reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ewelew- gratulacje :) wracaj szybko do domku z Maleńką :). My sobie śniadaniujemy i kombinuję jak mojego Miśka wyciągnąć gdzieś na pierogi, bo u nas w domku średnio jest jak je zrobić, Miśkowi się dziś ruszać z domku nie chce, a ja od wczoraj mam na pierożki straaaszną ochotę :).

Dzien Dobry:)

RENIA NO NARESZCIE ZUCH DZIEWCZYNA!!!!
GRATULUJE WAM SERDECZNIE!!

EWELW USCISKI DLA WAS WSZYSTKICH!!!! GRATULUJE SZYBKIEGO ROZWIAZANIA WRACAJCIE DO NAS!

BLIZNIAKI - PIERWSZE URODZINKI:-):-)WYSCISKAJ MAGDUNIE:)

A jakos dzis bez humorku niestety, juz 5 dzien po terminie, nic nie dziala nie widze, zeby cos sie mialo szykowac i zaczynam sie martwic o smolke, o plucka o lozysko o ruchy:no::no::no::no:
i nie wiem co mam robic. Do szpitala nie mam po co jechac, wywolanie mam dopiero na 16go, czekania mam dosc i naprawde sie martwie...

Nie wiem juz co mam robic...:no::no::no::no::no::no::no:

Witajcie mamuski kochane:-)

wiadomosc od renii!!!!!!:-D
"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"
Reniu no wkoncu:-D:-D:-D zlitowali sie nad Toba:-D:-D, moje gratulacje serdeczne i wracajcie szybciutko do nas
Yoka jak dzisiaj Twoja Oliwcia sie czuje? mam nadzieje, ze przeszly juz tez okrutne bole brzuszka i Twoje wyrzuty sumienia;-)
Kigna dzieki za rady;-)
Yoka na razie nie ma pomylek w plci, ale mam jakies dziwne przeczucia, ze ja bede pierwsza:baffled: oby nie , bo 9 miesiecy mowie do brzuszka Bianka:-D:-D i chyba sie nie odzwyczaje a pozatym mam sliczne spodniczki w panterki itp:-D:-D
Ewelw gratulacje, moje typy do porodu prawie sie sprawdzily:-D:-D
Dzwoneczko typuje Cie jako nastepna do porodu ,u ewelw sie sparwdzilo, wiec trzymam kciuki i nie martw sie o dzidzie wszystko musi byc dobrze;-);-);-);-)

Renia gratulacje!!

A ja przynosze wiesci :tak: Wczoraj o 23.30 otrzymalam smsa od męża ewelw(mialam juz wszytsko powylaczane dlatego dopiero teraz pisze) :

"o godzinie 21.50 moja żona ewelw urodziła nasza kruszynke Zuzie. Jest malutka wazy 2100 i 48cm dluga. Skórcze zaczęły się o 20 i po 2 godzinach było po wszytskim. Pozdrowienia od żony dla wszystkich."

Mam jescze zdjecie malutkiej- wstawie po śniadaniu :tak:
No to na DZIEN DOBRY takie wiadomości......pieknie.....
MOJE OGROMNE GRATULACJE EWELEW :tak::tak::tak:

Dziewczyny "wrózki" ja też poproszę o przepowiednie :-)
Też mi pasuje dzisiejszy dzionek :-D

Ewelw GRATULKI!!!!!!!!!!!

Ale malutka ta Twoja Zuzia. Wracajcie do nas szybko!!!!!!!!!!!!

Mam pytanko do mam które już urodziły. Czy zauważyłyście, że wasze maluszki przed porodem się uspokoiły? Były mniej aktywne? Bo mi gin powiedział, że mały będzie się uspokajał a póki co nadal szaleje :-)

Mam pytanko do mam które już urodziły. Czy zauważyłyście, że wasze maluszki przed porodem się uspokoiły? Były mniej aktywne? Bo mi gin powiedział, że mały będzie się uspokajał a póki co nadal szaleje :-)
Moj byl taki jak zwykle, nic nie zapowiadalo porodu takze trzeba byc zawsze gotowym. :tak:

Blizniaki ja 2 tyg temu o godz 23 zaczelam czuc pierwsze skorcze :tak: jutro mój maślaczek skoczy 2 tyg :tak: Jeny jak ja cierpialam wtedy :-p

reklama
Myszkqa choć może sobie jakieś modły zaczniemy odprawiać czy coś.....:-D

Tak mnie fajnie w nocy zaczął brzuszek bolec jak na miesiączkę, pobolało 20 minut przeszło.....rano to samo......pobolało przeszło....a juz miałam takie nadzieje....

Do góry