reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeszcze raz piszę, że można lek HOMEOPATYCZNY gastricumel. Jest super dla zwykłych śmiertelników i ciężarówek.

reklama
Dzięki aniu_21 za przpis na obniżenie ciśnienia:-):-)

A ja byłam dzisiaj w ZOO i powiem Wam , że ospoczełam troszkę .
Zjadłam loda śmietankowego i pysznego gofra ze śmietaną i polewą truskawkową;-)

Jeszcze raz piszę, że można lek HOMEOPATYCZNY gastricumel. Jest super dla zwykłych śmiertelników i ciężarówek.

Dziękuję bardzo za radę, poroszę kogoś z Polski to mi podeśle:):tak:

W poniedziałek idę do położnej to i bardzo jetsem ciekawa jak to będzie:tak:, po angielsku jakoś się dogadam, ale zobaczymy jaka będzie atmosfera itd.
Ja piję herbatkę imbirową i noszę takie opaski na rękach,kupiłam je w aptece ale pomagają tylko trochę.
Wymiotów nie mam bronię się jak mogę, ale czasami mdli mnie niemiłosiernie. Ja mam termi na 30 grudzień więc sama końcówka.
Pozdrawiam i buziaczki ślę
44.gif
.​

Mam pytanko na , który watek mozna wstawiać zdjęcia jakie się chce??
Np te z dzisiejszego mojego spacerku? nie koniecznie ze mna w tle;-)??

Czesc dziewczyny,chcialam sie dopisac do was:)moj termin to 4 grudnia,zycze wszystkim mamusiom spokojnych i radosnych miesiecy ciazy!

Witam cocotier:)
Marzycielka
cudne zdjęcie:)My też tak nie długo będziemy ze swoimi pociechami;-)

reklama
Witam serdecznie nowe mamusie :-)

A ja dzisiaj czują się ciężaróweczki?
Ja prawie całe po południe spędziłam na powietrzu i było bardzo przyjemnie:tak:

Do góry