciaczków, bo mój Lemur waży 9.500 raczkuje, wstaje i śmiga przy łóżku, kanapie lub w swoich łóżeczkach, ma dwa zęby, wychodzą kolejne, ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką, najlepsze, że też Agnieszką i też z córeczką Lenką, która w dodatku jest starsza od mojej o cały jeden dzień:szok: I tak jej Lenka już sama chodzi, raczkowała w 8 miesiącu i ma 6 zębów, myślę sobie niezły wynik i niby wiem, że każda dzidzia rozwija się swoim tempem, ale mimo wszystko jakaś igiełka zakuła:-p
A jeszce lepiej by bylo jakby czytac na odpowiednim wątku:-)
Tak tak szeryf sie czepia:tak::tak::cool2:

W szczególności jak trzeba tego klopsa nosić na rękach:-pAle moje dziecko jadłoby wszystko:cool2:Fakt faktem, ze jest wysoka:tak:

U mnie jak to życie - czasem słońce, czasem deszcz;-)Nie pracuję, siedzę w domciu i zajmuję się Małą no i czasem mam już dość i chciałabym do ludzi-wiecie jak to jest:happy:

Ogólnie z Niunią żadnych problemów-teraz tylko wychodzą jej dwa ząbki na raz i trochę marudzi-ale i tak kocham ją nad życie:-)

Agaciu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:tak:
Dziekuję :tak:
hehehhe dobre:-D:-D:-D:-D

Oj Aniu wypiłam dużooooooo melisy i troszkę poleżałam z okładem na głowie:confused2: chyba będę musiałą się zaopatrzyć w ciśnieniomierz aby kontrolować ciśnienie i być pewną że taki ból jak dzisiejszy to wina własnie zbyt wysokiego cisnienia.A najgorzej było mi z Fifim gdyż pzreraźliwie krzyczal i piszczał dziś a mnie ta głowa tak bardzo bolała myślałam że oszaleje:-:)-:)-(
Okłady to mój pomysł :rolleyes:... jestem z siebie dumna ze na to wpadłam :-D
słyszałam że czasami pomaga zjedzenie... jabłka :tak: ale u Ciebie to chyba musiałoby być mega jabłko :sorry: mi zawsze na takie bóle nurofen forte pomaga :tak:
hihih
cała jabłonka by chyba nie pomogła:-D:-D:-D
dobre dobre :-D

Tygrysku ja to nawet bez okładu nie mogłam poleżeć,bo Fabian po mnie skakał i właził na mnie albo mnie gryzł:sorry: Ja mam ciśnieniomierz,ale u mnie to chyba ciśnienie nie bardzo ma wpływ...

agusia piłam wodę cały dzień,bo jakoś tak i się zdawało,ze zimna to mi pomoże,ale szczerze to nie bardzo:no:

Ollcia na taki cholerny ból jak dziś to mi żaden lek nie pomaga:wściekła/y: A i cała jabłonka chyba też by nic nie dała:sorry:

reklama
:tak:

Okłady to mój pomysł :rolleyes:... jestem z siebie dumna ze na to wpadłam :-D
no patrzcie jaka skromna!!:eek::eek::-D:-D

Bo to z rozkazu szefa....hihihi

Tygrysku wywiąże się z danego słowa:-)

Miło wrócić na "stare śmieci":-pa jeszcze milej jak pamiętałyście mnie:zawstydzona/y:

oj pamieta sie te osoby ktorym sie wepchnelo z porodem w kolejkę :-):-):-):-)

Tygrysku ja to nawet bez okładu nie mogłam poleżeć,bo Fabian po mnie skakał i właził na mnie albo mnie gryzł:sorry: Ja mam ciśnieniomierz,ale u mnie to chyba ciśnienie nie bardzo ma wpływ...

agusia piłam wodę cały dzień,bo jakoś tak i się zdawało,ze zimna to mi pomoże,ale szczerze to nie bardzo:no:

Ollcia na taki cholerny ból jak dziś to mi żaden lek nie pomaga:wściekła/y: A i cała jabłonka chyba też by nic nie dała:sorry:
Łoj to widze że Fabian też Cię dziś nie oszczedzał:-p:-p:sorry::sorry:

Do góry