reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
o KINKIYA zabij mnie ale ja nie wiem tutaj sa inne rozmiary tzn ja teraz uzywam 6-12 badz 6-9 lub 9-12...ale mysle ze 80 jest ok...chybaMamusiu Tobie również dziękujemy za życzonka
Zapominajko szkoda,że jej nie zobaczę:---(
dziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
dziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam kochane moje....:-):-):-)
Jak ja sie za Wami stesknilam....:-zawstydzona/y:. musze sie usprawiedliwic.....
KOMP MI PADL.... dopiero jutro ktos ma do niego przyjsc...mam nadzieje,ze uda mi sie chociaz zdjateczka malej odzyskac....na szczescie wiekszosc mam wywolana....przynajmniej te fajniejsze....
Skladam serdeczne zyczonak dzisiajeszym solenizantom i tym zaleglym...tak mi przykro ze nie moglam pieknych zyczonek napisac..
Buziaczki dla Was.....pisze od tatusia......tak wiec jestem tylko na chwilke.....
Ogromne usciski i caluski:*
Kankiya tak sie ciesze,ze sie za mna steksnilas.....bardzo bardzo milo mi:*:*:*:*
A Mari slucjakcie wstaje przy wszystkim co sie da....sciana,drzwi lodowka, kanapy, fotele....doslowenie przy wszystkim.....jak juz bedzie wszystko ok to moze jakies fotki wkleje......oki cuiekam mla buziaczki:*:*:*
Jak ja sie za Wami stesknilam....:-zawstydzona/y:. musze sie usprawiedliwic.....
KOMP MI PADL.... dopiero jutro ktos ma do niego przyjsc...mam nadzieje,ze uda mi sie chociaz zdjateczka malej odzyskac....na szczescie wiekszosc mam wywolana....przynajmniej te fajniejsze....
Skladam serdeczne zyczonak dzisiajeszym solenizantom i tym zaleglym...tak mi przykro ze nie moglam pieknych zyczonek napisac..
Buziaczki dla Was.....pisze od tatusia......tak wiec jestem tylko na chwilke.....
Ogromne usciski i caluski:*
Kankiya tak sie ciesze,ze sie za mna steksnilas.....bardzo bardzo milo mi:*:*:*:*
A Mari slucjakcie wstaje przy wszystkim co sie da....sciana,drzwi lodowka, kanapy, fotele....doslowenie przy wszystkim.....jak juz bedzie wszystko ok to moze jakies fotki wkleje......oki cuiekam mla buziaczki:*:*:*
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kankiya to zależy jak duża jest Bianeczka. Mój pulpet już teraz nosi 74-80 więc 80 dla niej będzie za maładziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
Po Martynie odkładałam na strychu bo planowaliśmy kolejne dziecko i obiecywałam mężowemu że już ciuszków nie trzeba będzie kupowac(głupi wzioł i uwierzył) A po Natalce sprzedajędziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kankiya to zależy jak duża jest Bianeczka. Mój pulpet już teraz nosi 74-80 więc 80 dla niej będzie za maładziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
Po Martynie odkładałam na strychu bo planowaliśmy kolejne dziecko i obiecywałam mężowemu że już ciuszków nie trzeba będzie kupowac(głupi wzioł i uwierzył) A po Natalce sprzedajędziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
pyciolek ja część ciuszków zostawiam - bo planujemy jeszcze jednego maluszka, a część wydaję koleżankom.
Ja kupiłam kurteczkę na zimę właśnie w rozmiarze 80 myślę że na zimę będzie okMamusiu Tobie również dziękujemy za życzonka
Zapominajko szkoda,że jej nie zobaczę:---(
dziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
Ja pożyczam ciuszki chrześniaczce mojego M bo małą urodziła się w lutym więc akurat jak Gabi wyrosła to mała się urodziła ci tak ciągle jej coś dowozimy jak Gabi już ma za małe ale ostatnio dostaliśmy zwrot części ubranek tych z których Zosia już wyrosła.dziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?
reklama