reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam dziewczyny!!!

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych czyli Poli i Bartusia, 1000 buziaków od cioci Darii i Gabrysi

A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.

Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.

zdrówka dla malutkiej ksieżniczki:tak:mam nadzieje ze to nic powaznego:tak:

reklama
No ja też mam nadzieję że to nic poważnego, może ząbek idzie :-)

Dziewczyny któraś kiedyś mówiła o kisielku dla dzieci że robi na soczku owocowym czy mogę prosić o wrzucenie przepisu na kulinarnym

pyciolku ja jako dobra koleżanka jestem wstanie przyjąć twoją stertę prasowania bo ja uwielbiam prasować:tak::tak:

Ale musisz się w tym czasie zaopiekować moim dzieckiem

Witam dziewczyny!!!

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych czyli Poli i Bartusia, 1000 buziaków od cioci Darii i Gabrysi

A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.

Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.

jesli nie ma innych objawów to zrób jej koniecznie badanie moczu...ja też myślałam że u mojej gorączka to na ząbki...i jednak nie...okazało się że ma infekcję dróg moczowych. To nie musi byc oczywiście to w waszym przypadku, ale dla spokojności można zrobić ogólne badanie moczu:)

No ja też mam nadzieję że to nic poważnego, może ząbek idzie :-)

Dziewczyny któraś kiedyś mówiła o kisielku dla dzieci że robi na soczku owocowym czy mogę prosić o wrzucenie przepisu na kulinarnym

Już wrzucam:)

jesli nie ma innych objawów to zrób jej koniecznie badanie moczu...ja też myślałam że u mojej gorączka to na ząbki...i jednak nie...okazało się że ma infekcję dróg moczowych. To nie musi byc oczywiście to w waszym przypadku, ale dla spokojności można zrobić ogólne badanie moczu:)

Już wrzucam:)
w takim razie muszę sie przejść w poniedziałek do pediatry po skierowanie, dziekuję za przepis

Witam się i ja haha
u nas dzisiaj nareszcxie pada haha, juz miałam dosc tych upałów
Sto latek dla Bartusia!!!!
Madzienka jak mozesz to przeslij mi tą książeczke z góry dziękuje;-)

hihihi a do jakiej ceny szukacie? ile stówek mniej jest warte pchanie 2 rekami?:-D:-D:-D:-D

oj mało, chcemy kupić taką zastępcza, zima i tak będziemy jeżdzic x-landerem:tak::tak:

Witam się i ja haha
u nas dzisiaj nareszcxie pada haha, juz miałam dosc tych upałów
Sto latek dla Bartusia!!!!
Madzienka jak mozesz to przeslij mi tą książeczke z góry dziękuje;-)

Renia wysłałam:-:)-:)-(nie doszła...wysyłam jeszcze raz....napisz czy doszła:tak::tak:

reklama
Widze ze jest Madzienka!!!!!!!!!!!!!! Madziu i bylas w tym komisie wozkowym??????????? my dzis bylismy w sklepie i zdecydowalismy sie na tego magica 4 baby design:tak::tak:

Do góry