reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej Dziewczyny,
Bardzo po łebkach przeleciałam forum...dzięki za gratulacje i gratuluje rozpakowanym...!!!
Jak wariatka siedze na sali z innymi mamami uzalezniona od netu ;-)
dziwnie na mnie patrzą...
więc tylko powiem tak: niezdecydowanym polecam znieczulenie...potem sie rodzi naprawde suuuper!!!
Tosia jest maleńka i jako jedyna z moich córek wyglada jak noworodek...chudzinka maleńka...taki szczurek :-) ale baaardzo przypomina swojego tatę no i oczywiście jest "najpiekniejsza na świecie"...dla mnie i mojego męża :-) nie wiem jeszcze kiedy nas wypuszczą ale jakos źle nie jest, tzn mała ni ema chyba za dużej żółtaczki a ja czekam cierpliwie na większą ilość pokarmu :-) na razie mam kropelki siary ale coś tam maluszek dziumdzia choć czasem sie wscieka :-0
Uciekam z netu pozdraiwam Was :-)może jutro mała bedzie spokojniejsza to dopisze coś jeszcze ...

NO JA TEZ MAM ZAMIAR WZIASC KOMPUTER DO SZPITALA, TYLKO JA JESTEM W BARDZIEJ KOMFORTOWEJ SYTUACJI ZAMOWILISMY Z MEZEM PRYWATNA SALE NA CZAS POBYTU W SZPITALU WE WLOSZECH TO NORMALKA I SWIETNA SPRAWA BO NIKT CI NIE CHRAPIE W NOCY, LOZKO OBOK NO I MAZ MOZE BYC PRZY MNIE KIEDY TYLKO ZECHCE A TAK TO Z SALI WIELOOSOBOWEJ GONIA PANOW DO DOMKOW:))
MOJA SZWAGIERKA BYLA NA SALI Z 4 KOBIETAMI GADALY W NOCY O POLNOCY NIE DALE SIE NAWET DRZEMNAC JAK JEDNO DZIECKO USNELO DRUGIE PLACZE, I DO TEGO BYLA TAKA DZIEWCZYNA BARDZOOOO GRUBA CONAJMNIEJ MIALA ZE 160 KILO I CHRAPALA ZE DZIEWCZYNY W POCZEKALNI SLYSZALY I PYTALY JAK MOZNA SPAC JAK KTOS TAK MOZE CHRAPAC. TA BIEDACZKA MIALA CESARKE WIEC LEZALA PLACKIEM I CHRAPALA JAK STARTUJACY SAMOLOT. JA BYLAM PRZEZ 3 NOCKI U MOJEJ SZWAGIERKI W SZPITALU ALE JAK DO DOMKU WRACALAM Z TAKIM OGROMNYM BOLEM GLOWY!!!! SZOK
DLATEGO NIE POPELNIE JEJ BLEDU BEDE RODZIC W TYM SAMYM SZPITALU TYLKO ZE Z POKOJEM PRYWATNYM. CISZA I SPOKOJ.A TEGO PO PORODZIE NAM POTRZEBA.

reklama
Hmmm...nie macie litosci dla nieobecnych:)))

Cos misiowka malo do nas ostatnio zaglada mam nadzieje, ze u niej wszystko ok, no i fajnie ze u dagulli ok:)

Agawar - moze to jeszcze nie zatrucie wszystkie pod koniec puchniemy i nie ma sie co dziwic i kazda z nas inaczej tyje:))
Napewno wszystko bedzie dobrze, glowa do gory!

Ewelw mi z pierwsza ciaza to nawet nie zauwazylam, ze albo czy mi brzuch opadl, nie mialam przepowiadajacych przenosilam 8 dni chyba czy 6 juz sama nie wiem i jak sie zaczelo to mi laski na sali powiedzialy, bo nie moglam wyglowkowac czemu mnie tak boli:-D:-D

Teraz to mnie brzuch bardziej boli niz mam skurcze i juz mysle sobie ze bedzie co ma byc:)))

Paola mozesz brac Paracetamol on ma rozne nazwy handlowe miedzy innymi apap, no chyba ze masz uczulenie, bo jesli to nie polecam:))))

Tez mam slalom pro, a matrix to fotelik ktory sie rozklada na lezaco, wiem chyba obie mowimy o tym samym:))))

Eager to chyba naprawde uzaleznienie:))) Nie polecaj tak tego znieczulenia, bo ja tu mam na zadanie a walcze ze soba, zeby nic nie brac ehhh....zobaczymy jak to bedzie:))

Malutka jest sliczniusia!!!

Nie wiem, kto kiedy i dlaczego powiedzial, ze noworodki sa brzydkie...ale napewno to tepak jakis byl!!

TEN LINK PRZEKOPIUJ TAM GDZIE PISZESZ ODPOWIEDZI I PONIZEJ MASZ Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces): PRZEKOPIUJ ROWNIERZ TAM
ZYCZE POWODZENIA

Landryneczko dziekuje, ale ja bym chciala na stale w sygnaturze ustawic i nie moge:zawstydzona/y:bo mi wychodzi blad, tak przy odpowiedziach to umiem, ale wolalabym, zeby to bylo na stale:-) dzieki jeszcze raz za fatyge:-)

landryneczko dziekuje, ale ja bym chciala na stale w sygnaturze ustawic i nie moge:zawstydzona/y:bo mi wychodzi blad, tak przy odpowiedziach to umiem, ale wolalabym, zeby to bylo na stale:-) dzieki jeszcze raz za fatyge:-)
no ja tez bym chciala na stale bo za kazdym razem wpisywac to mi sie nie chce
wie ktos jak to zrobic zeby imie dziecka bylo juz na stale wpisane !!!!

reklama
A po znieczuleniu zewnotrzoponowym kiedy mozna wstac z lozka??? Slyszalam ze jak sie znieczula to pozniej ma sie przez kilka tygodni bol i zawroty glowy...
Mamusie ktore juz urodzily ile godzin po porodzie wstawaly i chodzily???

Do góry