justyna
Fanka BB :)
hej !!!
wszystkiego naj !!!!
u nas wczoraj byli znajomi z dziećmi i pojechali dzis wiec było wesoło bo mają dwie córcie koleżanki Liwii wiec wyglądało w domu jak po tornadzie ale męzuś juz sie uwinoł z tym bajzlem dobrze że miał dzień na sprzątanie :-)
Lenka dostała śliczny tort pileuszkowy zrobie jutro zdjecie i Wam na galerii pokaze !!!
ja Azalie to ponoc to samo i tez zapominam juz sobie przypomnienie w telefonie zrobiłam !!!
fajny pomysł !
trzymaj sie !!! moze jak masz takich rodziców co dają sobie świetnie rade z dzieciaczkami to moze zgodzą sie zostać z Twoją dwócą a Ty wyskoczysz gdziekolwiek !
spadam bo czas kąpieli sie zbliza !
wszystkiego naj !!!!
u nas wczoraj byli znajomi z dziećmi i pojechali dzis wiec było wesoło bo mają dwie córcie koleżanki Liwii wiec wyglądało w domu jak po tornadzie ale męzuś juz sie uwinoł z tym bajzlem dobrze że miał dzień na sprzątanie :-)
Lenka dostała śliczny tort pileuszkowy zrobie jutro zdjecie i Wam na galerii pokaze !!!
Justyna a jakie tabletki zażywasz?Mi gin przepisała cerazette ale przeraża mnie to że z moją sklerozą mam to brać o tej samej godzinie
![]()
ja Azalie to ponoc to samo i tez zapominam juz sobie przypomnienie w telefonie zrobiłam !!!
DAMY RADĘ!!! Zamówiłam książki dla małej, żeby jej czytać...
Kobietki!! mam pytanko... Chciałabym założyć wątek pt. "Rozwój intelektualny lub po prostu rozwój - zabawy itp" Co Wy na to?? Chciałabym zamieścić w tym wątku gry i zabawy z naszymi szkrabami, opisywać jak się ja z nią bawię - i jak ona reaguje - no i chciałabym się dowiedzieć jak te wasze szkrabki się bawią i rozwiją, mam do zaoferowania rymowanki które wyszukałam w necie... Co Wy na to?? Mogę??
fajny pomysł !
Coś czuję dziewczynki, że długo już nie pociągnę w ten sposób. Narasta we mnie frustracja i robię się coraz bardziej nerwowa. Od trzech tygodni wychodzę z domu jedynie do lekarza, albo w porywach na pół godzinki do sklepuJuż mi się na mózg rzuca to siedzenie w domu
I jeszcze ta pogoda paskudna...
trzymaj sie !!! moze jak masz takich rodziców co dają sobie świetnie rade z dzieciaczkami to moze zgodzą sie zostać z Twoją dwócą a Ty wyskoczysz gdziekolwiek !
spadam bo czas kąpieli sie zbliza !