reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Haaaaaaaaaaa właśnie przeglądam NK i patrze jakieś obce babsko weszło na mój profil :wściekła/y::wściekła/y: i tak z ciekawości przeglądam zdjęcia tego babska i patrzeeeeeeeeeeeeeeee że znam jedno ze zdjęć:szok: wchodzę na BB i co widzę:szok:!!!!!!!!!!!!!!!! że to pyciolek mnie nawiedziła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Śliczne masz zdjęcia Patrysiu:tak:

reklama
kokusia - zrobione!

Ja dziś też postanowiłam Inkę przyzwyczaić do zasypiania w łóżeczku i o 10 położyłam ją i w bólach, ale zasnęła (musiałam nad nią wiseć, głaskać i szuszać) pospała 2 godzinki, popołudniu to samo, pospała 3 godzinki, już się ucieszyłam, a tu wieczorem nie było mowy o zasypianiu bez cyca... jak już przysnęła to ją odłożyłąm, troszkę się wybudziła, ale ją wygłaskałam i wyszuszałam i śpi, uffff, mam nadzieję, że jutro też tak grzecznie będzie zasypiać.

Poza tym.... w końcu weekend, co?

kokusia - zrobione!

Ja dziś też postanowiłam Inkę przyzwyczaić do zasypiania w łóżeczku i o 10 położyłam ją i w bólach, ale zasnęła (musiałam nad nią wiseć, głaskać i szuszać) pospała 2 godzinki, popołudniu to samo, pospała 3 godzinki, już się ucieszyłam, a tu wieczorem nie było mowy o zasypianiu bez cyca... jak już przysnęła to ją odłożyłąm, troszkę się wybudziła, ale ją wygłaskałam i wyszuszałam i śpi, uffff, mam nadzieję, że jutro też tak grzecznie będzie zasypiać.

Poza tym.... w końcu weekend, co?

Dzielna mamusia!!!!!Ja sie poddałam:-:)-:)-(

Haaaaaaaaaaa właśnie przeglądam NK i patrze jakieś obce babsko weszło na mój profil :wściekła/y::wściekła/y: i tak z ciekawości przeglądam zdjęcia tego babska i patrzeeeeeeeeeeeeeeee że znam jedno ze zdjęć:szok: wchodzę na BB i co widzę:szok:!!!!!!!!!!!!!!!! że to pyciolek mnie nawiedziła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Śliczne masz zdjęcia Patrysiu:tak:

oooo Tyyyy nie dobra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tutaj podgladac chce co u mojej kolezanki z BB słychowac a tutaj taka obelga z jej strony:-D:-D:-D:-D:-D nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy:a tak pozatym to ja tez chetnie poogladalabym Twoje zdjatka ale niestety Pani Tygryskowa zablokowana ma reszte zdjec.....no coz....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: tak zle i tak nie dobrze:tak::tak::tak::tak:
a nam to patelnia grozi,prawda dziewczyny?????:-):-):-):-):-)

reklama
Witam mamusie!!!
Ja w dość podłym nastroju z mega dołem.
Moja mała kruszynka stacaciła w piątek przytomność i byłyśmy kilka dni w szpitalu wyniki EEG głowy wyszły ze zmianami no i mamy skierowanie do neurologa.
A do tego wszystkiego mała ma atopowe zapalenie skóry i najprawdopodobniej alergie pokarmową. Mam mega doła chce mi się ryczeć po prostu

Do góry