reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Landryneczko!swietny wozeczek,zreszta ja mysle ze taki unisex,nie bylby zly tez dla dziewczynki!!Ale piszecie laski,ja juz od rana meza pogonilam po sklepach i wrocilismy wlasnie,jest co czytac,hahah:-Ddobrze;-)

reklama
No faktycznie dziewczyny się rozpisały troszkę :-)
Ja zaraz zabieram się za porządki, trzeba dom przed wigilią ogarnąć, a lenia mam strasznego.
Dziś mam jakiś wilczy apetyt, jak nigdy :szok: Ciągle bym coś jadła i najlepiej wylegiwała się w łóżeczku :-D, ale nie ma tak dobrze ;-)
Już zarejestrowałam się na 22 grudnia na wizytę do doktorki, bo coś czuję, że do tego czasu mała się nie zjawi. Jestem ciekawa co mi powie. Kurcze, ile można czekać :dry:

Witam!!
Gratuluję wszystkim nowym mamuniom!!!
Obiecałam wkleić fotki - więc spróbuję teraz, jak mi się mała nie obudzi...
MIŁEGO DNIA!!!!

BlackWizard,a ja juz myslalam ze cos Cie ruszylo,bo nie widzialam posta zadnego!To masz 22go tak jak ja to wywolywanie,no....tylko ze u mnie to bedzie 42 tygodnie i 3 dni ciazy:szok:masakra,ja jak slon tyle laze w tej ciazy:-D

LANDRYNECZKA na mnie zawsze ale to zawsze dzialalo mleko. Zimne mleko z lodowki:)) Jesli to Ci nie pomoze sprobuj miety. Ja mialam zgage niezaleznie od tego co jadlam i jak nie jadlam to tez mialam:))))

K.A.J.A kochana, zobaczysz ze urodzisz przed wywolaniem:);-)

Ale zapytaj jeszcze Agatkas, ona to ma nosa!!

Dzwoneczka,dzisiaj rano kupilam sobie "kolejne"buty,zmora kobiety,hahah:-Di moj maz stwierdzil ze po mojej minie widzi ze teraz to w tej ciazy moge chodzic jeszcze z miesiac,tak sobie humor poprawilam:tak:Ale tak serio,to ja tez mam goraca nadzieje ze urodze sama z siebie i na swieta bede w domku:-)Pamietam,jak Ty napisalas ze to juz chyba nigdy nie nastapi,a tu nagle bum i Dzwoneczek w szpitalu wyladowal:-)No wiec ja dzisiaj glosno i wyraznie mowie:to juz chyba nigdy nie nastapi,hahhah:blink:

Agacia - no cyrklowała nasza Inanka, chyba ma upodobanie do liczb, bo po pierwsze urodziła się 12.12.2008, po drugie różnica między dziewczynkami wynosi 3lata i 3 dni, a po trzecie obie urodziły się w drugi piątek grudnia. Także niesamowite jest to dla nas wszystkich!
No to niezle. W ten dzien co urodziłas a wczesniej byłas na forum pisałam ci zebys szybko leciała na porodówke to córcie beda razem obchodzic urodzinki, no i wziełaś sobie to do serca :-).

A tak w ogole witam wszystkich
Mój mały spi wiec troche was czytam :-D.
gratuluje rozpakowanym mamusiom :-), juz niedługo wszystkie bedziemy rozpakowane :tak:

reklama
kobietki! zaczęło mnie męczyc jedno dosyc chyba ważne i ciekawe pytanie :happy2:
co jezeli wody odejda mi w wannie podczas kapieli?
wanna pełna ciepłej wody a tu nagle...czy jest opcja że dotrze do mnie wiadomość że odeszły mi wody,czy zobacze,poczuje hmmm :rofl2::baffled:

Do góry