reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aaaaa zapomnialam, Karolinko super że zdjęcia Mariczki ocalone:tak::tak:my kupilsmy odzielny dysk i trzymamy na nim same zdjecia, mam nadzieje ze nam nie padnie:dry::dry::dry::-D:-D:-D
nio ja też się ciesze ogromnie.....teraz jest na płytkacxh już ,a bedzie jeszcze reszta na pendrive ....:)
Witam dziewczyny!!!

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych czyli Poli i Bartusia, 1000 buziaków od cioci Darii i Gabrysi

A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.

Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.
oj mam nadzieje,ze szybko spadnie...albo tak jak pisała Agatkas ,albo 3 dniówka...u nas było to drugie.....tak czy siak oby szybko przesżło i koniec:)

A my juz w domku...bylismy u kumpeli na obiedzie...tak sie co weekend zamieniamy raz u nas raz u niej...beka jak nic...hahahah a teraz tatus daje malutkiej amku w postaci mleczka....wiec mam chwilke na pisanie,bo inaczej to nie bardzo....
Mari broi tak,ze SZOKKKK....oczy dookolo glowy strach sie bac co bedzie jak zacznie chodzic.....oszaleje...kurcze jab yłam grzeczna.....:( :p

reklama
Widze ze jest Madzienka!!!!!!!!!!!!!! Madziu i bylas w tym komisie wozkowym??????????? my dzis bylismy w sklepie i zdecydowalismy sie na tego magica 4 baby design:tak::tak:

Byłam Kochana i co w dniu dzisiejszym był zamknięty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak nie bedzie padalo to pojdziemy w poniedzialek po pracy mezowego
Już szukam jak wyglada wasze cudo

Madzienka dostałam dziękuje;-)

Super...

wpadłam tylko powiedzieć ze mały robi od wczoraj porzadki babci w szafkach wszystko wywala a ja ukadam i tak caly czas ale odziedziczyl to po mnie:-D:-D

i..prawie spaliłam halupke:szok::szok: ugotowalam malemu zupke dodalam oliwe i chcialam wylaczyc nie wiem czemu jej ie wylaczylam i poszlam z malym na dol ( bo kuchnia jest u gory u moich rodzicow )i poszlismy spac moi rodzice tez sie kimneli a wdomu sie zrobilo szaro z zupki zrobil sie wegiel a garnek do wyrzucenia :szok:normalnie niemoge przezyc czemu nie wylaczylam tej zupki cale szczescie tylko tak sie skonczylo :sorry2:

Dzień dobry laseczki;-)
U nas z kolei paskudna dziś pogoda, zimno i leje, a wczoraj było 30st:confused: Ale to już standard, w końcu weekend się zaczął:confused:
Ja domek cały ogarnełam. Jedynie w sobotę mam taką możliwość, mąż zajmie się małym, a ja spokojnie sobie wszystko posprzątam, bo nie cierpię sprzątania na raty:no: Miałam dziś ambitny plan okna umyć, ale pogoda zadecydowała za mnie. Zaraz pewnie mężowy mnie wyrzuci z kompa, bo cały dzień jakiś kosztorys robi do naszego przyszłego domku:sorry2:

Najlepsze życzonka dla naszego dzisiejszego solenizanta Bartusia. Sto lat!!!

Witam mamusie

Młoda zrobiła mi pobudkę juz o 7 i do tej pory szaleje.
Ciągle wstaje oparta o łóźko i boję się , że upadnie na głowe bo jak pada na dupkę to się nie martwię.

A ja tak tęsknie za M. :-( nie wiem jak my wytrzymamy te 2 miesiące...
Marzycielko wiem, że 2 miesiące to kupa czasu, ale zobaczysz zleci szybciutko ani się nie obejrzysz, a będziecie razem wszyscy w trójeczkę:tak:

witam:tak:

wszystkiego najlepszego dla Bartusia:tak:

u nas nocka dziś okropna pobudka na cycka co godzine dosłownie jak w zegarku:oo: ale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił:tak:

lece was nadrobić;-)
Gratulujemy kolejnego zębolka;-)

Rano na spacerku poszlismy do tego komisu i jak na zlość dzisiaj go zamkneli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idziemy w poniedziałek, wtedy napisze co robimy z wozeczkiem...
Madzienko a czemu kupujecie nowy wózeczek? Czyżby obecny się nie sprawdzał:sorry2:?

Witam dziewczyny!!!
A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.
Ja myślę, że to na ząbki:tak:

Marzycielko wiem, że 2 miesiące to kupa czasu, ale zobaczysz zleci szybciutko ani się nie obejrzysz, a będziecie razem wszyscy w trójeczkę:tak:

Sprawdza se i to bardzo, ale jest ciezki i zajmuje duzo miejsca w bagażniku a czasami musze gdzies z Julą podjechac to wrzucę mala spaceroweczke do bagaznika i pojedziemy sobie na jakies babskie zakupki:-D:-D:-D:-D

Sprawdza se i to bardzo, ale jest ciezki i zajmuje duzo miejsca w bagażniku a czasami musze gdzies z Julą podjechac to wrzucę mala spaceroweczke do bagaznika i pojedziemy sobie na jakies babskie zakupki:-D:-D:-D:-D

U nas to samo:tak::tak:Atlantica bede miala juz na zimna jesien i zime gdyz jest duzy ma fajny spiworek do spania i pompowane kola ktore swietnie sie sprawdzaja na sniegu i wertepach a ten Magic ktory kupilismy teraz bedzie na takie szybkie wyjscia do sklepu czy nawet na wyjazdy do rodzinki kiedy to zabieramy duuzo rzeczy i potrzeba aby wozek zajmowal mniej miejsca w bagazniku:tak::tak:

widze ze szybciej do 1000 posta chcesz dobic:-D:-D
:-D:-D:-D dobre:-D:-D

Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.
dużo zdróweczka dla Kruszyny, oby to nie było nic poważnego ,pisz na bieżąco jak z małą:tak:
pyciolku ja jako dobra koleżanka jestem wstanie przyjąć twoją stertę prasowania bo ja uwielbiam prasować:tak::tak:
:szok::szok::szok: jestem w szoku myślałam,że nikt nie lubi prasowania a tu masz wyjątek:-D:-D to ja Ci też moją "kupkę" podrzucę:-D:-D
jesli nie ma innych objawów to zrób jej koniecznie badanie moczu...ja też myślałam że u mojej gorączka to na ząbki...i jednak nie...okazało się że ma infekcję dróg moczowych. To nie musi byc oczywiście to w waszym przypadku, ale dla spokojności można zrobić ogólne badanie moczu:)
dokładnie my byłyśmy w szpitalu z powodu gorączki i też miałysmy infekcję dróg moczowych choć podejrzenie 3dniówy też było, bo skończyła się wysypką,ale do dziś tak naprawdę nie wiem co było przyczyną tej gorączki:confused: ach Ci lekarze....:-(

A my juz w domku...bylismy u kumpeli na obiedzie...tak sie co weekend zamieniamy raz u nas raz u niej...beka jak nic...hahahah a teraz tatus daje malutkiej amku w postaci mleczka....wiec mam chwilke na pisanie,bo inaczej to nie bardzo....
Mari broi tak,ze SZOKKKK....oczy dookolo glowy strach sie bac co bedzie jak zacznie chodzic.....oszaleje...kurcze jab yłam grzeczna.....:( :p
super,że tatuś Ci pomaga przy córci ja niestety nie moge na nic liczyć:zawstydzona/y: poczekaj aż Mari zacznie biegać:-D:-D:-D:-D
i..prawie spaliłam halupke:szok::szok: ugotowalam malemu zupke dodalam oliwe i chcialam wylaczyc nie wiem czemu jej ie wylaczylam i poszlam z malym na dol ( bo kuchnia jest u gory u moich rodzicow )i poszlismy spac moi rodzice tez sie kimneli a wdomu sie zrobilo szaro z zupki zrobil sie wegiel a garnek do wyrzucenia :szok:normalnie niemoge przezyc czemu nie wylaczylam tej zupki cale szczescie tylko tak sie skonczylo :sorry2:
:szok::szok::szok::szok: ło matko dobrze,że wszystko się szczęśliwie skończyło:tak:

Hej mamusie
Nie bardzoostatnio umiem sie ogarnać zeby popisać, czas jakoś mi ucieka.
Miałam dzisiaj robione pazurki, wiec kilka godzinek z głowy, a teraz już pora kąpac małą.
Wpadłam tylko sie pochwalić, ze Madzia coraz bardziej zasuwa na czterech, a ja myślałam ze nie bedzie raczkowania, bo chłopcy nie raczkowali, ale ona sobie super radzi i wszędzie włazi

Dagulla, dobrze że gotowanie tylko tak sie skończyło:szok:

reklama
hej lasunie

Byłam dzisiaj obejrzec wózki i na zywo nawet fajny jest ten co wkleiłam wcześniej na zakupkach.

Dagulla jejku dobrze , że to sie tylko tak skonczyło.

Do góry