Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ewelw GRATULUJĘ.
Wracajcie szybciutko do domku
Wracajcie szybciutko do domku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Reniu no wkoncu zlitowali sie nad Toba, moje gratulacje serdeczne i wracajcie szybciutko do naswiadomosc od renii!!!!!!
"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"
No to na DZIEN DOBRY takie wiadomości......pieknie.....Renia gratulacje!!
A ja przynosze wiesci Wczoraj o 23.30 otrzymalam smsa od męża ewelw(mialam juz wszytsko powylaczane dlatego dopiero teraz pisze) :
"o godzinie 21.50 moja żona ewelw urodziła nasza kruszynke Zuzie. Jest malutka wazy 2100 i 48cm dluga. Skórcze zaczęły się o 20 i po 2 godzinach było po wszytskim. Pozdrowienia od żony dla wszystkich."
Mam jescze zdjecie malutkiej- wstawie po śniadaniu
Moj byl taki jak zwykle, nic nie zapowiadalo porodu takze trzeba byc zawsze gotowym.Mam pytanko do mam które już urodziły. Czy zauważyłyście, że wasze maluszki przed porodem się uspokoiły? Były mniej aktywne? Bo mi gin powiedział, że mały będzie się uspokajał a póki co nadal szaleje :-)