reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam tym razem ja pierwsza;-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo :tak:

Agaciu sukienka napewno śliczna przecież gdyby Ci się nie podobała to byś się na nią nie zdecydowała ;-)

Cyprysiowa wybierasz się może na tą Akademie Pampersa?

Witamy się i my:tak:Moje dzieci buszują już od wpół do szóstej:szok:

Kokuska dobrze ze na strachu sie skonczyło;-)...kobiety to jednak maja nosa i intuicje jak nic:tak:
No z tym nosem to nie tylko kobieta by wyczuła bo capiło w cąłym domu;-):-D:-D

Aha, i mamy pierwszego....guza:zawstydzona/y:

Martusia gratulujemy pierwszego guza:-D U nas za sprawą ostrych ząbków to już i rozciętą wargę zaliczyliśmy:tak:

Mała nadal nie ma zęboli i nie raczkuje normalnie mnie szlak za raz trafi:wściekła/y:.
Ale nauczył się skubana stawać w łóżeczku i teraz już nie mam gdzie jej bezpiecznie odłożyć jak coś muszę zrobić bo jak tylko ją odkładam to ta zaraz za szczebelki i do góry
Darina spokojnie doczekasz się i Ty. A może mała ominie raczkowanie skoro już wstaje:tak:

Cześć dziewczyny.
Parę dni mnie nie było, bo jestem zawalona robotą, a jeszcze Hanka mi źle śpi w nocy i wieczorami padam na pysio.
Ale tak mniej więcej u nas w porządku. Zębów też nie mamy, ale za to raczkujemy już na całego i wkładamy do pychola wszystko, co znajdzie się na drodze (albo co podrzuci straszy brat ;)

A jutro mamy mini-zjazd bb, czyli ollcia z rodzinką, edee z Alankiem, no i my z Hanią. I już się nie mogę doczekać.
No porzucone przez starsze rodzeństwo skarby są najlepsze;-)
Udanego spotkanka:tak:

Kokusiu, dobrze ze tylko na strachu się skończyło, ale chyba już bym dzisiaj nie mogła usnąć z nerwów, czy ten twój tesciu wogóle myśli:wściekła/y:.

A czego się spodziewac po kimś kto się ledwo na nogach trzyma? Ale oboje z Marcinem podejrzewamy że on to zrobił specjalnie bo to strasznie złośliwy i wredny typ jest.

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo :tak:
Podpinamy się pod życzonka:tak:STO LATEK SŁONECZKA KOCHANE

Słuchajcie co się dzieje z Kaną? Jakoś dawno jej nie widziałam:eek:

Hej
Dzisiaj nas chyba zaszczyt spotka i mój K a mojego syna tata skonczy prace o 16:00 :szok:.
Nocka taka sobie, mały mi się obudził dwa razy na jedzenie ... :no:
A od samego rana mnie K wkurzył, dowiedziałam się, ze jak mnie wczoraj nie było to teściowa do niego zadzwoniła i powiadomiła ze zalatwiła nianie do małego.. to szczegół ze z nią wczesniej rozmawiałam, i mówiłam ze tej własnie osoby nie chce, no ale cóz ona wie lepiej zadzwoniła do tej babki i załatwiła z nią zeby była z Matim. :crazy:

nooooo i ja bylam ciemna do tego czasu nie udawalo mi sie zrobic nigdy tego :-D:-D:-D:-D
agacia jestes wielkaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D
hihi :sorry2:
dzięki Agaciu za oświecenie:-D:-D:-D wielka buzia ode mnie:-p:-p
jutro zobaczymy czy dobrze zakumałam:-D

pappa
nie ma za co ... mam nadzieję, że się uda.
100 latek dla Mateuszka:tak::tak::tak:
Dziekujemy ... ślemy buziaki :happy:
Witam
jeju ale tu dzisiaj pustki!!:szok::szok:

dziewczyny współczuje przeżyć:szok:
Mateuszku sto buziaczków od cioci i Victorki:tak::-D
Dziekujemy i ściskamy ! :tak:
witam tym razem ja pierwsza;-)

I my się podpisujemy pod zyczonkami.
1000 buziaków dla Was maluchy :tak:

cześć kobitki :-)
Aj Pyciolku tak to jest mieszkac pod jednym dachem z alkoholikiem. Mało brakowało a nie miałabym domu a napewno kuchni. Mój teśc nasypał kawy do mikrofali i nastawił na 5 minut i sobie poszedł. Po 1,5 min. mikrofalówka stanęła w płomieniach. Dobrze że byłam jeszcze w domu bo zawsze o tej porze wychodziłam z dziewczynami na spacer a dzisiaj się nam jakoś dłużej zeszło i dopiero się zbierałyśmy.
jejku... współczyje... dobrze ze na strach tylko sie skończyło...

i my sie podpisujemy :zawstydzona/y::tak: wszystkiego naj!!!

Hej
A od samego rana mnie K wkurzył, dowiedziałam się, ze jak mnie wczoraj nie było to teściowa do niego zadzwoniła i powiadomiła ze zalatwiła nianie do małego.. to szczegół ze z nią wczesniej rozmawiałam, i mówiłam ze tej własnie osoby nie chce, no ale cóz ona wie lepiej zadzwoniła do tej babki i załatwiła z nią zeby była z Matim. :crazy:
nie buntuje cie ale ja bym nie pozwoliła na takie ingerowanie tesciowej w twoje sprawy, skoro ta niania ci nie pasowała to dla czego masz się godzis na to zeby opiekowała sie twoim dzieckiem:baffled: , oj znam taki numery z własnego doswiadczenia... moja tesciówka tez nieraz próbuje "bawić" sie w matke dla mojego dziecka i próbuje podejmowac najważniejsze docyzje za mnie:baffled: ale nie daje sie i radze ty na to nie pozwól bo później moze być gorzej...

zapomniałam dopisac że my tez jeszcze szczerbolki, a i Nuska tez nie raczkuje i raczej na raczkowanie sie nie zapowiada, za to sama wstaje i nie chce wogóle siedzieć, nie mówiac juz o lezeniu, tylko stałaby na tych swoich jeszcze gibkich nózkach:tak::-D
wczoraj byłam u gina na kontroli no i wszystko ok:tak:
postanowiłam że za rok tak mniej wiecej o tej porze bede starac sie z moim M o drugie dziecię... musze tylko jeszcze z nim o tym porozmawiać...

cześć dziewczynki,
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!
jutro rano jedziemy do moich rodziców i będziemy juz do piątku, ale się cieszę strasznie!!!!pozdrowionka i dziękujemy wszystkim za życzonka i dobre słowa...
z nadrabianiem to kiepawo, nie ma kiedy, ale moze jak w domciu bede to cos tam was poczytam
buźki

reklama
Do góry