reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam serdecznie:-)
Jestem całkiem nowa, założyłam konto wczoraj,ale temat "Grudniowe mamusie 2008" zobaczyłam dopiero dziś i bądź co bądź taką mamuśką jestem, bo Lenusia urodziła się 1 grudnia 2008 o 14.30. Witam wszystkie Mamy i z chęcią podpinam się do tamatu:-)
Witam i ja bardzio serdecznie..mama nadzieje,ze zagościsz u nas już na stałe :tak::tak::tak:
Witam się tak po cichu i nieśmiało:zawstydzona/y:

Czy pamiętacie mnie jeszcze:sorry::sorry::sorry:

Dawno się nie odzywałam......co jedynie podczytywałam na bierząco, ale weny było brak i za każdym razem jak już się zbierałam i siadałam do kompa to rezygnowałam:confused2:

U mnie raz lepiej, raz gorzej, najważniejsze, że Mała zdrowo się chowa-waży już ponad 13 kg i raczkuję od paru dni z prędkoscią światła:tak:

Postaram się udzielać i być z Wami częściej:sorry:

Buziaczki...
O booooożżżżżżżżżżżżeeeeeeeeeeeee...... nie wierze łasnym oczetom niezawodnym...witamy kochana witamy:p hahaha
Tomcio też waży około 8kg :-), ja się tam cieszę bo na czwartym bez windy mieszkam:-). 13kg waży mój siostrzeniec Szymon i ma 2 lata:-).
Zobacz załącznik 173153
Nio ja walcze codziennie z czwartym bez windy z 10-11 chyba juz kg mojej Mari i siatka zakupów...conajmniej jak wielbładzica:p hahahha
Dzięki za powitanie i zmykam gadać jeszcze przez tel z mężem,na gg to za mało, więc pewnie zejdzie.... pozdrawiam wszystkie Mamuśki
Do napisania;)

Oki ja też wpadłam się tylko pożegnać i zyczyć wszystkim mamusiom milej nocki:*
Całusiska dla Was:*:tak::tak::tak:

Tygrysku dobrze,ze ból przeszedł!!!!

reklama
Ollcia na taki cholerny ból jak dziś to mi żaden lek nie pomaga:wściekła/y: A i cała jabłonka chyba też by nic nie dała:sorry:

to ja już nie mam pomysłów :no: oby jutro było lepiej!
a tak w ogóle to czasami też czuję się jak ścianka wspinaczkowa :confused2::confused2: w dodatku moje dziecko poza tym że uwielbia się wspinać po mnie i skakać, chyba ma nowy cel - wydłubać mi oko :szok::szok:

:-D:-D
a tak na marginesie, to apap jest do d..., tak uważam :tak:

:szok::szok::szok: Tygrys bez kawy :szok::szok::szok::szok::szok:

No przerzucam sie na ibuprom!!!!!!!:-D:-D:-D:-DA kawe jutro nadrobię:-D:-D:-D:-D:-D

to ja już nie mam pomysłów :no: oby jutro było lepiej!
a tak w ogóle to czasami też czuję się jak ścianka wspinaczkowa :confused2::confused2: w dodatku moje dziecko poza tym że uwielbia się wspinać po mnie i skakać, chyba ma nowy cel - wydłubać mi oko :szok::szok:

upsssss olcia broń się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:;-)
:-):-):-)Tygrysku bez obaw ja też pamiętam - tą Twoją sztuczkę:-pAle następnym razem tak nie będzie:-D:-D:-D

Kanusiu....a Dzień Dobry:zawstydzona/y::rofl2:

Paola bo tygrys to sprytna sztuka :-D

Heheh bo Tygrysy to takie podstępne są:-):-):-):-):-):-) paola mówisz że nastepnym razem????? ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Na mnie już żadne tabletki nie działają:wściekła/y: Muszę się wybrać do laryngologa sprawdzić jak tam mój torbiel,bo moze to przez niego:sorry: A ostatnio zauważyłam,ze jak tylko się zdenerwuję to łeb mi normalnie pęka:-( A jak płaczę to już całkiem...Teraz oglądam film i troszku wyję:zawstydzona/y: a głowa mi normalnie puchnie:-(

Dunia gdybym ja się wyspała to pewnie też by przeszło,ale jakoś o 5:00 czy 6:00 rano to ja się wyspana nie czuję:sorry: Dziwne:-p

Dziewczyny!!!!!!!!!!!! Oglądałam dziś informacje na Polsacie i byłam w szoku!!!!!!!!!!!!! matka stała z wózkiem na peronie czekała na pociąg czy metro i puściła wozek tzn wzieła reke z raczek i odwróciła sie na sekunde a wózek sturlał sie wprost pod nadjerzdzający pociag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 miesieczne dziecko przeżyło gdyz wpadło całe szczescie w środek szyn:szok::szok::szok::szok: pokazywali nagranie z kamery zainstalowanej na peronie!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok:

reklama
Duniu dziękuję za pamięć:tak:

Taaak ja już poznałam tego Tygrysa wstrętnego;-):-D

Tygrysku ja też to oglądałam i normalnie w szoku byłam:szok::szok::szok:-jaki cud, że temu dzieciątku nic się nie stało i całe szczęście:shocked2:

Do góry