reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mam dość tej sytuacji.
Ten miesiąc jest jednym z trudniejszych z powodu braku kasy przez ch...a pracodawcę mojego męża:wściekła/y:
Siedzę i ryczę martwiąc się o kasę i Nasze potrzeby.
ehhh normalnie wykończona jestem psychicznie i fizycznie...

Mąż szuka nowej pracy ale jak na razie nikt nie dzwoni...
Załamka....:-(

Matko, ale produkcja ;D nie mogę nadążyc, zwłaszcza ze nei znam jeszcze wszystkich was za dobrze.
dziekuje za info o wadze maluchów, widzę ze nir tylko mnie sie kolosek szykuje--bogu dzieki ;) ubranka i tak mam kilka szt na 56, ale wszystko na wieksze rozmiary, to samo pieluchy. ja i tak teraz wogóle mam inaczej bo jestem na diecie cukrzycowej i przytyłam tylko niecałe 5 kg ( w sumie z etapami chudniecia na poczatku ciazy), no ale mam wskazania do cc , i niechciałabym zeby wyciagali ze mnie 4200 tym razem przez brzuch.

co do ktg, ja w 1 cizy nie miałąm, dopiero przy porodzie, teraz w 36 tc bede miała wizyte wiec mnie gin podlaczy pewnie. ja mam kopie zapisu z porodu, to przy marnych skurczach mały miał nawet i 180......... teraz przy badaniu dopytam sie szczególowo co i jak, w koncu jak chodze i place to neich lekarz na to zarobi.

wiekszośc z was terminy ma na poczatek grudnia, wiec pewnie beda z was listopadówki :) faaaajnie.

kto jeszcze m cc? a która z was miała i jak ja wspomina??? ja sie PANICZNIE boje cc, a najbardziej komplikacji czyli ew. zakażenia................ brrrrrrrrrrrrr

marzycielko, współczuję sytuacji, akurat jeszcze w takim momencie waszego życia.................. eh.............. wredny kut.....

Kana witaj:-D Bardzo sie cieszę, że jestes z nami i że żółtaczka jest nieaktywna.

Dorotko ja poproszę przepis na walke z bólami. Genialna jest ta twoja szkoła.

Marzycielko trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło pomyślnie.

W kwestii kremów do depilacji to dla mnie od zawsze istniały tylko maszynki. Do golarek nie mogę się jakoś przekonać, a kremy wywołują u mnie odruchy wymiotne. NIe jestem w stanie znieść ich zapachu:baffled: i podobnie jak Agatkas nie ufam małżonowi w kwestii golenia;-)

Kana od razu wiecej optymizmu na forum jak wróciłaś....
MalaMoni - ja mam cesarkę z wyboru....a boję się że "dopadnie "mnie poród naturalny...
wróciłam własnie od Gin. wszytko ok pza tym iż spadła mi do p min Hemglobina i dali mi żelazo do łykania....

Czesc dziewczyny

Nie bylo mnie kilka dni, ale mialam jakiegos doła. Nic mi sie nie chce wszystko mnie boli, sypiam coraz gorzej. Tylko jak mala fika to mi sie humor poprawia.

Troche poczytalam co tam u was. Super kana ze juz jestes w domu. Cyprysiowa byle do czwartku i zobaczysz wszystko bedzie dobrze i sie uspokoisz. Misiówka dziwne te twoje czeste wymioty na tym etapie ciązy, miejmy nadzieje ze ci przejda.
Witam rowniez nowe forumowiczki. Marzycielka nie mysl o kasie, pieniadze nie sa najwazniejsze, myse ze jakos sobie poradzicie a maz znajdzie lepsza prace i kopnie szefa w d...;-)

reklama
Hey przyszle mamuśki :-) jestem tu nowa i troszke nie doswiadczone

Witam cieplutko nową mamusię :)

No to już czas... przyszłam się z wami pożegnać na jakiś długi czas....

Czekamy na Twój powrót!

Ja sie golilam systematycznie ale gdy brzuszek stal sie DUZY nie daje sobie rady;/ jak probuje to szybko sie konczy gdyz wszystko mnie boli;/ ogolnie to zle sie z tym czuje :no:

Ja tez golonko załatwiam na bieżąco. Robię to przed dużym lustrem w łazience i efekty są nawet zadowalające. A używam golarki elektrycznej Brauna.

Witam mamuski....kochane oczywiscie:* ja juz jestem w domku.

Super Kana, że wróciłaś do nas! Całe szczęście, że ten wirus nie taki straszny.

A my z Jasiem po pierwszych zajęciach teatralnych w przedszkolu. Jasiek najmłodszy - ma niecałe trzy latka, reszta dzieciaków po 4. Ale i tak bardzo mu się podobało, choć oczywiście nie wszystko potrafił zrobić. Więc myślę, że będziemy dalej chodzić, choćby po to, żeby miał kontakt z dziećmi.

Do góry