reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mopek głowka do góry:*

A u nas nie uwierzycie...malutka moja najwspanialsza zasnęła sama na kanapie:p hahahha az mi sie wierzyć nie chce...podła jak kawka okolo 13:15.... z regóły lulka okolo 12 dzisiaj troszke pożniej ,ale za to jak :p hahaha

reklama
Mopek głowka do góry:*

A u nas nie uwierzycie...malutka moja najwspanialsza zasnęła sama na kanapie:p hahahha az mi sie wierzyć nie chce...podła jak kawka okolo 13:15.... z regóły lulka okolo 12 dzisiaj troszke pożniej ,ale za to jak :p hahaha

Wielkie gratulacje i buziak dla Mariczki za pierwszy ? - samodzielny sen :tak::-):-), oby tak już jej zostało :-):-D

Kurka wodna a ja to staram sie omijać te zdjecia szerokim łukiem bo zamiast sie motywowac to sie złoszcze na siebie ze tyle pracy na marne i cała masa fajnych ciuchów a teraz jedne spodnie w kólko i tuniki ciążowe brrrrrr.
A mozliwe to jest, owszem,:tak: najlepsza praca i totalny brak czasu
:-):-):-)wiesz gdyby to ja byłam na tym zdjęciu to tez bym omijała, a na kogoś mogę patrzyć:-):-):-)

Edee dziękujemy....:* ale tak szczerze to myślę,ze to chyba był malutki "wypadek przy pracy" :p troszkę jej się przeciągnęło i runęła.....ale zawsze można mieć nadzieje:p hahahah a nóż:p :-D:-D:-D

U nas dzisiaj piękny dzionek i jestem już po spacerku :tak: A byłam na nim z dziewczyną z BB, tyle że z wątku regionalnego. Pierwszy raz się dzisiaj spotkałyśmy, ale myślę że nie ostatni, bo to naprawdę fajna dziewczyna i świetnie mi się z nią rozmawiało :-) Cieszę się, bo niezbyt wiele znam dzieciatych kobietek :sorry2:

Hejka :-) My tez juz po spacerku teraz obiadek posprzątam troszke i znowu na dworek:tak: Jeszcze pozniej musze do kolezanek wpasc bo jutro wylatujemy to wypadałoby się pozegnac:-p Sloneczko pieknie swieci super pogode mamy:-):-) Pozdrowalaju mamusie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agacia my używamy...a na Was juz za małe....;-);-);-)

Zazdroszczę zasypiania:-)...ja spróbowałam przed chwilką sposób Tygryska i nie daję rady:sorry::sorry::sorry:...Jula darła się że chyba cały blok ja słyszał:eek::eek::eek:...na rączkach zasnęła szybciutko i teraz smacznie spi sobie w łóżeczku:tak::tak:

No to która chce te moje huggiesy?? Madzienka czy Zapominajka??? Tylko zaznaczam że to są te Classic czyli bez tych stretchy:)

tak wtrącę swoje 3 grosze :p te hugiesy classic to sa straszne :/ gorsze niz dady-dosłownie :tak:
a wo gule...Maksio nadal zasypia przy cycu aleeee przesypia całą noc :szok::-D:-D:-D czasami ewentualnie jedno karmienie,ale jest warunek..musi spac sam w pokoju,bo mamy takie łózko ze nawet nie mozna sie przekręcić bo spręzyny strzelaja(a łóżko ma pół roku :angry:) odkrylam to jak zdazyło nam sie spac oddzielnie-bo Dawid kręci sie strasznie mocno,no i okazało sie ze małemu to bardzo przeszkadzało...

Hej mamuski
Ale super ze juz wekend i pierwszy tydzień pracy dobiega końca.

Kokusia, zrobione, czy w domu z innego komputera tez mozna zrobic czy to nie ma znaczenia?

Agatkas, ja używam róznych hugisy clasik tez używalismy i nie są złe, teraz mam pampers sleep&play i wydaje mi ze sa duzo mniejsze od hugisów.
Kupiłam tez duzą pakę pieluch z tesco, ale tych w fioletowym opakowaniu i sa bardzo fajne, maja z tyłu gumkę tak jak w hugisach premium.

Kanusiu, ucaluj biedne, poszkodowane maleństwo.

U nas śliczna pogoda i w naszej sytuacji tez przez chmury zaczyna wychodzic słoneczko, ale nie chce zapeszac. trzymajcie kciuki zeby sprawy poszły po naszej myśli, we wtorek bedziemy mieli decyzje od PZU.

reklama
Hej mamuski
Ale super ze juz wekend i pierwszy tydzień pracy dobiega końca.

Kokusia, zrobione, czy w domu z innego komputera tez mozna zrobic czy to nie ma znaczenia?

Agatkas, ja używam róznych hugisy clasik tez używalismy i nie są złe, teraz mam pampers sleep&play i wydaje mi ze sa duzo mniejsze od hugisów.
Kupiłam tez duzą pakę pieluch z tesco, ale tych w fioletowym opakowaniu i sa bardzo fajne, maja z tyłu gumkę tak jak w hugisach premium.

Kanusiu, ucaluj biedne, poszkodowane maleństwo.

U nas śliczna pogoda i w naszej sytuacji tez przez chmury zaczyna wychodzic słoneczko, ale nie chce zapeszac. trzymajcie kciuki zeby sprawy poszły po naszej myśli, we wtorek bedziemy mieli decyzje od PZU.
i my wczoraj kupiliśmy te pampersy z tesco i dla mnie rewelacja, dla malej chyba tez:-)bo nic nie mówiła ze są złe-hihihi
trzymam kciukasy:-)

Do góry