reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

O matko, właśnie doczytałam, patrysia - normalnie słów nie mam:szok: Dobrze, że Wam się nic nie stało!!!

bliźniaki - jak umiera ktoś tak młody, to zawsze człowiek jakoś traci wiarę w sens wszystkiego. A ten chłopak chorował?

reklama
Wszystkiego Najsłodszego dla Kochanego MATEUSZKA:tak:

Patrysiu i Kokusiu współczuję wrażeń:no:, na szczęście wszystko się dobrze skończyło- masakra:no:
Pytia gratuluję raczkowania, w końcu i ty się doczekałaś , my wciąż czekamy
idę dalej walczyć z cycem:-D:-D reszta na zdrowiu:zawstydzona/y:

Agaciu, kawke o tej porze?:szok:Może akurat masz taki nastrój dzisiaj, a okaze sie ze sukienka jest super, jakoś nie chce mi sie wierzyc zebys wybrała jakąś brzydką.

wstyd sie przyznac,a le nie wiedziałam ze to dzisiaj mój zieciunio ma święto, więc:
Mateuszku, zdrówka, szczęścia, super odlotowych pojzdów i mnóstwo słodkości.

Kokusiu, dobrze ze tylko na strachu się skończyło, ale chyba już bym dzisiaj nie mogła usnąć z nerwów, czy ten twój tesciu wogóle myśli:wściekła/y:.

Pytia, gratulki za raczkowanie. Udanego spotkanka z dziewczynami i pozdrowionka dla laseczek i ich małych przystojniaczków.

Martusia, gratuluję guza:-D:szok::-D

A ja jak na łajzę pospolitą przystało dopieo wróćiłam do domku, wyszłam na 8 rano do pracki i dopiero dotarliśmy, mężu wyjechał dzisiaj do Hiszpani, więc nie miałam sie po co spieszyć i szlajałam się z dzieciakami do tej pory:szok::zawstydzona/y:
Dziękujemy za życzonka :-D
A co do sukni to obejzałam się jeszcze raz w niej na zdjęciach i chyba jest ładna :baffled:. Ahhh ... juz sama nie wiem, w ogole tam było tyle sukien ze dostałam oczoplonsu :baffled:.
Mateuszku i od nas duzy buziaczek:tak::tak:

Wszystkiego Najsłodszego dla Kochanego MATEUSZKA:tak:

Patrysiu i Kokusiu współczuję wrażeń:no:, na szczęście wszystko się dobrze skończyło- masakra:no:
Pytia gratuluję raczkowania, w końcu i ty się doczekałaś , my wciąż czekamy
idę dalej walczyć z cycem:-D:-D reszta na zdrowiu:zawstydzona/y:
Ślicznie dziękujemy za życzenia :-)

Laski jak Wy to robicie,że potraficie wcisnąć tyle cytatów w jednym poście:szok:?? bo ja to normalnie blondyna jestem:-D:-D:-D i coś nie mogę do tego dojść:zawstydzona/y::-D

Laski jak Wy to robicie,że potraficie wcisnąć tyle cytatów w jednym poście:szok:?? bo ja to normalnie blondyna jestem:-D:-D:-D i coś nie mogę do tego dojść:zawstydzona/y::-D
Robisz te plusiki po prawej stronie na dole posta jak na nie klikniesz to zrobi się minus i jak juz wszystkie posty sobie tak poklikasz to robisz odpowidz i już :-)

i ja tezzzzzzz chyba ciemna jestem

Robisz te plusiki po prawej stronie na dole posta jak na nie klikniesz to zrobi się minus i jak juz wszystkie posty sobie tak poklikasz to robisz odpowidz i już :-)

nooooo i ja bylam ciemna do tego czasu nie udawalo mi sie zrobic nigdy tego :-D:-D:-D:-D
agacia jestes wielkaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D

dzięki Agaciu za oświecenie:-D:-D:-D wielka buzia ode mnie:-p:-p
jutro zobaczymy czy dobrze zakumałam:-D

spadam laseczki lulu, coś mnie głowa boli a tak w ogóle to mi wstyd,ale muszę się przyznać,że wziełam dzisiaj kilka maszków fajki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i od tego chyba mnie bańka boli za karę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pappa

reklama
bliźniaki - jak umiera ktoś tak młody, to zawsze człowiek jakoś traci wiarę w sens wszystkiego. A ten chłopak chorował?
Nie wiem kochana, bo mąz o tym czytał, chyba nie chorował, był w pracy na zapleczu sklepu, upadł i już się nie podniósł:-(

Dzieciaki już śpią, a ja zamiast sie położyc, to odpaliłam neta:zawstydzona/y: i znów się nie wyśpię

Do góry