reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

kciuki zacisniete:-):-)

gratulacje wyslane

dziewczyny mam dziecko alrgika:-:)-(
nie dawno wrocilismy od lakarza....pamietacie jak pisalam o tym ze ma uczulenie na poprzednie mleczko i zmienilismy na nutramigen tydzien temu....mleczko sie przyjelo ale z racji szczepienia we wtorek i zabkowania mial goraczke wiec podawalam calpol truskawkowy i nurofen pomaranczowy na zbicie goraczki i na ostre zabkowanie....po czym dzisiaj ok 10 godzinki jak moj ksiaze bawil sie na macie...zauwazylam czerwone plamki...dziewczyny nie uwierzycie jak go wyrzucilo...cala szyja broda twarz brzusio i plecki oraz raczki...wszytko oprocz nozek...:-:)-:)angry::angry: pojawilo sie topraktycznie momentalnie...i jak sie potem okazalo truskawki i pomarancze uczulaja...:angry::angry: nic innego nie podawalam ani nic innego nie zmienilam wiec przyczyna jasna:angry::angry:a tutaj nawet calcium w syropie nie ma bo by troszke przyspieszylo gojenie atak trzeba czekac...po wyjsciu od lekarza odrazu czopki kupilam:no::no: masakra.....

reklama
witajcie:tak:
Lenka bardzo dziękuje za życzenia :tak::tak::tak:
i oczywiście Cyprysiowa najlepsze życzonka dla Ksawerka:-)
u nas dzionek jakoś leci, Nunka własnie spi dlatego korzystam z okazji żeby was troszkę poczytać:tak:
tu w Dani w końcu słońce, już myślałam że sie nie doczekam:tak:
miłego dzionka mamuśki:tak:

Madzienko a może Juleczka jest jeszcze za malutka na osobne usypianie i chce się nacieszyc mamusią. Myślę że na każde dziecko przychodzi odpowiedni czas.
Pamiętam co miałam z Martyną. Bez bujania nie była w stanie zasnąc. Na początku bujalismy ją w wózku, potem dorobilismy płozy do łóżeczko bo inaczej był straszny płacz. A któregoś dnia kupilismy jej nowe łóżko i pościel i od tamtego czasu nie ma problemów ze spaniem. Jest bajka, buziak i po góra 10 minutach dziewczyna śpi jak zabita.

Kokusia ja też tak sobie mysle...tym bardziej że moje dziecię nigdy nie spało z nami w łóżku tylko zawsze w swojej kołysce a teraz już w swoim łóżeczku w oddzielnym pokoiku:tak::tak::tak:wiec chyba na razie daruje jej stresów:-p:-p:-pi jeszcze ja bede tulic do snu

Może na zjeżdzie cioteczki mi pomoga:-D:-D:-D
No chyba że tatuś podejmie się tego zadania:laugh2::laugh2::laugh2:

A u nas nie uwierzycie...malutka moja najwspanialsza zasnęła sama na kanapie:p hahahha az mi sie wierzyć nie chce...podła jak kawka okolo 13:15.... z regóły lulka okolo 12 dzisiaj troszke pożniej ,ale za to jak :p hahaha

Mariczko wielkie brawa dla Ciebie slodziutka!!!!!Karolinko jak to wejdzie małej w krew(a trzymamy kciuki) to podrzucam Ci Juleczkę:-D:-D:-D

No to która chce te moje huggiesy?? Madzienka czy Zapominajka??? Tylko zaznaczam że to są te Classic czyli bez tych stretchy:)

Agatko ja tylko pisałam że używamy ale dziekuję ostatnio zrobiłam mega zapasy i obawiam się że sama ich nie wyczerpię, więc odstepuję Zapominajce!!!!:-):-):-)

Madzienko kochana chyba jednak nie weszło...:-p przed chwileczką ja ululałam 'ręcznie" niestety nie tym razem.....aleeee.......... jak tylko się uda to zapraszam Juleczkę :)))
dobrze ze chociaż tak twoja niunia usypia, bo moja jak zaśnie w ciągu dnia na 20 min to wielkie święto, co prawda usypia sobie sama, nawet nie wiem kiedy, po prostu wyłącza się na parę minut,i po tych 20 min jest mega wyspana, jakby spala cala dobę:-)

Blizniaki trzymam kciuki oczywiście:tak:
Pati jak zasnie jakims cudem to tez tylko na pare minut ostatnio dzis nawet w wózku zaczeła marudzic wiec do domku musiałam wrocic

reklama
Madzienko gratuluje sukcesów w walce z marchewką;-)
Kana ale masz dorosłą córcię:tak:mojemu szkrabowi nawet jak się uda usnąc to zaraz się budzi bo ma strasznie gadatliwą i głosna siostrę:-D
Blizniaki trzymam kciuki za pomyslny obrót sprawy z tą ciężarówką.

Dziękuję wam dziewczynki za taki odwet. Super że na Was zawsze można liczyc.
Blizniaki sprawdzałam i nie ma ograniczenia tak jak w konkursie pampersa. Właśnie bez żadnego problemu podpisałam się za kilka osobek z mojej rodzinki więc jeśli któraś ma ochątę to zapraszam ponownie. Zaraz umieszczę link na odpowiednim wątku.
Już tu pewnie do jutra nie zajrzę więc życzę Wam wszystkim super przespanych nocek. Do jutra kochane.

Do góry