J
Justa19
Gość
Hej kochane nie wiem co zrobilabym jakby to swinstwo dopadlo malego albo mojego meza U nas A w Hiszpani juz jest jeden Zarazony to swinską grypą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kochane nie wiem co zrobilabym jakby to swinstwo dopadlo malego albo mojego meza U nas A w Hiszpani juz jest jeden Zarazony to swinską grypą
hmmm często myślisz o mnie?? jak często kochana? policjantka już nam się znudziła teraz bawimy się w pielęgniarkę i pacjenta oczywiście też z latexu haha my to mamy Zozakoza z tym latexem a ja to już i mózg chyba też gumowy mam;-)Cześć wam wszystkim!!!
Kankija jak miło że jesteś ja dosyć często myślę o tobie(jak tam twoja policjantka??? Mi jeszcze daleko do mojego wdzianka):-):-):-)
u nas jak zwykle cała nocka przespana,jesteśmy już po spacerku i zakupkach a teraz mały prubuje zasnąć w łóżeczku a ja piję kawusię i klikam sobie do moich psiapsiułek hi hi hi
mam dziś dobry nastrój!!!
tak jest!!!!!!KANKIYA żeby mi te nieobecności(oczywiście nieusprawiedliwione) były po raz ostatni!!!!!!