reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamusie!!!
Ja w dość podłym nastroju z mega dołem.
Moja mała kruszynka stacaciła w piątek przytomność i byłyśmy kilka dni w szpitalu wyniki EEG głowy wyszły ze zmianami no i mamy skierowanie do neurologa.
A do tego wszystkiego mała ma atopowe zapalenie skóry i najprawdopodobniej alergie pokarmową. Mam mega doła chce mi się ryczeć po prostu
darina jejku jak to, przecież wszystko było dobrze. Buziaki dla Was.

Witam mamusie!!!
Moja mała kruszynka stacaciła w piątek przytomność i byłyśmy kilka dni w szpitalu wyniki EEG głowy wyszły ze zmianami no i mamy skierowanie do neurologa.
A do tego wszystkiego mała ma atopowe zapalenie skóry i najprawdopodobniej alergie pokarmową. Mam mega doła chce mi się ryczeć po prostu
trzymaj się kochana

nawet nie wiem dlaczego tak sie stało nagle zrobiła sie cała czerwona , uciekły jej oczka do tył tak że miała same białka, i odpłynęła nie mogłam jej ocucić ale moja mama szybko zaniosła ją do siebie bo miała okno otwarte i po chwili doszła do siebie sama, ale wiecie co mnie najbardziej wku.... to że na pogotowiu nikt nie odbierał 10 minut, to mój misiek zdążył w tym czasie przybiec z pracy i nas zawiózł na pogotowie

Witam mamusie!!!

bedzie dobrze,zobaczycie....
my tez najprawdopodbnie mamy atopowe zapalenie skory...dzisiaj bylismy u lekarza bo o 10 Alex byl caly jakby sparzony wrzatkiem,,,wszytsko oprocz nozek.....i kto by pomyslal ze syropek na goraczke moze uczulic:eek::eek::angry::angry::angry: no trudno trzeba walczyc....

Landryneczkoo moi rodzice juz od wczoraj płaczą:-( troche będzie mi tęskno ale coz ja zrobie jestem juz przyzwyczajona chętnie bym zostala ale mąz powiedzial ze beze Mnie nigdzie nie leci:sorry::-D;-) Dobra idę muszę się wyspac bo rano pobudka o 5 :eek: jak zalecimy na miejsce to odrazu zawitam tu do was i opowiem wszystko ze szczegółami:-) To dobrej nocy moje kochane Buzjaa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nawet nie wiem dlaczego tak sie stało nagle zrobiła sie cała czerwona , uciekły jej oczka do tył tak że miała same białka, i odpłynęła nie mogłam jej ocucić ale moja mama szybko zaniosła ją do siebie bo miała okno otwarte i po chwili doszła do siebie sama, ale wiecie co mnie najbardziej wku.... to że na pogotowiu nikt nie odbierał 10 minut, to mój misiek zdążył w tym czasie przybiec z pracy i nas zawiózł na pogotowie

ja to bym napewno zawalu dostala...
moj raz zwymiotowal i sie zakrztusil i to co przrzylam w tych sekundach to do tej pory maly spi ze mna bo boje sie o niego szczegolnie w nocy

Do góry