reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
To męczenie sie to chyba tez normalny"skutek uboczny" ja męcze sie okropnie,wzdęciowe bóle tez mnie męcza zwłaszcza wieczorem,na szczęście mdłości mam bardzo rzadko......Witamy Malamoni....zapraszamy
MalaMoni
Początkująca w BB
hej z rana, widzę że wszystkie mamy podobne objawy, mnie tez pobolewa czasem brzuch, to od rosnącej macicy, mozna w związku z tym nawet plamic! mnie od kilku dni mecza gazy, strasznie ciężko mi ulżyć.....
pomału wraca mi apetyt, ale i tak schudłam prawie 2 kg w sumie ciesze sie bo i tak po 1 ciazy mam 16kg nadwagi
pomału wraca mi apetyt, ale i tak schudłam prawie 2 kg w sumie ciesze sie bo i tak po 1 ciazy mam 16kg nadwagi
Żania7
mama kochanych urwisków
marzycielka ja tez wstaje o 2 i 5 rano na sikunde do wc
edee normalne tez tak miałam w pierwszej ciąży i teraz powtórka
mnie tez czasem boli brzuszek ;(
edee normalne tez tak miałam w pierwszej ciąży i teraz powtórka
mnie tez czasem boli brzuszek ;(
Kluliczek
Babka z laską
niektórzy lekarze twierdzą, że można zobaczyć płeć już w 12 tygodniu, ale to taka troche zgadywanka, bo może byc przerośnieta łechtaczka i potem synek okazuje się córeczką. Z tego co pamietam to widać juz około 16 tygodnia, ale jak mówił lekarz robiacy mi USG wtedy, 100% to on dać nie może, tylko 99 ;-).
reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Dziewczyny ja dzisiaj nie funkconuje normalnie. Jak zwykle ostra panika przed jutrzejszym usg. W pewnym momencie tak sie nakrecilam ze sie trzeslam cala. Musze przed snem wypic melise i jutro rano jeszcze.
jedno jest pewne wygralabym onkurs na najwieksza panikare forum!!!!
jedno jest pewne wygralabym onkurs na najwieksza panikare forum!!!!