reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
No faktycznie dziewczyny się rozpisały troszkę :-)
Ja zaraz zabieram się za porządki, trzeba dom przed wigilią ogarnąć, a lenia mam strasznego.
Dziś mam jakiś wilczy apetyt, jak nigdy
Ciągle bym coś jadła i najlepiej wylegiwała się w łóżeczku
, ale nie ma tak dobrze ;-)
Już zarejestrowałam się na 22 grudnia na wizytę do doktorki, bo coś czuję, że do tego czasu mała się nie zjawi. Jestem ciekawa co mi powie. Kurcze, ile można czekać
Ja zaraz zabieram się za porządki, trzeba dom przed wigilią ogarnąć, a lenia mam strasznego.
Dziś mam jakiś wilczy apetyt, jak nigdy

Już zarejestrowałam się na 22 grudnia na wizytę do doktorki, bo coś czuję, że do tego czasu mała się nie zjawi. Jestem ciekawa co mi powie. Kurcze, ile można czekać

dzwoneczka
LANDRYNECZKA na mnie zawsze ale to zawsze dzialalo mleko. Zimne mleko z lodowki
) Jesli to Ci nie pomoze sprobuj miety. Ja mialam zgage niezaleznie od tego co jadlam i jak nie jadlam to tez mialam
)))
K.A.J.A kochana, zobaczysz ze urodzisz przed wywolaniem
;-)
Ale zapytaj jeszcze Agatkas, ona to ma nosa!!
K.A.J.A kochana, zobaczysz ze urodzisz przed wywolaniem
Ale zapytaj jeszcze Agatkas, ona to ma nosa!!
dzwoneczka
Edee
))
Suwaczek przesliczny a dzidzius jeszcze sliczniejszy!
))
Suwaczek przesliczny a dzidzius jeszcze sliczniejszy!
BlackWizard
U mnie 41 :-)
Mnie jeszcze nie rozpakowało. Niestety
No nic, uciekam porządkować
Odezwę się później.
Mnie jeszcze nie rozpakowało. Niestety
No nic, uciekam porządkować
Odezwę się później.
Dzwoneczka,dzisiaj rano kupilam sobie "kolejne"buty,zmora kobiety,hahah
i moj maz stwierdzil ze po mojej minie widzi ze teraz to w tej ciazy moge chodzic jeszcze z miesiac,tak sobie humor poprawilam
Ale tak serio,to ja tez mam goraca nadzieje ze urodze sama z siebie i na swieta bede w domku:-)Pamietam,jak Ty napisalas ze to juz chyba nigdy nie nastapi,a tu nagle bum i Dzwoneczek w szpitalu wyladowal:-)No wiec ja dzisiaj glosno i wyraznie mowie:to juz chyba nigdy nie nastapi,hahhah

Agacia82
Mami :)
No to niezle. W ten dzien co urodziłas a wczesniej byłas na forum pisałam ci zebys szybko leciała na porodówke to córcie beda razem obchodzic urodzinki, no i wziełaś sobie to do serca :-).Agacia - no cyrklowała nasza Inanka, chyba ma upodobanie do liczb, bo po pierwsze urodziła się 12.12.2008, po drugie różnica między dziewczynkami wynosi 3lata i 3 dni, a po trzecie obie urodziły się w drugi piątek grudnia. Także niesamowite jest to dla nas wszystkich!
A tak w ogole witam wszystkich
Mój mały spi wiec troche was czytam

gratuluje rozpakowanym mamusiom :-), juz niedługo wszystkie bedziemy rozpakowane

reklama
kobietki! zaczęło mnie męczyc jedno dosyc chyba ważne i ciekawe pytanie 
co jezeli wody odejda mi w wannie podczas kapieli?
wanna pełna ciepłej wody a tu nagle...czy jest opcja że dotrze do mnie wiadomość że odeszły mi wody,czy zobacze,poczuje hmmm

co jezeli wody odejda mi w wannie podczas kapieli?
wanna pełna ciepłej wody a tu nagle...czy jest opcja że dotrze do mnie wiadomość że odeszły mi wody,czy zobacze,poczuje hmmm