moja tesciowa tez nie widziala malego i nie narzekam wrecz sie ciesze ze mi sie do malzenstwa i wychowania dziecka nie wchrzania
No wiesz, ja też nie narzekam jak jej nie widzę, tylko mi przykro ze względu na męża...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja tesciowa tez nie widziala malego i nie narzekam wrecz sie ciesze ze mi sie do malzenstwa i wychowania dziecka nie wchrzania
a tam, Mopku, nie przesadzaj-2 kilo, fajna z ciebie laska!!!!!!!!!!!Kobitki i ja sie melduje po swietach wieksza o jakies 2 kg
na chwilke bo padam normalnie przed chwilka wrocilismy od tesciów i niestety znow był dziki ryk u nich
Pytia i Agacia zdrówka zycze gla maluszków,
Landryneczko piekna postawa meza , to piekne ze potraficie sie tak poswiecic dla innbych, no i całe szczescie ze maz nie musi ryzykowac
Mi pediatra powiedział żebym wprowadziła na razie tylko soczki: marchewkowy, marchwiowo-jabłkowy i na koncu jabłkowy. Na razie to bardziej dla smaku w malutkich ilościach. Twierdzi że w soczkach są witaminki i mikroelementy a to pozwala ładnie rozwijać się układowi pokarmowemu i całej reszcie Małej smakuje, efektów ubocznych nie stwierdziłam na razie więc będę te soczki po troszku raz dziennie dawać
Witam poświątecznie
My całe święta u rodziców moich spędziliśmy Zuzia była grzeczniutka i wesoła pomimo katarku
Mam cudowne dziecko Wszystkie lekarstwa mogę jej dać bez stresu bo cały czas jest uśmiechnięta A np. psikam jej do gardła Tantum Verde. Ogólnie na razie leczę ją homeopatami. Siebie zresztą też i jestem bardzo zadowolona z rezultatów.
Poza tym: MOJE DZIECKO UWIELBIA SOCZEK MARCHEWKOWY! Dzisiaj już buźkę cały czas sama otwierała że chce jeszcze!