Renia- serdeczne gratulacje . Naczekałaś się, ale w końcu Twoje Słonko masz przy sobie . My nadal w dwupacku, ale że jeszcze czekam na dane z pracy które będę musiała przetworzyć jeszcze przed porodem, to nawet i lepiej. Malutki grzecznie czeka aż mama wszystko pokończy- i mam nadzieję, że mi się to elegancko uda. Dobrej nocy, dziewczyny- ja jeszcze trochę popracuję póki daję radę...
reklama
Misiówka
Fanka BB :)
Hejka - nie mam nawet jak nadrobić, cały dzień poza domkiem, do tego teściówka już jest i trzeba się nią ostro zająć, jestem skonana. Dzisiaj byliśmy na Mikołajkach z Misią, wyszalała się jak ta lala, potem skoczyliśmy z przyjaciółmi na obiadek do chińskiej dzielnicy. Teraz marzę o wannie i łóżeczku... Za to Misia ma jeszcze zdecydowanie za dużo siły....
Widzę, że renia nam się dzielnie rozdwoiła!! GRATULACJE DLA CIEBIE I CÓRECZKI!!
Widzę, że renia nam się dzielnie rozdwoiła!! GRATULACJE DLA CIEBIE I CÓRECZKI!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
wiadomosc od renii!!!!!!
"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"
serdeczne gratulacje renia
GRATULUJĘ:-)
Mamy Mikołajkowego dzieciaczka. I to całkiem spora dziewuszka:-)
W kwestii zastoju porodowego, to ja mogę w przyszłym tygodniu. Tak 10 grudnia na przykład
blizniaki2000
Fanka BB :)
Renia, serdecznie gratuluję duzżej Córuchny, wracajcie jak najszybciej.
Yoka, główka do góry, jutro będzie lepiej.
Dzięki kochana mam nadzieję.....;-)Renia, serdecznie gratuluję duzżej Córuchny, wracajcie jak najszybciej.
A tak wogóle to zauważyłyście że żadnej z Nas nie trafiła się pomyłka w związku z płcią maluszków.....:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Yoka faktycznie, jak na razie 100% poprawność
Idę spać kochane.
Dobranocka.
Idę spać kochane.
Dobranocka.
M
marzycielka
Gość
Cześć dziewczyny
U mnie dziś mega dół.....Oli w dzień spała pięknie....ale na obiadku zapomniałam się i zjadłam sałatkę szwedzką a to z octem.....i teraz mała ma ataki bólu....tak mi jej żal...:-(...zasypia na 10 minut i budzi się z krzykiem z bólu....myślę że to przez ten ocet...:-(Ona płacze a ja razem z nią....do tego jestem sama bo mój Z pojechał odwieźć dzieci do Tczewa....tak bardzo bym chciała wziąć ten ból na siebie a nie mogę....źle mi z tym że jestem taka bezradna i to wszystko z mojej winy...:---(
Mam nadzieję, że szybciutko jej przejdzie i Ty się lepiej poczujesz:-)
Ja też bardzo przejmuję sie moim maluszkiem:-)
wiadomosc od renii!!!!!!
"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"
serdeczne gratulacje renia
Wow ale dziewczyna GRATULACJE!!!!!
A my już po wizycie u Boryska ;-)
Wypoczęci i zrelaksowani w dodatku moja Pannica wazy jyż 3 740 kg i przybrała ponad normę w 2 tygodnie :-)
Rośnie dziewczyna i będzie pewnie "pucka" jako dzieciak - ma to po mnie;-)
Mamy też zdjęcia ale wstawię później bo padam:-)
Miłej Nocki papa
A ja nie mogę spać:-(
Ale są tego jakieś plusy udało mi sie nadrobić wszystkie posty z całego tygodnia.
Renia ogromniaste gratulacje!!!
Mam nadzieje że teraz będę już na bieżąco z tym co tu sie dzieje. Bo zarejestrowałam sie już w lipcu i starałam sie na bieżąco podczytywać co u was słychać ale jakoś zawsze brakło mi czasu na popisanie co u mnie a fajnie tak z kims sie podzielic tym co nas cieszy lub trapi.
No to kobietki życzę miłej nocki Dobranoc.
Ale są tego jakieś plusy udało mi sie nadrobić wszystkie posty z całego tygodnia.
Renia ogromniaste gratulacje!!!
Mam nadzieje że teraz będę już na bieżąco z tym co tu sie dzieje. Bo zarejestrowałam sie już w lipcu i starałam sie na bieżąco podczytywać co u was słychać ale jakoś zawsze brakło mi czasu na popisanie co u mnie a fajnie tak z kims sie podzielic tym co nas cieszy lub trapi.
No to kobietki życzę miłej nocki Dobranoc.
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Renia gratulacje!!
A ja przynosze wiesci Wczoraj o 23.30 otrzymalam smsa od męża ewelw(mialam juz wszytsko powylaczane dlatego dopiero teraz pisze) :
"o godzinie 21.50 moja żona ewelw urodziła nasza kruszynke Zuzie. Jest malutka wazy 2100 i 48cm dluga. Skórcze zaczęły się o 20 i po 2 godzinach było po wszytskim. Pozdrowienia od żony dla wszystkich."
Mam jescze zdjecie malutkiej- wstawie po śniadaniu
A ja przynosze wiesci Wczoraj o 23.30 otrzymalam smsa od męża ewelw(mialam juz wszytsko powylaczane dlatego dopiero teraz pisze) :
"o godzinie 21.50 moja żona ewelw urodziła nasza kruszynke Zuzie. Jest malutka wazy 2100 i 48cm dluga. Skórcze zaczęły się o 20 i po 2 godzinach było po wszytskim. Pozdrowienia od żony dla wszystkich."
reklama
M
marzycielka
Gość
Renia gratulacje!!
no to GRATULACJE dla rodziców!!!! Witamy na Świecie Kruszyneczkę:-)
A my szykujemy sie do śniadanka bo Oli teraz śpi przy muzyce klasycznej , którą bardzo lubi :-)
A jak tam u Was niedzielnie??