kana161
Mama "terrorystek" :P
Ewelew nie ma za co:* powodzonka;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tak z ciekawości... w jakich zawodach pracujecie?
Justynko, to wrzuć proszę linka, bo ja tez czegoś takiego szukam i kiedyś widziałam w necie, ale nie pamiętam gdzie i jak się to dokładnie nazywało.
dziewuszki jak radzicie sobie z niejadkami???
Dziewczyny - w co się bawicie ze szkrabami?? Gadaacie do nich?? Czytacie im, albo śpiewacie?? Co robicie?? Ja nie mam doświadcznia - podpowiedzcie coś. Bo moja mała nieraz leży sobie w łóżeczku i się rozgląda grzecznie - czy ja mam jej przezkadzać?? Jak spędzacie z dzidzią dzionek??
Dziewczyny tak z ciekawości... w jakich zawodach pracujecie?
brawo dla Marzycielkowego męża ! ale masz zdolniacha w domu !!!
a propos tabletek to dlaczego musisz czekać na okres, chyba ze przy tych normalnych tabletkach trzeba !?
a kto zażywa Azalie itp ? jak to stosujecie i miałście w międzyczasie jakies plamienie ?