reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Renia- serdeczne gratulacje :). Naczekałaś się, ale w końcu Twoje Słonko masz przy sobie :). My nadal w dwupacku, ale że jeszcze czekam na dane z pracy które będę musiała przetworzyć jeszcze przed porodem, to nawet i lepiej. Malutki grzecznie czeka aż mama wszystko pokończy- i mam nadzieję, że mi się to elegancko uda. Dobrej nocy, dziewczyny- ja jeszcze trochę popracuję póki daję radę...

reklama
Hejka - nie mam nawet jak nadrobić, cały dzień poza domkiem, do tego teściówka już jest i trzeba się nią ostro zająć, jestem skonana. Dzisiaj byliśmy na Mikołajkach z Misią, wyszalała się jak ta lala, potem skoczyliśmy z przyjaciółmi na obiadek do chińskiej dzielnicy. Teraz marzę o wannie i łóżeczku... Za to Misia ma jeszcze zdecydowanie za dużo siły....

Widzę, że renia nam się dzielnie rozdwoiła!! GRATULACJE DLA CIEBIE I CÓRECZKI!!

wiadomosc od renii!!!!!!:-D
"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"
serdeczne gratulacje renia :-D

GRATULUJĘ:-)
Mamy Mikołajkowego dzieciaczka. I to całkiem spora dziewuszka:-)

W kwestii zastoju porodowego, to ja mogę w przyszłym tygodniu. Tak 10 grudnia na przykład:-D

Cześć dziewczyny

U mnie dziś mega dół.....Oli w dzień spała pięknie....ale na obiadku zapomniałam się i zjadłam sałatkę szwedzką a to z octem.....i teraz mała ma ataki bólu....tak mi jej żal...:-(...zasypia na 10 minut i budzi się z krzykiem z bólu....myślę że to przez ten ocet...:-(Ona płacze a ja razem z nią....do tego jestem sama bo mój Z pojechał odwieźć dzieci do Tczewa....tak bardzo bym chciała wziąć ten ból na siebie a nie mogę....źle mi z tym że jestem taka bezradna i to wszystko z mojej winy...:-:)-:)-(

Mam nadzieję, że szybciutko jej przejdzie i Ty się lepiej poczujesz:-)
Ja też bardzo przejmuję sie moim maluszkiem:-)

wiadomosc od renii!!!!!!:-D

"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"

serdeczne gratulacje renia :-D

Wow ale dziewczyna GRATULACJE!!!!!

A my już po wizycie u Boryska ;-)
Wypoczęci i zrelaksowani w dodatku moja Pannica wazy jyż 3 740 kg i przybrała ponad normę w 2 tygodnie :-)
Rośnie dziewczyna i będzie pewnie "pucka" jako dzieciak - ma to po mnie;-)

Mamy też zdjęcia ale wstawię później bo padam:-)

Miłej Nocki papa

A ja nie mogę spać:-(
Ale są tego jakieś plusy udało mi sie nadrobić wszystkie posty z całego tygodnia.
Renia ogromniaste gratulacje!!!

Mam nadzieje że teraz będę już na bieżąco z tym co tu sie dzieje. Bo zarejestrowałam sie już w lipcu i starałam sie na bieżąco podczytywać co u was słychać ale jakoś zawsze brakło mi czasu na popisanie co u mnie a fajnie tak z kims sie podzielic tym co nas cieszy lub trapi.:tak:
No to kobietki życzę miłej nocki Dobranoc.

Renia gratulacje!!

A ja przynosze wiesci :tak: Wczoraj o 23.30 otrzymalam smsa od męża ewelw(mialam juz wszytsko powylaczane dlatego dopiero teraz pisze) :

"o godzinie 21.50 moja żona ewelw urodziła nasza kruszynke Zuzie. Jest malutka wazy 2100 i 48cm dluga. Skórcze zaczęły się o 20 i po 2 godzinach było po wszytskim. Pozdrowienia od żony dla wszystkich."

Mam jescze zdjecie malutkiej- wstawie po śniadaniu :tak:

reklama
Renia gratulacje!!

A ja przynosze wiesci :tak: Wczoraj o 23.30 otrzymalam smsa od męża ewelw(mialam juz wszytsko powylaczane dlatego dopiero teraz pisze) :

"o godzinie 21.50 moja żona ewelw urodziła nasza kruszynke Zuzie. Jest malutka wazy 2100 i 48cm dluga. Skórcze zaczęły się o 20 i po 2 godzinach było po wszytskim. Pozdrowienia od żony dla wszystkich."

Mam jescze zdjecie malutkiej- wstawie po śniadaniu :tak:

no to GRATULACJE dla rodziców!!!! Witamy na Świecie Kruszyneczkę:-)

A my szykujemy sie do śniadanka bo Oli teraz śpi przy muzyce klasycznej , którą bardzo lubi :-)

A jak tam u Was niedzielnie??

Do góry