reklama
Agacia82
Mami :)
darina jejku jak to, przecież wszystko było dobrze. Buziaki dla Was.Witam mamusie!!!
Ja w dość podłym nastroju z mega dołem.
Moja mała kruszynka stacaciła w piątek przytomność i byłyśmy kilka dni w szpitalu wyniki EEG głowy wyszły ze zmianami no i mamy skierowanie do neurologa.
A do tego wszystkiego mała ma atopowe zapalenie skóry i najprawdopodobniej alergie pokarmową. Mam mega doła chce mi się ryczeć po prostu
mamusia2008
mamusia Karolinki
dzieki:-)mamusiu2008 kochana masz wiadomosc odemnie:-):-):-):-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
trzymaj się kochanaWitam mamusie!!!
Moja mała kruszynka stacaciła w piątek przytomność i byłyśmy kilka dni w szpitalu wyniki EEG głowy wyszły ze zmianami no i mamy skierowanie do neurologa.
A do tego wszystkiego mała ma atopowe zapalenie skóry i najprawdopodobniej alergie pokarmową. Mam mega doła chce mi się ryczeć po prostu
nawet nie wiem dlaczego tak sie stało nagle zrobiła sie cała czerwona , uciekły jej oczka do tył tak że miała same białka, i odpłynęła nie mogłam jej ocucić ale moja mama szybko zaniosła ją do siebie bo miała okno otwarte i po chwili doszła do siebie sama, ale wiecie co mnie najbardziej wku.... to że na pogotowiu nikt nie odbierał 10 minut, to mój misiek zdążył w tym czasie przybiec z pracy i nas zawiózł na pogotowie
pyciolek87
Mama Alexa:*
pyciolek87
Mama Alexa:*
Witam mamusie!!!
bedzie dobrze,zobaczycie....
my tez najprawdopodbnie mamy atopowe zapalenie skory...dzisiaj bylismy u lekarza bo o 10 Alex byl caly jakby sparzony wrzatkiem,,,wszytsko oprocz nozek.....i kto by pomyslal ze syropek na goraczke moze uczulic no trudno trzeba walczyc....
L
landryneczka_1982
Gość
Witam moje kobitki:-) Jule tatuś kapie zaraz dam cyca i pojdzie lulu Juz jutro po połodniu będe pisała do Was z Hiszpani;-)
nie smutno ci zostawiac polske ja juz nie moge sie doczekac kiedy my wylecimy do polski
J
Justa19
Gość
Landryneczkoo moi rodzice juz od wczoraj płaczą:-( troche będzie mi tęskno ale coz ja zrobie jestem juz przyzwyczajona chętnie bym zostala ale mąz powiedzial ze beze Mnie nigdzie nie leci;-) Dobra idę muszę się wyspac bo rano pobudka o 5 jak zalecimy na miejsce to odrazu zawitam tu do was i opowiem wszystko ze szczegółami:-) To dobrej nocy moje kochane Buzjaa:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
L
landryneczka_1982
Gość
nawet nie wiem dlaczego tak sie stało nagle zrobiła sie cała czerwona , uciekły jej oczka do tył tak że miała same białka, i odpłynęła nie mogłam jej ocucić ale moja mama szybko zaniosła ją do siebie bo miała okno otwarte i po chwili doszła do siebie sama, ale wiecie co mnie najbardziej wku.... to że na pogotowiu nikt nie odbierał 10 minut, to mój misiek zdążył w tym czasie przybiec z pracy i nas zawiózł na pogotowie
ja to bym napewno zawalu dostala...
moj raz zwymiotowal i sie zakrztusil i to co przrzylam w tych sekundach to do tej pory maly spi ze mna bo boje sie o niego szczegolnie w nocy