reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej Dziewczyny,
Bardzo po łebkach przeleciałam forum...dzięki za gratulacje i gratuluje rozpakowanym...!!!
Jak wariatka siedze na sali z innymi mamami uzalezniona od netu ;-)
dziwnie na mnie patrzą...
więc tylko powiem tak: niezdecydowanym polecam znieczulenie...potem sie rodzi naprawde suuuper!!!
Tosia jest maleńka i jako jedyna z moich córek wyglada jak noworodek...chudzinka maleńka...taki szczurek :-) ale baaardzo przypomina swojego tatę no i oczywiście jest "najpiekniejsza na świecie"...dla mnie i mojego męża :-) nie wiem jeszcze kiedy nas wypuszczą ale jakos źle nie jest, tzn mała ni ema chyba za dużej żółtaczki a ja czekam cierpliwie na większą ilość pokarmu :-) na razie mam kropelki siary ale coś tam maluszek dziumdzia choć czasem sie wscieka :-0
Uciekam z netu pozdraiwam Was :-)może jutro mała bedzie spokojniejsza to dopisze coś jeszcze ...

NO JA TEZ MAM ZAMIAR WZIASC KOMPUTER DO SZPITALA, TYLKO JA JESTEM W BARDZIEJ KOMFORTOWEJ SYTUACJI ZAMOWILISMY Z MEZEM PRYWATNA SALE NA CZAS POBYTU W SZPITALU WE WLOSZECH TO NORMALKA I SWIETNA SPRAWA BO NIKT CI NIE CHRAPIE W NOCY, LOZKO OBOK NO I MAZ MOZE BYC PRZY MNIE KIEDY TYLKO ZECHCE A TAK TO Z SALI WIELOOSOBOWEJ GONIA PANOW DO DOMKOW:))
MOJA SZWAGIERKA BYLA NA SALI Z 4 KOBIETAMI GADALY W NOCY O POLNOCY NIE DALE SIE NAWET DRZEMNAC JAK JEDNO DZIECKO USNELO DRUGIE PLACZE, I DO TEGO BYLA TAKA DZIEWCZYNA BARDZOOOO GRUBA CONAJMNIEJ MIALA ZE 160 KILO I CHRAPALA ZE DZIEWCZYNY W POCZEKALNI SLYSZALY I PYTALY JAK MOZNA SPAC JAK KTOS TAK MOZE CHRAPAC. TA BIEDACZKA MIALA CESARKE WIEC LEZALA PLACKIEM I CHRAPALA JAK STARTUJACY SAMOLOT. JA BYLAM PRZEZ 3 NOCKI U MOJEJ SZWAGIERKI W SZPITALU ALE JAK DO DOMKU WRACALAM Z TAKIM OGROMNYM BOLEM GLOWY!!!! SZOK
DLATEGO NIE POPELNIE JEJ BLEDU BEDE RODZIC W TYM SAMYM SZPITALU TYLKO ZE Z POKOJEM PRYWATNYM. CISZA I SPOKOJ.A TEGO PO PORODZIE NAM POTRZEBA.

reklama
Hmmm...nie macie litosci dla nieobecnych:)))

Cos misiowka malo do nas ostatnio zaglada mam nadzieje, ze u niej wszystko ok, no i fajnie ze u dagulli ok:)

Agawar - moze to jeszcze nie zatrucie wszystkie pod koniec puchniemy i nie ma sie co dziwic i kazda z nas inaczej tyje:))
Napewno wszystko bedzie dobrze, glowa do gory!

Ewelw mi z pierwsza ciaza to nawet nie zauwazylam, ze albo czy mi brzuch opadl, nie mialam przepowiadajacych przenosilam 8 dni chyba czy 6 juz sama nie wiem i jak sie zaczelo to mi laski na sali powiedzialy, bo nie moglam wyglowkowac czemu mnie tak boli:-D:-D

Teraz to mnie brzuch bardziej boli niz mam skurcze i juz mysle sobie ze bedzie co ma byc:)))

Paola mozesz brac Paracetamol on ma rozne nazwy handlowe miedzy innymi apap, no chyba ze masz uczulenie, bo jesli to nie polecam:))))

Tez mam slalom pro, a matrix to fotelik ktory sie rozklada na lezaco, wiem chyba obie mowimy o tym samym:))))

Eager to chyba naprawde uzaleznienie:))) Nie polecaj tak tego znieczulenia, bo ja tu mam na zadanie a walcze ze soba, zeby nic nie brac ehhh....zobaczymy jak to bedzie:))

Malutka jest sliczniusia!!!

Nie wiem, kto kiedy i dlaczego powiedzial, ze noworodki sa brzydkie...ale napewno to tepak jakis byl!!

TEN LINK PRZEKOPIUJ TAM GDZIE PISZESZ ODPOWIEDZI I PONIZEJ MASZ Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces): PRZEKOPIUJ ROWNIERZ TAM
ZYCZE POWODZENIA

Landryneczko dziekuje, ale ja bym chciala na stale w sygnaturze ustawic i nie moge:zawstydzona/y:bo mi wychodzi blad, tak przy odpowiedziach to umiem, ale wolalabym, zeby to bylo na stale:-) dzieki jeszcze raz za fatyge:-)

landryneczko dziekuje, ale ja bym chciala na stale w sygnaturze ustawic i nie moge:zawstydzona/y:bo mi wychodzi blad, tak przy odpowiedziach to umiem, ale wolalabym, zeby to bylo na stale:-) dzieki jeszcze raz za fatyge:-)
no ja tez bym chciala na stale bo za kazdym razem wpisywac to mi sie nie chce
wie ktos jak to zrobic zeby imie dziecka bylo juz na stale wpisane !!!!

reklama
A po znieczuleniu zewnotrzoponowym kiedy mozna wstac z lozka??? Slyszalam ze jak sie znieczula to pozniej ma sie przez kilka tygodni bol i zawroty glowy...
Mamusie ktore juz urodzily ile godzin po porodzie wstawaly i chodzily???

Do góry