reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-) a ja własnie wróciłam ze spotkania z kolezanką i super odstresowałam sie !!!

no a Liwia antybiotyk bo świszczy coś w oskrzelkach i ze względu na małą nie ma co czekać aż sie rozłoży ! no i dalej siedzimy z Liwcią razem !!

Kana witaj ! :-)

reklama
Cześć mamusie :-)

Dziękuję za słowa wsparcia.
Ja wiem , że po burzy wyjdzie Słońce ale kiedy i ile można czekać...:-(??

A my nadal w Starachowicach . Spacerujemy, odwiedzamy rodzinkę , oglądamy filmy i jakoś czas leci .
W Środę o 8 rano M broni mgr więc kciuki potrzebne coby 5 dostał :-)

A ja znalazłam świetny sposób na dokładne wymycie szyjki Oli. Tzn. kładę ja w wanienice na brzuszku i Młoda trzyma główkę tyle ile trzeba a ja mam czas wyszorować szyjkę:-)

kana witaj :-)

Buziaczki Moje Kochane:-)

Marzycielko z tym "wyszorowaniem" szyjki to w sumie większego problemu nie ma, ale mimo tego Zosi się odparza. Na razie krem z cynkiem pomaga więc zobaczymy :-) Chociaż kusi mnie też wypróbowanie kartoflanki bo jednak ten krem dosyć wysusza skórę.

No to będziemy trzymać kciuki za tę "5" :-)

Muszę to napisać...
Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam Wam kiedyś, że 5 listopada zabrali mi mężusia do wojska. Długo walczyliśmy, odwołania, wniosek o przedterminowe zwolnienie ze służby. Tylko ja wiem, ile nerwów mnie to całe wojsko kosztowało. Ale w końcu się udało!! Dziś przyszła odpowiedź z MONu... w piątek mężuś zostaje przeniesiony do rezerwy :-D:-D:-D:-D:-D:-D Aż się popłakałam jak to usłyszałam. Wreszcie będę mieć przy sobie męża, a Bartek tatusia :tak:

Muszę to napisać...
Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam Wam kiedyś, że 5 listopada zabrali mi mężusia do wojska. Długo walczyliśmy, odwołania, wniosek o przedterminowe zwolnienie ze służby. Tylko ja wiem, ile nerwów mnie to całe wojsko kosztowało. Ale w końcu się udało!! Dziś przyszła odpowiedź z MONu... w piątek mężuś zostaje przeniesiony do rezerwy :-D:-D:-D:-D:-D:-D Aż się popłakałam jak to usłyszałam. Wreszcie będę mieć przy sobie męża, a Bartek tatusia :tak:

No to bardzo się cieszę z Tobą z tego powodu :tak:u nas było identycznie z tym odraczaniem, tyle, że nam się udało, (szkoła, wzięcie kredytu :-D:-D), ale cyrki były nieziemskie ...trzeba było się niezle nagłówkować, z tym co zrobić, żeby go nie wzieli. A teraz jak zapewne już słyszałaś od stycznia wogóle nie biorą do wojska :tak:, mają iść tylko ochotnicy, tylko nie wiem, czy rzeczywiście tak jest ...

Olicia82 bardzo się cieszę :-):-)
szkoda że się musiałaś jeszcze tymi odwołaniami denerwować od dawna wojsko powinno być zawodowe i dobrowolne na pewno będzie wtedy skuteczniejsze
jak byłam ze starszym synem w ciąży też mi chcieli męża zabrać udało się załatwić służbę zastępczą ale przez to 2 lata marne grosze do domu przynosił i lekko nie było:wściekła/y:

Witam!!!
Olcia super że mężuś już do was wraca cieszę się razem z tobą ale sobie wreszcie poużywacie no i wreszcie bartuś będzie z tatusiem

my byliśmy wczoraj u pediatry bo mały ma kaszelek no i mam podawać eurespal i drosetux mam nadzieje że szybko przejdzie

od dzisiaj zaczynam ćwiczyć, kuzynka oddała mi mojego wioślarza, a ja wraszcie moge rzeźbić moją sylwetkę ,a no i wczoraj zrobiłam 50 brzuszków, sama się zdziwiłam że mi się tyle udało!!!

Bliźniaki - niestety nie sadze zeby bylo lepiej z siostra, moze byc tylko gorzej, tak to juz jest jak sie wpadnie w sekte... ale mam sie czam martwic i jej ekscesy juz troche po mnie splywaja na szczescie.

Marzcielka - trzymam kciuki!

ollcia - super wiesci!!!

justyna - duzo zdrówka dla Liwcii.

Muszę to napisać...

No to gratuluje Waszej calej rodzince powrotu do normalnosci:)))) Wieczorem to nawet winka siorbne za wasza wolnosc!!:))

Szczerze to najdluzszy okres rozlaki mojej i mezowego to 2 tygodnie i dla nas to mordeka byla. Ryczalam jak glupia!

Dzien Dobry:-)
Ide spac bo mnie dziecko wymaltretowalo dzis w nocy:)

reklama
Cześć dziewczyny, co tu takie pustki dzisiaj?
Ollcia - super, że mężula wypuścili :tak: Wreszcie rodzinka będzie w komplecie. Mój się kiedyś zgłosił do wojska na ochotnika, szaleniec :-pAle wtedy się jeszcze nie znaliśmy :-DWięc ja tylko odczułam plusy odbycia służby wojskowej w postaci mężusia zdyscyplinowanego i dbającego o porządek wokół :-)

Marzycielko - Oliwcia pięknie trzyma główkę, więc i mycie na brzuszku pewnie świetnie wam idzie. Ja też czasem obracam młodą w wanience na brzuchol, ale się boję, że mi się utopi, bo jej tak głowa opada :zawstydzona/y::-(Trzymam kciukasy za obronę magisterki. Aż mi się staaaaare dawne czasy przypomniały, bardzo miło wspominam swoją obronę.

A mi aż nieswojo dzisiaj, bo Jaś u babci, mała śpi na tarasie, a ja mam czas wolny. Szok normalnie :-D Z wrażenia nie wiem, co ze sobą począć ;-)

Do góry