justyna
Fanka BB :)
hej hej !!!
no a ja tu cieszyłam sie że mam tylko mdłości no a dziś juz ściskałąm sie z porcelaną w wc kurde wyjdzie mi ze pod koniec I trymestru zacznie mi sie
mam nadzieje ze to takie jednorazowe
a w ogóle to róznie sie czuje ! np dzis rano nie umiałąm sie pozbierać i dojść do pracy a potem juz w miarę ok, popołudniu padłam na 40 min i nic mi sie nie chciało a za chwilę wyparzyłam jak oparzona i umyłam okno w kuchni, lodówkę całą, podłogi itd Tak mnie postraszyło
mój lekarz zawsze bierze pod uwagę tylko skończony tydzień ! czyli tak jak Ty to dla niego jest 10 dalej !
no ja bede rodzic szpitalu i jeśli chodzi o samą palcówkę to jest okropna :-( ale ze względu na to że lekarz mój tam pracuję nie kombinuję z innym miejscem !
tz mi sie wydaje że to taka zgadywanka !
zresztą mojej koleżance w dniu porodu mówili że będzie chłopak a tu za chwilę córa sie urodziła
no my też z mężowym mamy konflikt ! mój Liwcior ma rh + po tacie ! no i wpierwszej ciązy często musiałam badać krew na przeciwciała
przykro ! dobrze że druga fasolka dobrze sie ma !
dziewczyna która rodziła prawie w tym samym czasie jak ja miała tą samą sytuację że z bliźniąt został jedna fasolinka !
wszystkiego najpiękniejszego !!! spóźnione ale szczere !!!!!
no a ja tu cieszyłam sie że mam tylko mdłości no a dziś juz ściskałąm sie z porcelaną w wc kurde wyjdzie mi ze pod koniec I trymestru zacznie mi sie
mam nadzieje ze to takie jednorazowe
a w ogóle to róznie sie czuje ! np dzis rano nie umiałąm sie pozbierać i dojść do pracy a potem juz w miarę ok, popołudniu padłam na 40 min i nic mi sie nie chciało a za chwilę wyparzyłam jak oparzona i umyłam okno w kuchni, lodówkę całą, podłogi itd Tak mnie postraszyło
hej dzieczyny.
mam pytanie bo juz sie pogubiłam jak mi wychodzi ze 10 tygodni i 2 dni ciąży to sie liczy jako 10 tydzień czy 11 tydzień ciąży ?
mój lekarz zawsze bierze pod uwagę tylko skończony tydzień ! czyli tak jak Ty to dla niego jest 10 dalej !
A ja mam pytanie do WAS wiem , że to może za wcześnie ale czy już wiecie gdzie będziecie rodzić? W szpitalu, klinice, Domu Narodzin czy w domu? I jaki chcecie poród normalny czy rodzinny?;-)
Ja zamierzam urodzic w Domu Narodzin rodzinnie
Dom narodzin
Ciekawi mnie gdzie Wy będziecie witać swoje pociechy i co uważacie na rózne Ośrodki dla rodzących mamuś :-):-)
no ja bede rodzic szpitalu i jeśli chodzi o samą palcówkę to jest okropna :-( ale ze względu na to że lekarz mój tam pracuję nie kombinuję z innym miejscem !
Hej. Jak myślicie czy już w 12 tyg na USG będzie płeć dziecka czy jeszcze trochę trzeba będzie poczekać? Bo różnie piszą na ten temat w necie i literaturze
tz mi sie wydaje że to taka zgadywanka !
zresztą mojej koleżance w dniu porodu mówili że będzie chłopak a tu za chwilę córa sie urodziła
Hey dziewczyny :-)
Jak dobrze , że u WAS wszystko ok:-)
Ja idę na USG w 12 tyg. za tydzień i juz nie mogę się doczekac a badania już dawno zrobione gdyz u NAS występuje konflikt serologiczny ale na szczęście nie wyprodukowałam przeciwciał;-)
no my też z mężowym mamy konflikt ! mój Liwcior ma rh + po tacie ! no i wpierwszej ciązy często musiałam badać krew na przeciwciała
witam was nie pisałam bo teraz to prawie na okrągło chce mi się spać niestety nie będzie dwóch fasolek została jedna na szczęście wszystko idzie dobrze moja gin mówi że czasem jeden zarodek znika wchłania się we wczesnym stadium i znika.cóż pozostało mi tylko zdjęcie z pierwszego usg.ważne że dzidzia rozwija się dobrze
przykro ! dobrze że druga fasolka dobrze sie ma !
dziewczyna która rodziła prawie w tym samym czasie jak ja miała tą samą sytuację że z bliźniąt został jedna fasolinka !
dagulla - dziękuję za życzonka
No i dziewczynki wkroczyłam sobie wczoraj w ten magiczny wiek "po trzydziestce"... Ale muszę Wam powiedzieć, że urodzinki to miałam takie, jak nigdy! Rano sto lat i życzenia w wykonaniu męża i Jasieczka (to brzmiało: "to lat, to lat"). A pracy, na dużej przerwie w szkole, kurier przyniósł mi bukiet 30 herbacianych róż od mężusia. No a wieczorkiem jeszcze kolacja...
Załączę niebawem foteczki.
wszystkiego najpiękniejszego !!! spóźnione ale szczere !!!!!