reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
gratulki kolejnego ząbka
Marzycielko szybko zlecą te dwa miechy, sama widzisz jak przy dziecku czas zapiernicza ani się obejrzysz a już M. bedzie z wami;-)
super,że udało się uratować fotki Mari-to chyba najważniejsze
a u nas pochmurno dzisiaj i chłodno, Bianka śpi a ja ogarniam chatkę i Was podczytuję w między czasie:-) nocka gorsza ,bo było więcej pobódek, ale w miarę znośna
zapomniałam się przywitać -co za kultura??
Witam sobotnio moje Laseczki;-)
zapomniałabym:
Wszystkiego Najsłodszego dla kochanego Bartusia 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-)
widze ze szybciej do 1000 posta chcesz dobic
Witajcie kochaniutkie, ja od rtana sprzatam...uffff pozazdrościłąm porzadeczku Tygryskowi i też mam błysk
Rano na spacerku poszlismy do tego komisu i jak na zlość dzisiaj go zamkneli
Idziemy w poniedziałek, wtedy napisze co robimy z wozeczkiem...
U nas dzisiaj taki swar i parnota ze nie ma czym oddychaca w Polsce podobno zimno i padadzwonila do mnie koleżanka ktora jedzie nad morze i mowi że jest 17,5stopni i leje a u nas smazalnia
i od nas buziaczki!!!!
U nas dzisiaj taki swar i parnota ze nie ma czym oddychaca w Polsce podobno zimno i padadzwonila do mnie koleżanka ktora jedzie nad morze i mowi że jest 17,5stopni i leje a u nas smazalnia
zapomniałabym:
Wszystkiego Najsłodszego dla kochanego Bartusia 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-)
i od nas buziaczki!!!!
pyciolek87
Witajcie kochaniutkie, ja od rtana sprzatam...uffff pozazdrościłąm porzadeczku Tygryskowi i też mam błysk
i od nas buziaczki!!!!
to w takim razie czekamy na relacje...
byłam w sklepie z wózkami w czwartek i przymierzyłam Alexa do Maclarena...Boze ta spacerówke można prowadzić jednym palcem,przysiegamjuz teraz wiem skat te przerazliwe ceny tutaj kosztuja 129 euro...
to w takim razie czekamy na relacje...
byłam w sklepie z wózkami w czwartek i przymierzyłam Alexa do Maclarena...Boze ta spacerówke można prowadzić jednym palcem,przysiegamjuz teraz wiem skat te przerazliwe ceny tutaj kosztuja 129 euro...
Mi marzyła się kiedys taka ale cenawiec kupie tansza i bedę pchala dwoma rączkamia nie paluszkiem....
Witam dziewczyny!!!
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych czyli Poli i Bartusia, 1000 buziaków od cioci Darii i Gabrysi
A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.
Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych czyli Poli i Bartusia, 1000 buziaków od cioci Darii i Gabrysi
A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.
Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.
reklama
pyciolek87
hihihi a do jakiej ceny szukacie? ile stówek mniej jest warte pchanie 2 rekami?Mi marzyła się kiedys taka ale cenawiec kupie tansza i bedę pchala dwoma rączkamia nie paluszkiem....