reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Już jestem:tak:
Dziecię mi się przebudziło w międzyczasie. Bidulek cały spocony jest, mimo że ma ubrane tylko body na krótki rękaw i przykryty cieniutkim kocykiem. Ale wcale mu się nie dziwię skoro mamy w pokoju 29st:szok: troszkę się powiercił, napił kilka łyków herbatki i zasnął.

Pyciolku i Ty się doczekasz. Może twój niemężowy czuje się jeszcze za młody na bycie mężem i musi dojrzeć;-) Ja mojemu cały czas powtarzam, że powinien być wdzięczny Bogu, że taka młoda laska jak ja go zechciała:-D

Mówisz poważnie? I jak sie to skończyło?

Z biżuterii miałam perły. Wiem, że mówi się, że one pecha przynoszą, ale ja w przesądy nie wierzę:no: A zdjatek sukienki jeszcze nie mam, ale powinno byc jej zdjęcie na stronie internetowej sklepu, w ktorym ja kupowałam. Momencik tylko sprawdze czy jest i wtedy podam Ci adres;-)

niestety nie wiem jak się to skonczyło i jak pan młody sie z tym uporał :-D.

A ile twój mąż ma lat ? Jezeli mogę zapytac?

no wlasnie...a Ty?
a ja mam Cie na nk?:confused:

reklama
Asiulkaa jeśli Filipek jest zainteresowany bo Gabi bardzo chętnie odda mu serce:-)

Agacia a gdzie dokładnie jest to Miąskowo bo z tego co pamiętam to ty jesteś z wielkopolski? A co do garnituru to nie wiem czy będziesz zainteresowana ale w Złotnikach jest taki salon "Dara" tam mają ogromny wybór. A za butami to możesz się rozejrzeć na WGO.

Ja też jeszcze pierścionka nie dostałam ale nawet sama nie wiem czy chcę :rofl2:
bo ja bardzo niezdecydowana jestem. Może założymy klub starych paniem ?:-D:-D:-D Co wy na to??
to ja sie łapie:zawstydzona/y:

Asiulkaa jeśli Filipek jest zainteresowany bo Gabi bardzo chętnie odda mu serce:-)

Agacia a gdzie dokładnie jest to Miąskowo bo z tego co pamiętam to ty jesteś z wielkopolski? A co do garnituru to nie wiem czy będziesz zainteresowana ale w Złotnikach jest taki salon "Dara" tam mają ogromny wybór. A za butami to możesz się rozejrzeć na WGO.

Ja też jeszcze pierścionka nie dostałam ale nawet sama nie wiem czy chcę :rofl2:
bo ja bardzo niezdecydowana jestem. Może założymy klub starych paniem ?:-D:-D:-D Co wy na to??
Za Środą Wlkp.
A o tym salonie słyszalam i chyba tam się wybierzemy :tak:

niestety nie wiem jak się to skonczyło i jak pan młody sie z tym uporał :-D.

A ile twój mąż ma lat ? Jezeli mogę zapytac?

Jasne, że możesz. 28 w tym roku kończy, a ja 23, dlatego śmieję się, że dla mnie to stary koń:-D
Co do sukienki to:
Flavie - START
wejdź na tę stronę. Jak otworzysz na górze sa kolekcje, wejdż na emmi mariage, tam otworzą się okienka z kieckami i to jest 4 od góry sukienka, pierwsza z brzegu, model carmen

Jasne, że możesz. 28 w tym roku kończy, a ja 23, dlatego śmieję się, że dla mnie to stary koń:-D
Co do sukienki to:
Flavie - START
wejdź na tę stronę. Jak otworzysz na górze sa kolekcje, wejdż na emmi mariage, tam otworzą się okienka z kieckami i to jest 4 od góry sukienka, pierwsza z brzegu, model carmen
Sukienka rewelacyjna.

No a mąż to rzeczywiście staaaaaryyyy :-D

Oczywiście, że jest zainteresowany Gabrysią:tak:
W każdym badź razie wkleiłabyś jakieś zdjątka malutkiej do galerii, bo nie przypominam sobie, abym miała kiedyś ta przyjemność je widzieć, a bardzo chciałabym zobaczyć swoja przyszła synową:tak:

no wlasnie...a Ty?
a ja mam Cie na nk?:confused:
23 jeszcze nie skończone.
Chyba nie mam. Podaj swoje dane osobowe to Cię znajdę zaraz;-)

reklama
Do góry