reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czy ktoś wie co u Dagulli????

Muszę się wam pochwalić, że udało mi się dzisiaj podmienić pościel którą zamówiłam, normalnie ciesze sie jak dziecko, że mam ta wymarzoną. Jak ubiorę łożeczko to się pochwalę.
Vilemo super, ze wkoncu masz upragniona posciel - koniecznie wrzuc fotki jak ubierzesz:)

swoja droga tez mysle o Dagulli, ktos pisal do niej??

Hej Dziewczyny,
Bardzo po łebkach przeleciałam forum...dzięki za gratulacje i gratuluje rozpakowanym...!!!
Jak wariatka siedze na sali z innymi mamami uzalezniona od netu ;-)
dziwnie na mnie patrzą...
więc tylko powiem tak: niezdecydowanym polecam znieczulenie...potem sie rodzi naprawde suuuper!!!
Tosia jest maleńka i jako jedyna z moich córek wyglada jak noworodek...chudzinka maleńka...taki szczurek :-) ale baaardzo przypomina swojego tatę no i oczywiście jest "najpiekniejsza na świecie"...dla mnie i mojego męża :-) nie wiem jeszcze kiedy nas wypuszczą ale jakos źle nie jest, tzn mała ni ema chyba za dużej żółtaczki a ja czekam cierpliwie na większą ilość pokarmu :-) na razie mam kropelki siary ale coś tam maluszek dziumdzia choć czasem sie wscieka :-0
Uciekam z netu pozdraiwam Was :-)może jutro mała bedzie spokojniejsza to dopisze coś jeszcze ...

Hej Dziewczyny,
Bardzo po łebkach przeleciałam forum...dzięki za gratulacje i gratuluje rozpakowanym...!!!
Jak wariatka siedze na sali z innymi mamami uzalezniona od netu ;-)
dziwnie na mnie patrzą...
więc tylko powiem tak: niezdecydowanym polecam znieczulenie...potem sie rodzi naprawde suuuper!!!
Tosia jest maleńka i jako jedyna z moich córek wyglada jak noworodek...chudzinka maleńka...taki szczurek :-) ale baaardzo przypomina swojego tatę no i oczywiście jest "najpiekniejsza na świecie"...dla mnie i mojego męża :-) nie wiem jeszcze kiedy nas wypuszczą ale jakos źle nie jest, tzn mała ni ema chyba za dużej żółtaczki a ja czekam cierpliwie na większą ilość pokarmu :-) na razie mam kropelki siary ale coś tam maluszek dziumdzia choć czasem sie wscieka :-0
Uciekam z netu pozdraiwam Was :-)może jutro mała bedzie spokojniejsza to dopisze coś jeszcze ...

Ho,ho jaka niespodzianka-a ja w pierwszej chwili zastanawiałam się jak Cie szybko wypuścili:-)Eager OGROMNE GRATULACJĘ - TOSIA ŚLICZNIUTKA:tak:Tylko pozazdrościć:happy: Szybkiego powrotu do domku i duuuużo zdrówka dla Ciebie i Tosi;-)

co do dagulli to dostalam od niej kolo poludnia smsa tylko ze nie mialam przy sobie telefonu. Na szczescie nic bardzo waznego ;-) (Gdyby bylo wazne to maz by dzwonil z wiadomoscia-on mial tel)

"Hej wyniki moczu i krwi mam dobre :) cisnienie w normie robili mi wymaz ale nie jestem pewna czy na paciorkowca jakis skrót na g. A co u was? ile sie rozpakowalo?"

Eager jak milo ze zajrzalas, trzymaj sie kochanie i ucaluj od nas corcie w czolko - jeszcze raz gratulki!!!!!!!!!! i wracajcie do nas biegusiem:-):-):-)tesknimy

Czy któras z Was mogłaby mi powoiedzieć co trzeba wkleić i gdzie żeby pojawiło sie imie mojej kruszynki?? Wiem że ze strony Glitterfy.com ale nie weim co skopiowac i gdzie to wkleić:zawstydzona/y:

reklama
Okruszku ja tez nie dalam rady i dlatego wpisalam recznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiec Ci nie pomoge, caly czas wyskakiwal mi blad i sie poddalam:-(

Do góry