reklama
renia200
mama Victorki :)
Witam
jeju ale tu dzisiaj pustki!!
dziewczyny współczuje przeżyć
Mateuszku sto buziaczków od cioci i Victorki
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witamy się i myMoje dzieci buszują już od wpół do szóstej
Martusia gratulujemy pierwszego guza U nas za sprawą ostrych ząbków to już i rozciętą wargę zaliczyliśmy
Udanego spotkanka
A czego się spodziewac po kimś kto się ledwo na nogach trzyma? Ale oboje z Marcinem podejrzewamy że on to zrobił specjalnie bo to strasznie złośliwy i wredny typ jest.
Słuchajcie co się dzieje z Kaną? Jakoś dawno jej nie widziałam
No z tym nosem to nie tylko kobieta by wyczuła bo capiło w cąłym domu;-)Kokuska dobrze ze na strachu sie skonczyło;-)...kobiety to jednak maja nosa i intuicje jak nic
Aha, i mamy pierwszego....guza
Martusia gratulujemy pierwszego guza U nas za sprawą ostrych ząbków to już i rozciętą wargę zaliczyliśmy
Darina spokojnie doczekasz się i Ty. A może mała ominie raczkowanie skoro już wstajeMała nadal nie ma zęboli i nie raczkuje normalnie mnie szlak za raz trafi.
Ale nauczył się skubana stawać w łóżeczku i teraz już nie mam gdzie jej bezpiecznie odłożyć jak coś muszę zrobić bo jak tylko ją odkładam to ta zaraz za szczebelki i do góry
No porzucone przez starsze rodzeństwo skarby są najlepsze;-)Cześć dziewczyny.
Parę dni mnie nie było, bo jestem zawalona robotą, a jeszcze Hanka mi źle śpi w nocy i wieczorami padam na pysio.
Ale tak mniej więcej u nas w porządku. Zębów też nie mamy, ale za to raczkujemy już na całego i wkładamy do pychola wszystko, co znajdzie się na drodze (albo co podrzuci straszy brat
A jutro mamy mini-zjazd bb, czyli ollcia z rodzinką, edee z Alankiem, no i my z Hanią. I już się nie mogę doczekać.
Udanego spotkanka
Kokusiu, dobrze ze tylko na strachu się skończyło, ale chyba już bym dzisiaj nie mogła usnąć z nerwów, czy ten twój tesciu wogóle myśli.
A czego się spodziewac po kimś kto się ledwo na nogach trzyma? Ale oboje z Marcinem podejrzewamy że on to zrobił specjalnie bo to strasznie złośliwy i wredny typ jest.
Podpinamy się pod życzonkaSTO LATEK SŁONECZKA KOCHANEWszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo
Słuchajcie co się dzieje z Kaną? Jakoś dawno jej nie widziałam
Agacia82
Mami :)
Hej
Dzisiaj nas chyba zaszczyt spotka i mój K a mojego syna tata skonczy prace o 16:00 .
Nocka taka sobie, mały mi się obudził dwa razy na jedzenie ...
A od samego rana mnie K wkurzył, dowiedziałam się, ze jak mnie wczoraj nie było to teściowa do niego zadzwoniła i powiadomiła ze zalatwiła nianie do małego.. to szczegół ze z nią wczesniej rozmawiałam, i mówiłam ze tej własnie osoby nie chce, no ale cóz ona wie lepiej zadzwoniła do tej babki i załatwiła z nią zeby była z Matim.
1000 buziaków dla Was maluchy
Dzisiaj nas chyba zaszczyt spotka i mój K a mojego syna tata skonczy prace o 16:00 .
Nocka taka sobie, mały mi się obudził dwa razy na jedzenie ...
A od samego rana mnie K wkurzył, dowiedziałam się, ze jak mnie wczoraj nie było to teściowa do niego zadzwoniła i powiadomiła ze zalatwiła nianie do małego.. to szczegół ze z nią wczesniej rozmawiałam, i mówiłam ze tej własnie osoby nie chce, no ale cóz ona wie lepiej zadzwoniła do tej babki i załatwiła z nią zeby była z Matim.
hihinooooo i ja bylam ciemna do tego czasu nie udawalo mi sie zrobic nigdy tego
agacia jestes wielkaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma za co ... mam nadzieję, że się uda.dzięki Agaciu za oświecenie wielka buzia ode mnie
jutro zobaczymy czy dobrze zakumałam
pappa
Dziekujemy ... ślemy buziaki100 latek dla Mateuszka
Dziekujemy i ściskamy !Witam
I my się podpisujemy pod zyczonkami.witam tym razem ja pierwsza;-)
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo
1000 buziaków dla Was maluchy
mia_
Fanka BB :)
cześć kobitki :-)
jejku... współczyje... dobrze ze na strach tylko sie skończyło...Aj Pyciolku tak to jest mieszkac pod jednym dachem z alkoholikiem. Mało brakowało a nie miałabym domu a napewno kuchni. Mój teśc nasypał kawy do mikrofali i nastawił na 5 minut i sobie poszedł. Po 1,5 min. mikrofalówka stanęła w płomieniach. Dobrze że byłam jeszcze w domu bo zawsze o tej porze wychodziłam z dziewczynami na spacer a dzisiaj się nam jakoś dłużej zeszło i dopiero się zbierałyśmy.
i my sie podpisujemy wszystkiego naj!!!Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo
nie buntuje cie ale ja bym nie pozwoliła na takie ingerowanie tesciowej w twoje sprawy, skoro ta niania ci nie pasowała to dla czego masz się godzis na to zeby opiekowała sie twoim dzieckiem , oj znam taki numery z własnego doswiadczenia... moja tesciówka tez nieraz próbuje "bawić" sie w matke dla mojego dziecka i próbuje podejmowac najważniejsze docyzje za mnie ale nie daje sie i radze ty na to nie pozwól bo później moze być gorzej...Hej
mia_
Fanka BB :)
zapomniałam dopisac że my tez jeszcze szczerbolki, a i Nuska tez nie raczkuje i raczej na raczkowanie sie nie zapowiada, za to sama wstaje i nie chce wogóle siedzieć, nie mówiac juz o lezeniu, tylko stałaby na tych swoich jeszcze gibkich nózkach
wczoraj byłam u gina na kontroli no i wszystko ok
postanowiłam że za rok tak mniej wiecej o tej porze bede starac sie z moim M o drugie dziecię... musze tylko jeszcze z nim o tym porozmawiać...
wczoraj byłam u gina na kontroli no i wszystko ok
postanowiłam że za rok tak mniej wiecej o tej porze bede starac sie z moim M o drugie dziecię... musze tylko jeszcze z nim o tym porozmawiać...
cześć dziewczynki,
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!
jutro rano jedziemy do moich rodziców i będziemy juz do piątku, ale się cieszę strasznie!!!!pozdrowionka i dziękujemy wszystkim za życzonka i dobre słowa...
z nadrabianiem to kiepawo, nie ma kiedy, ale moze jak w domciu bede to cos tam was poczytam
buźki
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!
jutro rano jedziemy do moich rodziców i będziemy juz do piątku, ale się cieszę strasznie!!!!pozdrowionka i dziękujemy wszystkim za życzonka i dobre słowa...
z nadrabianiem to kiepawo, nie ma kiedy, ale moze jak w domciu bede to cos tam was poczytam
buźki
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
i my sie podpinamywitam tym razem ja pierwsza;-)
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo
buziaczki:-)