reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie wieczorkiem
dzień mi dziś tak szybko zleciał...
ja tak jak pisałam rano dziś czuję się dobrze:tak: żadnych skurczy :tak: na szczęście:-)

Cyprysiowa super kolorek:-), bardzo odważny :tak::-D

Cyprysiowa, fajne włoski, nawet Ci pasuje ten kolorek. Widzę, ze już przygotowania na porodówkę:-)
Ja tez robiłam w tym tygodniu odrosty, jeszcze tylko w środę ide na spiłowanie żelu z paznokci i zrobienie manicur i pedicur no i depilacja i pomału będe gotowa:-)

Dziewczyny doradźcie mi co kupić dla 3-letniego chłopca na urodzinki. Cyprysiowa Twój mały jest w podobnym wieku, wiec liczę na Ciebie, bo jesteś na bieżąco.:-)

Sawka, super, ze dzisiaj juz lepiej, trzymam kciuki, zeby to sie nie powtarzało, przynajmniej na razie.

Cyprysiowa - zaszalałaś :) To się nazywa przygotowanie przedporodowe :) Fajnie ci tak.

Bliźniaki - mój prawie trzylatek szaleje za wszelkiego rodzaju pojazdami, autka, ale też kopary, spychacze, traktory, itp. Poza tym klocki typu Wader albo Duplo.

Teraz sie zastanawiam jaki kolor szlafroku do tego koloru bedzie mi pasował :-D

blizniaki byle nie samochód, moj syn ma chyba ich z 200 i mysle ze kazdy chlopiec 3 letni taka kolekcje posiada. Mój syn sie teraz sztuka interesuje. (malowanie itd) moze zestawik ciastoliny?

reklama
Anoli - wielkie dzięki, też tak zrobię, a potem z kartą do Bootsa i dostanę tą torbę z gratisami tak?

Bliźniaki - ja też polecam Duplo, Play-Doh, farbki, coś na długie jesienne wieczory... hmm może jakaś gra? np. ten słoń co wydmu****e z trąby motylki? Misia ma takie hipcie, które zjadają kuleczki, kocha je, no i jeszcze takie małpki co się zawiesza na drzewku (trzeba jak najwięcej zawiesić). Może jakieś żołnieżyki, albo dinozaury, jeśli je lubi, albo książeczkę z opowieściami wigilijnymi, lada moment się przydadzą. Misia uwielbia słuchać wierszykó, ostatnio czytamy wiersze Tuwima, bo Brzechwy jej się znudziły, No i jeszcze uwielbia muzyczkę do tańczenia, polecam płytki Agnieszki, Misia i Margolci, zwłaszcza tą o zwierzątkach!

Sawka - cieszę się, że dzis spokojniejszy dzień, oby już tak zostało!! Spokojnej nocki!

Do góry