reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Justine, ty to zorganizowana mamusia jesteś. A tego kina to Ci zazdroszczę, też bym sobie poszła, ale jak się mieszka w dziurze to lipa, najbliższe multikino 120 km.
Odbije sobie jak Mała podrośnie.
Paola, spokojnej nocki
Ale się przed chwilą uśmiałam, dzwonili moi chłopcy i opowiadali jak byli z tatą w aquaparku w Czechach, mąż nie umie pływać, a namówili go na jakąś dużą zjeżdżalnię i potem się nabijali, bo mówią że tata hamował rękami, łokciami, dupą, nogami i się modlił, prawie się zesrał ze strachu, ale mieli ubaw z niego, a jak mi opowiadali, to prawie się polałam ze śmiechu
Odbije sobie jak Mała podrośnie.
Paola, spokojnej nocki
Ale się przed chwilą uśmiałam, dzwonili moi chłopcy i opowiadali jak byli z tatą w aquaparku w Czechach, mąż nie umie pływać, a namówili go na jakąś dużą zjeżdżalnię i potem się nabijali, bo mówią że tata hamował rękami, łokciami, dupą, nogami i się modlił, prawie się zesrał ze strachu, ale mieli ubaw z niego, a jak mi opowiadali, to prawie się polałam ze śmiechu
Ostatnia edycja:
fasolkamaria
Wiesz co ja i mąż nie chcemy więcej dzieci i jedna Julka nam wystarczy, ale jak czytam taki opis to mi trochę smutno, że mnie takie rodzinne śmieszne sytuacje nie czekają. Super też się uśmiałam, mimo, ze to nie moje chłopakiAle się przed chwilą uśmiałam, dzwonili moi chłopcy i opowiadali jak byli z tatą w aquaparku w Czechach, mąż nie umie pływać, a namówili go na jakąś dużą zjeżdżalnię i potem się nabijali, bo mówią że tata hamował rękami, łokciami, dupą, nogami i się modlił, prawie się zesrał ze strachu, ale mieli ubaw z niego, a jak mi opowiadali, to prawie się polałam ze śmiechu
A my bysmy chcieli i to bardzo braciszka dla Marysi za jakis czas:-)Tzn chcielibysmy,ale nie wiem czy moj strasznie zajety maz bedzie mial czas sie do tego planu dolozycJak wylazl z domu o 8 rano,wpadl o 12 cos zjesc,pojechal dalej do pracy,przed chwila wpadl wziasc torbe na trening i tyle go widzialam...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Darina ja mieszkałam baaaaardzo długo na Piątkowie, a teraz pod Poznaniem urzęduję.
Agatkas jak Ci mało Poznania to zapraszam
Agatkas jak Ci mało Poznania to zapraszam
Zapominajka miałam skromną nadzieję że może troszkę bliżej bo jestem na etapie poszukiwania kompana do spacerków, niestety żadna moja koleżanka dzieciaczka się jeszcze nie dorobiła a jakoś tak raźniej zawsze w większej grupie.
blizniaki2000
Hej mamcie
Jak nocka???
Ja wczoraj wieczorem nakarmiłam małą, ale ciągle jej cos nie pasowało, wiec zrobiłam 100 ml bebiko i zjadła z tego połowę, łaziłam z nią pół godziny, ale nie chciało jej sie odbić, więc położyłam do łóżeczka i spać, nagle o 2 zerwałam się Mała cała ożygusiana, włosy, śpiochy, rożek, prześcieradło, musiałam ją myć i cała przebierać, po czym zasneła sobie słodko i nawet jesc nie chciała.
Wstała na jedzonko dopiero po 5 i znów zasnęłyśmy, niestety o 8 obudziło mnie wielkie srunięcie, to moja stara suka nawaliła na pół kuchni, normalnie najchętniej bym ja zatukła, taki zrypany początek dnia.
Jak nocka???
Ja wczoraj wieczorem nakarmiłam małą, ale ciągle jej cos nie pasowało, wiec zrobiłam 100 ml bebiko i zjadła z tego połowę, łaziłam z nią pół godziny, ale nie chciało jej sie odbić, więc położyłam do łóżeczka i spać, nagle o 2 zerwałam się Mała cała ożygusiana, włosy, śpiochy, rożek, prześcieradło, musiałam ją myć i cała przebierać, po czym zasneła sobie słodko i nawet jesc nie chciała.
Wstała na jedzonko dopiero po 5 i znów zasnęłyśmy, niestety o 8 obudziło mnie wielkie srunięcie, to moja stara suka nawaliła na pół kuchni, normalnie najchętniej bym ja zatukła, taki zrypany początek dnia.
A ja się wczoraj wkurzyłam. Poszłam się umówić na przyszły tydzień na szczepienie, zdecydowaliśmy że będziemy szczepić 5w1. No a w przychodni okazuje się, że w Zabrzu zabrakło szczepionek przeciw żółtaczce i będą dostępne dopiero po 15 lutym No chyba że sama dokupię...
Hej Dziewczyny miałam częściej się pojawiać ale niestety ostatnio jestem tak wykończona że nie mam na to siły :-(
Pati od piątku walczy z mega kolkami przez cały pierwszy miesiąc była jak aniołek płakała tylko z głodu albo na zmianę pieluchy a nawet jak nie spala to wystarczyło wziąć ją na ręce i pogadać do niej chwilę i było ok ...
a teraz:---( nawet jak ja na rękach utulę jest jej miło i słodko śpi przytulona to po 5 min budzi się z dzikim krzykiem i nie mogę jej niczym uspokoić więc wyję z nią..
odkryłam że prawdopodobnie sprawcą kolek jest herbatka Hipp na trawienie a właściwie sposób w jaki ją pije tzn. krztusi się łyka powietrze kompletnie nie umie pić( smoczek z najmniejszą dziurką Tomme Tippee) którą dostawała na zaparcia, od wczoraj jej nie daję, jest odrobinę lepiej, ale kupki wieczornej brak
Normalmie brak mi pomysłu co robić ?
Na dodatek starszy syn rozpoczął bunt i dziś była draka o to że zabrałam mu do prania ulubione jeansy, myślałam już, że go nie zmuszę do wyjścia do szkoły.
Masakra, a swoją drogą to muszę się chyba rozdwoić i wybrać z nim na zakupy bo z wszystkiego wyrósł
Justine super sprawa z tym kinem ja co prawda nie mam daleko ale boję się ataku kolki więc muszę przeczekać najgorsze i wtedy śmigam
Czy na bb jest jakaś mamusia z Kraka?
Pozdrawiam;-)
Pati od piątku walczy z mega kolkami przez cały pierwszy miesiąc była jak aniołek płakała tylko z głodu albo na zmianę pieluchy a nawet jak nie spala to wystarczyło wziąć ją na ręce i pogadać do niej chwilę i było ok ...
a teraz:---( nawet jak ja na rękach utulę jest jej miło i słodko śpi przytulona to po 5 min budzi się z dzikim krzykiem i nie mogę jej niczym uspokoić więc wyję z nią..
odkryłam że prawdopodobnie sprawcą kolek jest herbatka Hipp na trawienie a właściwie sposób w jaki ją pije tzn. krztusi się łyka powietrze kompletnie nie umie pić( smoczek z najmniejszą dziurką Tomme Tippee) którą dostawała na zaparcia, od wczoraj jej nie daję, jest odrobinę lepiej, ale kupki wieczornej brak
Na dodatek starszy syn rozpoczął bunt i dziś była draka o to że zabrałam mu do prania ulubione jeansy, myślałam już, że go nie zmuszę do wyjścia do szkoły.
Masakra, a swoją drogą to muszę się chyba rozdwoić i wybrać z nim na zakupy bo z wszystkiego wyrósł
Justine super sprawa z tym kinem ja co prawda nie mam daleko ale boję się ataku kolki więc muszę przeczekać najgorsze i wtedy śmigam
Pozdrawiam;-)
reklama
moniawycint
mopku wejdz na temat opieka tam pisze o kolce i u mnie sa kropelki espumisan ale nie te gotowe tylko robione specjalnie na zamowienie po kolkach ani sladu moze warto z pediatra poerozmawiac o tych kropelkach u mnie to zadzialalo kolki nie ma jak reką odjął a wszystkie ninne specyfiki nie pomagalyHej Dziewczyny miałam częściej się pojawiać ale niestety ostatnio jestem tak wykończona że nie mam na to siły :-(
Pozdrawiam;-)