reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no kochane widze ze panika to tu normalna hihihihi.....:tak:gdybym ja ciagle myslala o wszystkim co mnie spotkalo to bym chyba swira dostala:-Dmoja ciaza to numer 6......wiec chyba jestem juz tu jako weteranka:szok:pozdrawiam serdecznie...

reklama
Witam się serdecznie, mam pytanko czy któraś zwas miała opryszczkę wargową, bo mi dziś wyskoczyła i się troche martwię.

Ja walczyłam z opryszczką , którą dostałam niedawno z przeziębienia i hormonów:baffled:
Lekarz internista przepisze Ci maść z antybiotykiem i szybko zniknie.

Cyprysiowa nie bój się!!!!!!!

Cyprysiowa trzeba być dobrej myśli napewno wszytsko jest ok i uśmiechaj się często bo to i dla maluszka lepiejej:-D
Jesli chodzio bóle brzucha to tez takie mam szczególnie przy kichaniu i kasłaniu strasznie ciągnie:-(ale to tylko znak że wszytsko jest dobrze, teraz mam to już troszkę żadziej niż tydzień temu ale myslę że wsystko jest ok:tak:
Dziewczyny mam pytanko co wy uważacie o farbowaniu włosów w ciąży:baffled:bo juz mam odrosty i nie wiem czy można farbować...

Jesli chodzio bóle brzucha to tez takie mam szczególnie przy kichaniu i kasłaniu strasznie ciągnie:-(ale to tylko znak że wszytsko jest dobrze...

Trochę mnie uspokoiłaś bo ja się trochę denerwowałam, ze jak kicham czy cóś to mnie tak ciągnie.

Jak dobrze, że jesteście bo gdzie możnaby tyle porozmawiać o mdłościach, wymiotach, wzdęciach i częstym siusianiu :-D

Dziewczynki zdrówka dużo życzę na kolejny tydzień naszych ciąż :-)

Cyprysiowa wszystko będzie dobrze nie bój sie

Chciałam Wam powiedzieć ze nie będzie mnie na forum od 19 maja tj poniedziałek do 6 czerwca bo lecę na urlop do Polski, mam nadzieje ze przez ten czas będziecie dobrze się czuły ze swymi malutkimi dzidziulkami pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia zmykam sie pakować pa

Żania - miłego urlopu :)
Cyprysiowa - na pewno wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się tylko aż tak bardzo! I daj znać zaraz po wizycie!

Cyprysiowa rozumiem cie bardzo dobrze i wspolczuje ja tak panikowalam tydzien temu.
Żania7 milego urlopu ja jade do polski 5-tego czerwca juz nie moge sie doczekac.

reklama
dzięki dziewczyny:-)

aniamanu nie dziwie Ci sie że sie doczekać nie możesz ja tez jak na szpilkach siedzę choć to już jutro;-)

Do góry