reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nudzi mi sie dzisiaj.
Moj Krzysiu ładnie sprzata a ja leze i podczytuje tutaj was :happy2:.
Agatkas a jakie ciasto zrobiłas ? Zjadłabym sobie cos, moze jakąś babeczkę kakaową :baffled:

reklama
Agacia współczuje Ci z tym leżeniem,:no: ale co się nie zrobi dla dziecka.

Ja wczoraj byłam u mojej fryzjerki, która zrobiła mi włoski - jestem bardzo zadowolona, jutro wstawie zdjęcia:-):-):-).

Nudzi mi sie dzisiaj.
Moj Krzysiu ładnie sprzata a ja leze i podczytuje tutaj was :happy2:.
Agatkas a jakie ciasto zrobiłas ? Zjadłabym sobie cos, moze jakąś babeczkę kakaową :baffled:

A dzisiaj miałam lenia troszkę więc zrobiłam takie gotowe z paczki Ciasto Czekoladowe:) Dodałam tylko swoją polewę i całość zajęła mi godzinkę razem z pieczeniem:)

Oj! Kończa mi się zajęcia w szkole rodzenia (aż 16 spotkań) było SUPER. wczoraj np. tatusiowe uczyli się masażu relaksującego. Niesamowite doznania.
Myślę, że ta szkoła jest zupełnie inna od pozostałych. Przede wszystkim uczy słuchać własnego ciała. Jest nastawiona na medycynę holistyczną czyli to medycyna ma się dostosować do indywidualnych potrzeb naszego organizmu a nie na odwrót.
A jak Wasze szkoły?

Czesc dziewczyby

Wrocilam z wizyty, jestem szczesliwa bo wszystko wporzadku, szyjka ok, nie ma rozwarcia. Mala ma 2 kilo i juz sie odwrocila do wyjscia. Lekarka mówi ze bedzie sredniaczek. Niestety nie udalo potwierdzic sie płci. Musze tylko ogrniczyc sól bo puchna mi rece.

Czesc dziewczyby

Wrocilam z wizyty, jestem szczesliwa bo wszystko wporzadku, szyjka ok, nie ma rozwarcia. Mala ma 2 kilo i juz sie odwrocila do wyjscia. Lekarka mówi ze bedzie sredniaczek. Niestety nie udalo potwierdzic sie płci. Musze tylko ogrniczyc sól bo puchna mi rece.
No to super ze wszystko w porzadku tak trzymaj to bedzie fajna zgrabna dzidzia.

zetka... moja jak ma czkawkę to też w jednym miejscu mam rytmiczne ruchy... szczerze nie lubię ich za bardzo bo potrafią trwać czasami tak z 10 minut, ale idzie się przyzwyczaić.

anoli dobrze że wszystko u was w porządku... oby tak dalej

reklama
Dziewczyny! Ja mam to samo z tą czkawką... Z jednej str. super - bo maniunia daje znaki ze swojego "światka" i jestem spokojniejsza... ale z drugiej str.to też troszkę jest czsem malutki dyskomfort... Czasem jak ma czkawkę - to zaczynam jej śpiewać - żeby ją czymś zająć - i nieraz przestaje... :-D... SERIO!! (TO TAK JAK MY RAZIMY SOBIE NA CO DZIEŃ RÓŻNYMI SPOSOBAMI !)

Mam pytanko... Jestem na etapie prania... Zamierzam prać wszystkie ciuszki, pościel, koszule i staniki do karmienia.... Ale mam jeszcze Kocyki takie akrylowe puszyste - nowe i pieluchy tetrowe oraz pieluchy flanelowe - do wycierania np. jak się uleje itp... Prać też te kocyki i pieluchy???? Wszystko pierzecie? Do "cna"???

Do góry