reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aha zapomniałam się pochwalić, że mój niuniek kończy dziś 2 tyg :tak: no i przy okazji mam pytanko :-) jak ma wstawić suwaczek liczący dni od urodzenia :confused:, i fajnie jak by był ze zdjęciem, tzn. nie wiem jak go wkleić:confused:, pomoże mi jakaś dobra duszyczka :-p:-D:-D:-):-), bo sam napis ALAN jakoś smutno wygląda :-D:-):-)
Edee śliczny suwaczek:*:*:*

reklama
dzwoneczku no mnie sie musiala ta zgaga z drapaniem w gardle pojawic przed samym porodem :-(cala ciaze mialam bez zadnej zgagi a tu masz jak ty sobie radzilas z tym problemem??

Witam wszystkie grudniowe mamusie te w dwupaku i te rozpakowane rowniez:) Czytam Was od pazdziernika ale do tej pory nic nie pisalam poniewaz mialam problemy z rejestracja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Dzisiaj moj kochaniutki mezus wreszcie dokonal pelnej aktywacji konta wiec moge pisac:-):-):-D. Ja juz jestem rozpakowana:) , 5 grudnia urodzilam coreczke Michelle, 3320g,

Mam nadzieje ,ze przyjmiecie mnie do swego grona ........
Chcialabym zlozyc serdeczne gratulacje wszystkim mamusiom z maluszkami na zewnatrz brzuszkow, oraz zapewnic wszystkie spakowane mamusie ,ze na pewno sie doczekaja swoich skarbenkow, juz niedlugo..... tez bylam taaaaaaaka niecierpliwa, a dzisiaj moja kruszynka ma juz 10 dni:-)
Witaj kochana!!

Landryneczko czasem pomaga szklanka mleka zimnego z tego co pamietam to wczesniej mamusie bardzo sobie zachwalały....słyszałam tez o łyzeczce musztardy, podgryzanie migdałów, czasem tez troszke coca-coli....albo po prostu manti czy rannigas...

mnie to chyba wlosy malego alka wychodza przez gardlo :-D ok lece poprubowac cos przegrysc bo po pobraniu krwi nie mam wogole juz sily nawet na kompie sieddziec
buziaki milego dnia
DZIEKI ZA RADY...

reklama
tak tez bywa...moja siostra w ciąży wo gule na jedzenie patrzec nie może...nawet lodowki nie może otworzyc a zgage tez ma i je..smietane...i bardzo sobie chwali..wiec moze spróbuj

Do góry