reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamuski...my z malutka narazie spowrotem w odmku,ale od poniedziałku na oddzial patologii ciąży,bo narazie NIE MAJA MIEJSCA...wczesniej mam jesce zadzwonic rano i zapytac czy jest wolne mijesce jak nie to dzwonic az do skutku,,,,czyli az sie załapie na miejscówke....no i wtedy to juz napisze chyba jak malutka bedzie na swiecie...ale ciesze sie,ze dzisiaj i chociaz jesce te pare dni bede w domku, pokupuje to co brakuje spakuje na pozniej juz torbe dla małej i siebie tez porzadnie....na szczecie to jest tylko niecała godzinka jazdy pociagiem...a autkiem to jesce szybciej... idkam cos zjesc...

No to dobrze, że chociaż jeszcze masz kilka dni na załatwienie reszty spraw;-)
A potem to może wcześniej Cię puszczą i jeszcze do domku wrócisz zanim Mariczka się wykluje;-)
Na pewno dobrze się Wami zajmą , nie martw się Słońce;-)

No ja dzisiaj zaczęłam pranie malutkich , słodziutkich , śliczniutkich ciuszków mojej córeni:-)
Teraz wyschną i uprasuję :-)

Kana no to super ze jestes jescze w domku.
A co w ogole mowili? Bedziesz tam lezec do terminu czy rozwiaza cie szybciej?

Ja na dodatek od nocy mam mega zgage!! juz wypilam cale mleko, zaraz jak wroci biore reni

CYPRYSIOWA oni mi własciwie nic poki co nie pwoiedzieli....obejrząła wyniki...powiedziała,ze nie jest tragicznie,ale zle, wiec beda musieli mnie przyjac...i ,ze wypisze mi skierowanie na oddział na 27 pazdziernika.... Kurcze ja tez musze poprac ubranka....to jutro sie za to wezme....musze sobie zaplanowac te 4 dni...hahaha dzisiaj tez była tam babaeczka przysła tylko na KTG,bo jest 10 dni po terminie i juz ja zostawili na wywołanie...była taka przerazona...a maz nie mniej....

Kana - to dobrze się złożyło, że jeszcze masz te parę dni, na spokojnie skonczysz przygotowania i nie będziesz się w szpitalu stresować, że z czymś nie zdążysz. No i bądź z nami w kontakcie!

No i dodam że akademia w gdańsku należy do jednych z najlepszych w polsce miejsc do leczenia także ciężko trafić w lepsze ręce.... Grunt byście z Mariką dobrze wszystko zniosły :)

Właśnie poprałam ubranka , które zdążyłam Małej kupić i teraz dumnie schną w pokoju dzidzi:-)

Tak się cieszę jak na nie patrzę ale jednocześnie od kilku dni prześladuje mnie straszna myśl, że coś może pójśc nie tak i nie będzie Oliwki :no::-(
Boże aż boję się o tym myśleć a co dopiero mówić.
Za 30 dni termin porodu , może za szybko te ubranka kupiłam i teraz z mojej winy coś stanie się złego??

Jejku ale mi schizuje...Męczy mnie to uczucie od kilku dni . Może za bardzo się cieszę , może jeszcze za wczęsnie ... matko zwariuję chyba.

No dokladnie ten czas na przygotowanie sie,spakowanie bardzo duza dla mnie znaczy..musze tutaj jeszcze kilka rzeczy pozałatwiac...co do tego szpitala to tez takie opinie slyszalam wiec musi byc dobrze:}

Ojejej dziewczyny co tu sie dzieje, jak czytam ,,skórcze,, to az mi wlosy deba staja.

Cyprysiowa jak masz sie denerwowac ze zostaniesz sama wieczorem to moze faktycznie jedz na te ktg zanim maz pojdzie do pracy i nie stresuj sie

Kana trafiasz w dobre rece wiec sie nie martw i wez nr. tel ktorejs z nas i pisz esy co u ciebie:-)

Az boje sie zapeszac ale czuje sie swietnie i zaraz lece z moim na spacerek:-)

reklama
Do góry