reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
gratulki kolejnego ząbka:tak:

Marzycielko szybko zlecą te dwa miechy, sama widzisz jak przy dziecku czas zapiernicza ani się obejrzysz a już M. bedzie z wami;-)

super,że udało się uratować fotki Mari-to chyba najważniejsze:tak:

a u nas pochmurno dzisiaj i chłodno, Bianka śpi a ja ogarniam chatkę i Was podczytuję w między czasie:-) nocka gorsza ,bo było więcej pobódek, ale w miarę znośna

zapomniałam się przywitać -co za kultura??:-D:-D:-D:zawstydzona/y:
Witam sobotnio moje Laseczki:tak::tak:;-)

zapomniałabym:
Wszystkiego Najsłodszego dla kochanego Bartusia 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-)

widze ze szybciej do 1000 posta chcesz dobic:-D:-D

Witajcie kochaniutkie, ja od rtana sprzatam...uffff pozazdrościłąm porzadeczku Tygryskowi i też mam błysk:-D:-D:-D

Rano na spacerku poszlismy do tego komisu i jak na zlość dzisiaj go zamkneli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idziemy w poniedziałek, wtedy napisze co robimy z wozeczkiem...

U nas dzisiaj taki swar i parnota ze nie ma czym oddychac:shocked2::shocked2::shocked2:a w Polsce podobno zimno i pada:szok::szok::szok:dzwonila do mnie koleżanka ktora jedzie nad morze i mowi że jest 17,5stopni i leje a u nas smazalnia:cool2::cool2::cool2:

zapomniałabym:
Wszystkiego Najsłodszego dla kochanego Bartusia 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-)

i od nas buziaczki!!!!

Witajcie kochaniutkie, ja od rtana sprzatam...uffff pozazdrościłąm porzadeczku Tygryskowi i też mam błysk:-D:-D:-D

Rano na spacerku poszlismy do tego komisu i jak na zlość dzisiaj go zamkneli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idziemy w poniedziałek, wtedy napisze co robimy z wozeczkiem...

U nas dzisiaj taki swar i parnota ze nie ma czym oddychac:shocked2::shocked2::shocked2:a w Polsce podobno zimno i pada:szok::szok::szok:dzwonila do mnie koleżanka ktora jedzie nad morze i mowi że jest 17,5stopni i leje a u nas smazalnia:cool2::cool2::cool2:

i od nas buziaczki!!!!

to w takim razie czekamy na relacje...
byłam w sklepie z wózkami w czwartek i przymierzyłam Alexa do Maclarena...Boze ta spacerówke można prowadzić jednym palcem,przysiegam:tak:juz teraz wiem skat te przerazliwe ceny:szok: tutaj kosztuja 129 euro...:dry:

to w takim razie czekamy na relacje...
byłam w sklepie z wózkami w czwartek i przymierzyłam Alexa do Maclarena...Boze ta spacerówke można prowadzić jednym palcem,przysiegam:tak:juz teraz wiem skat te przerazliwe ceny:szok: tutaj kosztuja 129 euro...:dry:

Mi marzyła się kiedys taka ale cena:szok::szok::szok:wiec kupie tansza i bedę pchala dwoma rączkami:-D:-D:-Da nie paluszkiem....

Aaaaa zapomnialam, Karolinko super że zdjęcia Mariczki ocalone:tak::tak:my kupilsmy odzielny dysk i trzymamy na nim same zdjecia, mam nadzieje ze nam nie padnie:dry::dry::dry::-D:-D:-D

Witam dziewczyny!!!

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych czyli Poli i Bartusia, 1000 buziaków od cioci Darii i Gabrysi

A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.

Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.

reklama
Do góry