kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam i ja bardzio serdecznie..mama nadzieje,ze zagościsz u nas już na stałeWitam serdecznie:-)
Jestem całkiem nowa, założyłam konto wczoraj,ale temat "Grudniowe mamusie 2008" zobaczyłam dopiero dziś i bądź co bądź taką mamuśką jestem, bo Lenusia urodziła się 1 grudnia 2008 o 14.30. Witam wszystkie Mamy i z chęcią podpinam się do tamatu:-)
O booooożżżżżżżżżżżżeeeeeeeeeeeee...... nie wierze łasnym oczetom niezawodnym...witamy kochana witamy hahahaWitam się tak po cichu i nieśmiało
Czy pamiętacie mnie jeszcze
Dawno się nie odzywałam......co jedynie podczytywałam na bierząco, ale weny było brak i za każdym razem jak już się zbierałam i siadałam do kompa to rezygnowałam
U mnie raz lepiej, raz gorzej, najważniejsze, że Mała zdrowo się chowa-waży już ponad 13 kg i raczkuję od paru dni z prędkoscią światła
Postaram się udzielać i być z Wami częściej
Buziaczki...
Nio ja walcze codziennie z czwartym bez windy z 10-11 chyba juz kg mojej Mari i siatka zakupów...conajmniej jak wielbładzica hahahhaTomcio też waży około 8kg :-), ja się tam cieszę bo na czwartym bez windy mieszkam:-). 13kg waży mój siostrzeniec Szymon i ma 2 lata:-).
Zobacz załącznik 173153
Do napisaniaDzięki za powitanie i zmykam gadać jeszcze przez tel z mężem,na gg to za mało, więc pewnie zejdzie.... pozdrawiam wszystkie Mamuśki
Oki ja też wpadłam się tylko pożegnać i zyczyć wszystkim mamusiom milej nocki:*
Całusiska dla Was:*
Tygrysku dobrze,ze ból przeszedł!!!!