reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry wszystkim.

W dniu naszego Święta życzę nam wszystkim, żebyśmy nigdy nie zapomniały, że oprócz tego, że jesteśmy wspaniałymi mamusiami, ciągle tez jesteśmy wspaniałymi kobietami!!! Buziaki dla Was wszystkich.

Mój mężulo pojechał dzisiaj na studia, więc kibluję sama z Hanią w domku.
kokusia - bardzo fajna ta tradycja sobotnia, też by mi sie przydało. Póki co postanowiłam, ze jak tylko Hania w pełni wydobrzeje, to zapisuję się na siłownię i dwa razy w tygodniu będę sobie ćwiczyć i relaksować się z w saunie. :tak:
Mam nadzieję, że Hanusia wytrzyma 2,5 -3 godzinki bez cycusia.

reklama
Do każdej z osobna

przyjmij życzenia babo kochana
od drugiej baby z samego rana
niech twój dzień cały będzie radosny
3maj się babo!! Aby do wiosny!!
:-)

Coś czuję dziewczynki, że długo już nie pociągnę w ten sposób. Narasta we mnie frustracja i robię się coraz bardziej nerwowa. Od trzech tygodni wychodzę z domu jedynie do lekarza, albo w porywach na pół godzinki do sklepu :baffled: Już mi się na mózg rzuca to siedzenie w domu :wściekła/y:I jeszcze ta pogoda paskudna...

Pytia,kochana,rzeczywiscie masz ten ostatni czas dosyc "bolesny"...Ale kochana,niebawem wyjdzie sloneczko i wszystko sie pouklada:-)Musisz byc dzielna,bo ja jestem pewna ze z tych niefajnych zdarzen juz koncowa i wszystko sie pouklada:tak:Jestes baaaaaardzo dzielna,tak na marginesie.Szacun;-)

No i kochane,wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego swieta:happy:!!

Aha,dziendobry mamuski:-D
Wpadlysmy na chwilku do Was,poczytac i nadrobic..My jak zwykle w biegu,wczoraj bylismy na chrzcinach u kumpeli,dzisiaj jedziemy na urodziny do mojego brata,za niebawem chrzciny mojej polrocznej bratanicy...Latam jak kot z pecherzem,na nic nie mam czasu,doba ma za malo godzin...W kwietniu jedziemy do Polski,juz sie nie moge doczekac:-)I mam bolke,bo w kwietniu jedno wesele,drugie w koncowce lipca i w ogole nie wypali czerwiec ,bo to juz by byly trzy podroze calej rodziny z bieguna ...same widzicie,nia da rady:baffled:co mnie straszliwie boooooli,bo bardzo chcialam byc na zlocie...a tu pewnie bedzie lipton:-(
A z innej beczki,dziewczyny dietowe,gratulacje samozaparcia...A ta dieta garsciowa,to ja ja tez troche uprawiam;-)Slodycze pochlaniam garsciami:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET ...

dzisiejszego dnia to chyba nikt nie mial lepszego niz ja nikt nie przebije tego co wykabinowal mi mezulek...
przyszedl z meczu z 6 szwami na glowie i caly struj do pilki noznej zakrwawiony pobil sie na meczu z jednym kolega a on wyladowal w szpitalu na skladaniu nosa...
moj dostal taki opierdziel odemnie:crazy: ze w podskokach dzwonil do tamtego kolegi go przepraszac za to co zrobil... no i ma szlaban nie pozwole mu wiecej isc grac w pilke :dry::dry:zreszta samemu mu sie juz odechcialo jak zobaczyl jak tamten kolega lezal na ziemi myslal ze go zabil :szok: najadl sie strachu na szczescie tylko mu nos przestwil... tamten skoczyl pierwszy do bicia wiec moj mu pokazal gdzie raki zimuja ale chyba troche za mocno mu to pokazal...
na szczescie wszytko skonczylo sie dobrze przeprosili sie...
tylko moj M wyglada kretynsko z tym opatrunkiem na glowie :-D no i mi dopiekam ja jak nie chce czegos zrobic ze ma sile sie bic to i to moze zrobic:-D:-D:-D pouzywam sobie na nim teraz bo siedzi cichutko jak myszka... chyba bardzo zaluje tego co zrobil...

Ps. we wloszch tez mamy to swieto i takie kwiatuszki sie tutaj daje nazywaja sie mimoza zalaczylam fotke jak bylismy dzis z Alusiem na spacerku i cpryknelam fote wszedzie tu pelno tych drzewek...

Załączniki

• mimoza4.jpg
    mimoza4.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 24
Hej książeczkę mam w ręku ale żadnych wierszyków tam nie ma
No to trudno :( no właśnie ja miałam dwie wersje tej ulotki, jedną z wierszykami, a drugą, jak się później okazało - bez :(

A na odchudzenie po ciąży to chyba najlepsze jest karmienie piersią :) ja nie ćwiczę, a figurę po 4 miesiącach mam lepszą niż przed ciążą

reklama
Cześć Kobietki i od razu Szczęśia i Uśmiechu Wam Życzę:-)

A my dzisiaj sprzedaliśmy stary wózeczek i kupiliśmy nowy z dużżżżżymi i wygodnymi kołami i jesteśmy bardzo zadowoleni , że już nawet półtora godzinny spacerek zaliczyliśmy i teraz mi nogi odpadają:-D

Landryneczka ale masz dzisiaj dzień:-D

Do góry