reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

O matko, właśnie doczytałam, patrysia - normalnie słów nie mam:szok: Dobrze, że Wam się nic nie stało!!!

bliźniaki - jak umiera ktoś tak młody, to zawsze człowiek jakoś traci wiarę w sens wszystkiego. A ten chłopak chorował?

reklama
Wszystkiego Najsłodszego dla Kochanego MATEUSZKA:tak:

Patrysiu i Kokusiu współczuję wrażeń:no:, na szczęście wszystko się dobrze skończyło- masakra:no:
Pytia gratuluję raczkowania, w końcu i ty się doczekałaś , my wciąż czekamy
idę dalej walczyć z cycem:-D:-D reszta na zdrowiu:zawstydzona/y:

Agaciu, kawke o tej porze?:szok:Może akurat masz taki nastrój dzisiaj, a okaze sie ze sukienka jest super, jakoś nie chce mi sie wierzyc zebys wybrała jakąś brzydką.

wstyd sie przyznac,a le nie wiedziałam ze to dzisiaj mój zieciunio ma święto, więc:
Mateuszku, zdrówka, szczęścia, super odlotowych pojzdów i mnóstwo słodkości.

Kokusiu, dobrze ze tylko na strachu się skończyło, ale chyba już bym dzisiaj nie mogła usnąć z nerwów, czy ten twój tesciu wogóle myśli:wściekła/y:.

Pytia, gratulki za raczkowanie. Udanego spotkanka z dziewczynami i pozdrowionka dla laseczek i ich małych przystojniaczków.

Martusia, gratuluję guza:-D:szok::-D

A ja jak na łajzę pospolitą przystało dopieo wróćiłam do domku, wyszłam na 8 rano do pracki i dopiero dotarliśmy, mężu wyjechał dzisiaj do Hiszpani, więc nie miałam sie po co spieszyć i szlajałam się z dzieciakami do tej pory:szok::zawstydzona/y:
Dziękujemy za życzonka :-D
A co do sukni to obejzałam się jeszcze raz w niej na zdjęciach i chyba jest ładna :baffled:. Ahhh ... juz sama nie wiem, w ogole tam było tyle sukien ze dostałam oczoplonsu :baffled:.
Mateuszku i od nas duzy buziaczek:tak::tak:

Wszystkiego Najsłodszego dla Kochanego MATEUSZKA:tak:

Patrysiu i Kokusiu współczuję wrażeń:no:, na szczęście wszystko się dobrze skończyło- masakra:no:
Pytia gratuluję raczkowania, w końcu i ty się doczekałaś , my wciąż czekamy
idę dalej walczyć z cycem:-D:-D reszta na zdrowiu:zawstydzona/y:
Ślicznie dziękujemy za życzenia :-)

Laski jak Wy to robicie,że potraficie wcisnąć tyle cytatów w jednym poście:szok:?? bo ja to normalnie blondyna jestem:-D:-D:-D i coś nie mogę do tego dojść:zawstydzona/y::-D

Laski jak Wy to robicie,że potraficie wcisnąć tyle cytatów w jednym poście:szok:?? bo ja to normalnie blondyna jestem:-D:-D:-D i coś nie mogę do tego dojść:zawstydzona/y::-D
Robisz te plusiki po prawej stronie na dole posta jak na nie klikniesz to zrobi się minus i jak juz wszystkie posty sobie tak poklikasz to robisz odpowidz i już :-)

i ja tezzzzzzz chyba ciemna jestem

Robisz te plusiki po prawej stronie na dole posta jak na nie klikniesz to zrobi się minus i jak juz wszystkie posty sobie tak poklikasz to robisz odpowidz i już :-)

nooooo i ja bylam ciemna do tego czasu nie udawalo mi sie zrobic nigdy tego :-D:-D:-D:-D
agacia jestes wielkaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D

dzięki Agaciu za oświecenie:-D:-D:-D wielka buzia ode mnie:-p:-p
jutro zobaczymy czy dobrze zakumałam:-D

spadam laseczki lulu, coś mnie głowa boli a tak w ogóle to mi wstyd,ale muszę się przyznać,że wziełam dzisiaj kilka maszków fajki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i od tego chyba mnie bańka boli za karę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pappa

reklama
bliźniaki - jak umiera ktoś tak młody, to zawsze człowiek jakoś traci wiarę w sens wszystkiego. A ten chłopak chorował?
Nie wiem kochana, bo mąz o tym czytał, chyba nie chorował, był w pracy na zapleczu sklepu, upadł i już się nie podniósł:-(

Dzieciaki już śpią, a ja zamiast sie położyc, to odpaliłam neta:zawstydzona/y: i znów się nie wyśpię

Do góry